Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPA ALE FAJNIE

ZNACIE MOZE FAJNE MIEJSCA GDZIE MOZNA WYJECHAC

Polecane posty

Gość SPA ALE FAJNIE

Z MĘZEM NA TAKIE WEEKENDY SPA SŁYSZALAM ZE SĄ TAKIE PAKIETY NAJLEPIEJ OKOLICE MAZUR :-)

Gość z gracją wygłodniałego lampart
Teraz na mazury? Z mężem to chyba można wszędzie, nie ma przecież zakazu wprowadzania mężów :)

ja z mężem i córką jeżdżę do Spa hotel Diament w Ustroniu -rewelacja ,profesjonalne masaże ,a nie tak na łapu capu.Ale na Mazurach nie znam żadnego spa

Gość SPA ALE FAJNIE
Tzn wiem ze mozna z męzami ale chodzi mi o takie pakiety we dwoje a na mazury mozna jechac zimą bo przeciez siedzi sie w hotelu i relaksuje we dwoje przez wekeend:-)

Gość SPA ALE FAJNIE
oo prosze musze zobaczyc to w ustroniu:-) w sumie to tak bardzo nie musi byc na mazurach tak jakos mi sie wymyśliło :-)

Gość SPA ALE FAJNIE
bardzo była bym wdzięczna:-)

weekend we dwoje:1."jej wysokość cesarzowa"obejmuje 2 noclegi w pok.2 osob.,2 śniadania ,2 obiadokolacje,sauna fińska i turecka oraz program spa:masaż gorącymi kamieniami,zabieg na ciało,zabieg luksusowy na twarz, masaż i maska parafinowa na stopy,jaccuzi -1240 za dwie osoby

Gość SPA ALE FAJNIE
zna ktos moze jeszcze takie miejsca?

Gość SPA ALE FAJNIE
dziękuje ci bardzo nawet mi sie spodobał ten pakiet:-) musze sobie poszukac w necie strone tego hotelu i zobaczyc jak sie prezentuje:-) jeszcze raz dziękuje

Są też pakiety 4 dniowe lub po prostu zamawiasz pokój i sama wybierasz zabiegi ,tylko te na które masz ochotę np. antycellulitowy jeśli ci potrzeba.Super jest masaż samurajski pleców bambusowymi miotełkami -relaks na całego ,peelingi na całe ciało o takich zapachach ,że dech zapiera i pedicure spa .Oczywiście sauna i jacuzzi gratis dla każdego gościa

Gość SPA ALE FAJNIE
betana własnie jestem na stronie i oglądam ten Hotel DZIĘKUJE CI BARDZO ZA POMOC :-) pozdrawiam serdecznie:-)

jeszcze jest w Serocku pod Warszawą wellness spa ,ale drogo jak holibka choć bardziej ekskluzywnie ,ale zabiegi wcale nie lepsze ,jedynie wygląd hotelu:))) No to spadam,nic więcej nie polecę ,bo w innych spa nie byłam tylko w tych dwóch ;)))

Gość erwinek
tak w Serocku jest faktycznie drogo ,bo ceny podane tylko za zabiegi ,a pokój i jedzonko trzeba dokupić .Wychodzi więc bardzo drogaśnie

Gość SPA ALE FAJNIE
dobrze wiedziec takie rzeczy w tedy jest o wiele łatwiej co kolwiek wybrac ja juz mam dosyc tego mrozu zimy mąz wraca z pracy z Francji i chciałabym mu zrobic niespodzianke w formie własnie takiego wyjazdu mysle ze kazdemu z nas wyszło by to na DOBRE:-)

Gość ewqa lok
betanna -----a w jakiej formie w tym Ustroniu podają jedzonko? czy w pokojach jest jakieś papu lub coś do picia??

Gość bhihikiki
jasne ,niech się chłopina zrelaksuje ,a co

W Ustroniu wszystko w formie stołu szwedzkiego ,jesz ile zmieścisz :)))))) ,a pokojach są codziennie uzupełniane wody mineralne ,mydełka w płynie i szampony .....

Gość SPA ALE FAJNIE
bez kitu :-) kazdemu sie cos nalezy

Gość cube
na mazurach żadnego ośrodka SPA nie znam, ale ja polecam Primaverę w Jastrzębiej Górze..mają bardzo dużą ofertę różnych zabiegów..jest świetna atmosfera i ogólnie da się odpocząć, ja tam jeżdżę co jakiś czas, żeby się trochę odstresować, jeżeli będziesz chciała wiedzieć coś więcej na temat tego hotelu SPA, to podaję Ci ich stronę: http://www.primaveraspa.pl/ jest to jeden z lepszych ośrodków w jakich byłam

A ja bym rozważyła pobyt w Głeboczku Wielkim - nie wiem czy słyszałaś? To jest na Pojezierzu Brodnickim. Ich oferta wydaje się super ciekawa i mają rzeczywiście różne pakiety (w zależności od długości pobytu), o których wspominałaś. Poza tym, na stronce sa zdjęcia hotelu i okolic - wygląda to przepięknie :)

ivonka-p, a ja dodam do tego wszystkiego jeszcze fakt, że w Głęboczku jest winnica i także z jej dobrodziejstw nie zaszkodzi tam skorzystać ;) Jest tam na przykład opcja: "wieczór z winem" czyli najkrócej mówiąc - połączenie kolacji z degustacją wina :)

Gość kiter
Ja chętnie wybrałabym się na Mazury. Czy jest bardziej dogodne miejsce na wypoczynek? Raczej chyba nie. A jeśli chodzi o noclegi itp to teraz nie stanowi to najmniejszego problemu- można w szybki sposób znaleźć potrzebne informacje dotyczące konkretnego miejsca http://www.ideatur.pl/