Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kupetka

Was też wkurza słowo EPICKO w ustach nastolatek i innych debili??

Polecane posty

Gość yh.
I wcale nie znaczy, że jak ktoś powie, że coś jest epickie, to zgrywa nie wiadomo kogo. Chyba lepiej, niż by powiedział, że deszcz jest 'wykur_wisty', no nie?

Gość do yh
wiesz co??? idiotka to dla ciebie komplement!!!!!

Gość kto pierwszy uzyl tego
okreslenia dla jaj byl owszem, pomyslowy. Ale wypadaloby .nwet dla jaj uzywajac, wiedziec, co to znaczy.

Gość pan Adam Wolanski
trafil w samo sedno. nie zywie nadzieji, ze osoby pokroju yh. to zrozumieja, ale i tak wielka szkoda.

Gość Epicka nastolatka
Nastolatków i innych debili... wiesz co ? ty się zaliczasz do tych debili...

Gość yh.
Nie życzę sobie jakichś niekulturalnych określeń mojej osoby w stylu 'idiotka'! Ja tylko bronię słowa 'epicko', nie znaczy to, że jestem ograniczona umysłowo. Inaczej też mówic potrafię. Ogółem, niektórzy może nie mają pojęcia, co ono znaczy, ale ja akurat wiem. I co? I nico, bo i tak mi się podoba. Każdy ma prawo mówic co chce, robic co chce, innym nic do tego. Więc naprawdę, denerwuje mnie obrażanie nastolatków przez jakichś nietolerancyjnych osobników, którzy zapomnieli sami, jak byli młodzi i używali slangu!

Gość skoncz
to nie ty bronisz slowa epicki tylko zalozyciel tematu. Najwazniejsze jest to, ze jesli uzywasz jakis slow to powinnas wiedziec co one znacza. Ewidentnie niewiesz co znaczy slowo epicki jesli uzywasz je w kontekscie slonca. poza tym, tak jak jest napisane w cytowanym fragmecie, angielskie slowo epic ma SZERSZE znaczenie niz epicki w jezyku polskim. dlatego uzywanie wyrazu epicki gdzie popadnie, bez zastanowienia, przez ograniczonych nastolatkow bardzo mnie wkurwia. pozdrawiam

Gość natala576
mi się słowo "epicki" kojarzy z teledyskami 30 Seconds To Mars ;) w kółko wszyscy powtarzają, że ich teledyski są epickie :)

Gość qbaaaaaaaaaaaaaaaa
Powstał już nawet serwis z słowem epickie w domenie ze śmiesznymi filmikami http://www.epickie.pl/ więc chyba coraz bardziej ludzie je przyjmują do swojego słownictwa xD

Gość hanulka :) i reggae !
w tym słowie nie ma nic złego. wolę wyraz "epickie" niż przekleństwa.

Gość epic human
Nie ma to jak oceniać po pozorach jak samemu jest się ograniczonym umysłowo i nie potrafi się robić nic konstruktywnego. Pozdrawiam bardziej tolerancyjnych osboników.

Gość Humanista techniczny
Banda niedoedukowanych debili. brawa. bo "epicko" fajnie brzmi.. Bóg nie brzmi fajnie. Ruchanie brzmi fajnie. Forsa fajnie brzmi, a swoja forsa to w ogóle fajnie.. a może wogle? wogóle? wo góle? skąd? z kad? z kond? zkond? skond? albo w tedy! Epic nie tłumaczcie na polski,"impreza była "epic" !" -to tak jak przeciskając się między ludźmi 30 lat temu powiedzieć "pardą". Wtedy jest wszystko "ok" i nie wieje od Ciebie matołem. Polacy nie gęsi swój język mają a jeśli chcesz gęgać po inszemu między Polakami to mów wielkimi literami, bądź w cudzysłowie..

Gość dabon davona
żal jeszcze ujdzie ale epicko to gówniane słowo tak samo jak wstawianie angielskich słowek a co ty dzisiaj taka lejzi haj legs mnie bolą gdzie moje sanglasses chodzcie lejdis napijmy sie a u 30 latków drażnią mnie słowa z końcówką yzm nepotyzm kanonizm ułanizm dewocja degradacja super cool frajerzy

Gość marukaguja
jak ja kocham kafetrie!:D:D:D:D

Gość jgvbui
a mnie wkurza "życie..." co wy wiecie o życiu jak ledwo z pampersa wyrośliście. tego jeszcze nie słyszałam ale moze dlatego że nie mam debilnego fb. kiedys miałam ale skasowałam bo za bardzo ludzie ingerowali w moje zycie a mnie tego typu zabawy nieinteresuja

Gość epicki temat
naprawde epicki

Gość eMpic
eMpic

Gość PytongXXL
to taka nowa moda, tak jak na slowa MASAKRA lub NIE OGARNIAM