Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdjkdididi

MÓJ FACET TO CIOTA !!

Polecane posty

Gość sjdjkdididi

Mamy po 28 lat, piesczoty ok minety ani razu nie dosiwadczylam, niedawno przyznal mi sie ze nie robi na trzezwo spotykamy sie od 2 lat zaczelam naciskac na seks ( on jest moim pierwszym ) a on na to tak Ci sie spieszy ??? co jest grane bo nie wiem ??? zaczynam miec podejrzenia ze moze ma inna albo gejj ??

Pewnie ma małego ptaka, albo mu nie staje, albo jest klasycznym 30 sekundowcem ;]

Gość sjdjkdididi
wiesz staje mu , malego -tak srednio, 30 sek nie ,ale dość szybko ma wytrysk jak go piescze oralnie

Gość sjdjkdididi
petting owszem ale minety nie odważyl sie mi zrobic, w koncu go przycisnelam czy nie lubi nie robil , nie uznaje tej formy pieszczot to przyznal ze na tzrezwo nie robi

To pewnie kościelne wychowanie ;p bo przecież sex to grzech, a przyjemność z sexu to chyba musi być karana śmiercią...

Gość comon
nono czyścioszek:) co ty z nim zatem robisz?

Gość sjdjkdididi
w weekend mialam wolny dom, nic wiążącego sie nie wydarzylo, oprócz pettingu przeciez nie wloze sobie jego ptaszka sama na sile ale ten tekst ja mowie nie chcesz sie ze mna kochac a on na to tak ci sie spieszy no nieeeeeeeee wymiekłam

Jeśli już tak mocno chcesz to po prostu przywiąż go do łóżka, popieść trochę, a potem wsiądź na niego ;] Jak ucieknie to na bank jakaś ciota...

Gość sjdjkdididi
Rus heheheh przeciez go nie wezme na sile !!! a moze on ma inna ??? ale przeciez jak byl;ismy sami w domu to powinien mnie powiem chamsko zerżnąć jak burą suke

Gość sjdjkdididi
kurde co zrobic zeby sie przynał ???do prawictwa w c9o trudno mi jakos uwierzyć >.......

Gość sjdjkdididi
czy od faceta mozna sie dowiedziec czy jest prawiczkiem czy sie przyzna ?????????????/

Gość sjdjkdididi
nie powiedzial i nie powie bo to przyczajony trygrys ukryty smok a ja mu powiedzialam ze jest moim pierwszym

Gość 75765
naprawde nigdy w zyciu zadnego seksu wczesniej nie uprawialas??? oral,anal, po turecku...? nic?

jest takie niepisana zasada w seksie Jak kobieta robi laskę to facet minetkę i odwrotnie jeżeli on ci powiedział że tylko po pijaku to uciekaj od niego i nie zawracaj sobie nim głowy bo naprawdę jest większość facetów którzy lubią orla

Gość Ewelinka aaaaaaaaa
MOJ MA TO SAMO ....... MUSZE GO PROSIC O SEKS :O o pieszczotach juz nie wspomne......

Gość Kamszot
BO wygladasz pewnie jak huj wie co to i prosic musisz

Gość Ewelinka aaaaaaaaa
niepokorny typ ja moge podac swój :) mam 18 lat, 167cm i 50 kg :) co Ty na to?

Gość sjdjkdididi
nie uprawialam , wynika to z moich przekonan ale zakochalam sie i chce to zrobic z moim facetem

Gość 75765
ok,ja to rozumiem,przeciez Cie nie krytykuje, pytalam tylko z ciekawosci:) bo są takie panny co różne formy seksu juz zaliczyly procz stosunku i uwazaja sie dalej za dziewice,co normalnie wywołuje u mnie salwe śmiechu:D brawo dla Ciebie!! mało jest takich kobiet jak Ty 🌼

Gość z braku seksu siada mi na gło
A ja tez musze sie prosic o seks.Jestem zadbana kobieta.Mam 174 cm zwrostu waze ok.60 kg.Mam zgrabny tyleczek i moj tez to potwierdza ale seks jest rzadko a wogole mnie nie piesci. Czy brak seksu moze miec niegatywne skutki dla zdrowia i psychiki?

Gość 75765
tak,moze miec, moze nawet doprowadzic do depresji,mowie powaznie:(

Gość Ewelinka aaaaaaaaa
mieszkam niedaleko Elbląga a Ty ile masz lat?:)

Gość kolejny przyklad na to ze
kobiety tylko cipskiem mysla

Gość 75765
a faceci 21 paluszkiem:P

Gość 75765
14:28 [zgłoś do usunięcia] to sama sobie wyliz ta brudna smierdzaca ohydna mokra osrana cipe BRAWO CZYSCIOCHU ZA KLASE!