Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdjkdididi

MÓJ FACET TO CIOTA !!

Polecane posty

Gość somebody well known
umyj może tzipę

bardzo-dziwny-przypadek jesli on teraz tak ma to mysle ze za wiele sie i\u neigo nei zmieni jest b.katolicki???? a Ty mu lodzika robisz? ja bym mu nei zrobila:P

Dokladnei trzeba rozmawiac ale jak faceta trzeba sie prosic o seks to cos jest nie tak neich autorka szczerze z nim porozmawia sa dosrosli i powini umiec rozmawiac ze soba na wszystkei tematy

Gość jdkdkduddkdk
setunia rozmawiamlam z nim ale on sie nie przyzna chocby nie wiem co więc nic z niego nie wydebie chyba ze bedzie zalany ja otwarcie mu powiedzialam ze jest moim pierwszym a on nie zdobyl sie na szczerosc więc go niez zmusze takze nie mam sposobu na niego chyba ze w gre wchodzi druga laska

Gość jdkdkduddkdk
robie mu lodzika nie jest zatwradzialym katolikiem po pijaku mowil mi ze jest dobrym kochankiem wprost zapytalam czy nie lubi minety, nie robił to w koncu jak go przycisnelam to wypowiedzial sie ze na trzezwo nie robi a ja sadze ze on ma blokade jakąś bo ja sobie troszke wypije to jest luzniejszy i ma ochote na wiecej tak mysle a moze tak jak pisali przedmowcy w gre wchodzi inna

Gość jdkdkduddkdk
petting jest ok w ogole lubi sie przytulac, piescic paluszkiem tez kombinuje a ja chcialabym pojsc z nim na cslosc jak mu powiedzialam o tym on do mnie tak ci sie spieszy , przeciez seks nie jest najwazniejszy i jak tu go rozszyfrowac

Gość jdkdkduddkdk
butchers jak go kocham !!! dzieki za rady wiesz mnie tez jest z tym ciezko bo niby widze ze teskini, pragnie bo jak pisalam pracuje w innym miescie i mamy tylko weekendy a mimo to wlasnie dziwi mnie ze nie dazy do pelnego stosunku moze jemu wystarczy ze zzspokajam go oralnie choc ostatnio postawilam warunek nie ma minety, ja tez go nie zadowalam oralnie a on nic

Facet nic nie chce? to troche podobnie do mnie tylko że ja mam 22lata. Minetki mojej Kobiecie nie robie gdyż nie smakują mi jej soczki i tyle. Seksu również nie potrzebuje, może 3 lata temu chciałem się kochać jednak teraz przyzwyczaiłem się i jest mi dobrze jak jest a powodem jest obawa przed ciążą :)

Gość jdkdkduddkdk
accer wlasnie moze on tez sie przyzwyczaił do braku seksu , bo ja mimo iż mam 28 lat dziewica jestem , i teraz czuje ze chce pójść na całość ale coraz bardziej sie zadreczam ze on moze ma inna na seks????

Gość jdkdkduddkdk
accer ja nawet nie dosiwdczylam minetki z jego strony na zywca on mi nie zrobi dziwny ja mialam opory do lodzika ale sie przekonalam , polubilam to a tez przez dluzszy czas tego nie robilam

Gość malinowa jagoda
może spróbuj go jakos podejsc ??? a jak nie bedzie ci nic chcial powiedziec to moze jakis szantaz

Gość jdkdkduddkdk
mama caly cza mi powtarza calej d*py nie pokazuje sie facetowi

Gość kasza gryczana
upij go i jazda xDDD

Gość jdkdkduddkdk
kasza gryczana hehhe racja tak zrobię najlepszy sposob