Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdjkdididi

MÓJ FACET TO CIOTA !!

Polecane posty

Gość Ewelinka aaaaaaaaa
mam grzyby w pochwie zapraszam Cię niepokorny :*:*:*

Gość jak on jest twoim pierwszym
to na bank nikt nie chcial takiego paszczura jak ty wiec mu sie nie dziwie ze nie chce pykac takiej raszpli

sjdjkdididi kochana , dawanie dobrych rad nie jest uwazane powszechnie za dobra rade :)) ale ja ci ja dam i posłuchaj starszej i doswiadczonej życiowo kolezanki " ZMIEN FACETA" Mówi sie ze sex w związku to nie wszystko , ale to nie prawda. Nie jestem demonem sexu zeby mnie ktos zle nie zrozumiała , ale wraz jesli w łózku sie nie układa to w życiu tez nie , no pomijajac zwiazki ktore sex traktuja jako akt poczecia hahah Ja przeszłam to samo w koncu powiedzialam slubnemu albo ruszysz tyłek albo sobie znajde kochanaka . Kiedy go znalazłam bardzo sie zdziwił! Dzis jestem żona owego kochanka i po 5 latach wciaz jest ten zar i namietnośc miedzy nami. Ale to dzieku systematycznemu serwisowaniu:))))) pozdrawiam

Gość Ewelinka aaaaaaaaa
wwczesniejsza wypowiedz to podszyw :O troche daleeeko ... ale czemu nie ;)

Gość zal takich kurew dobrze
dla tego chlopa ze go kurwa zostawila dla ktorej najwazniejsze w zyciu to miec kija w dupie...

Gość Ewelinka aaaaaaaaa
grzybymuchomory@onet.pl

Gość Leon zool
Boże..no wierzący nie jestem..ale BOŻE JAK KOBIETA MOZE PROSIĆ SWOJEGO FACETA O SEX! wstyd dla naszej rasy.normalnie to babki powinny sie odganiac chyba a nie..kogo wysCie sobie wzięły pedałow?tragedia.. A masz jakies problemy?nerwy stres chłopak kłótnia itd?moze od psychiki tak byc a moze czegos ci brak jakiegoś pierwiastka?spytaj lekarza moze tarczyca moze zaburzenia hormonalne moze ciąża moze grzybica przewodu pokarmowego..moze byc wiele przyczyn.zrob badania krwi moczu kału itd moze cos wyjdzie.a moze tak po prostu z nudy sobie jesz.ruszaj sie ćwicz miej hobby znajomych spaceruj moze organizm chce czegos a tak daje znac. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość dżentelmen z prowincji
a mi moja jakoś dawać nie chce, więc to w obie strony działa

Gość sjdjkdididi
może jednak trzeba mu dać szansę na "rozbudzenie" seksualne ?? moze nie warto go skreslac w koncu trening czyni mistrza

trzydziestoletni facet i szansa na rozbudzenie? jeśli do tej pory nie zastartował, szczególnie mając pod bokiem napaloną dziunię, to niestety, ale nic mu nie pomoże

Gość sjdjkdididi
w sumie ja tez dopiero " raczkuje" w tej kwestii ale robię postepy i to jest najważniejsze , wzmaga sie we mnie pożadanie ale po moim widze ze ma jakies opory, ale znajac jego nie przyzna mi sie , taki typ faceta

a tak na marginesie - jak ci się udało tyle lat nie popuścić szpary?! trzydziestoletnia dziewica (nie strasząca oczywiście wyglądem) to okaz rzadki niczym kosmopolityczny słuchacz Radia Maryja

sjdjkdididi sorry ze dopiero teraz- praca... A to co mówiłem- tak, jak ma jakieś opory to go po prostu weź. Jak nadal będzie coś nie halo, to już coś nie tak. Choroba, fobia, coś z głową... ciężko wyczuć, ale przy takim wieku to nie normalne.

Gość jdkdkduddkdk
ostatnio mówi do mnie ze kupil prezerwatywy ale jakies ciasne i nie mogl jej zalozyc..............

Gość jdkdkduddkdk
a wczesniej mówi do mnie "" jehowy nie jestem"" co jest grane ?????????

Gość dr. Evil
jakby był gejem to by go chociaż tyłek autorki zainteresował widać ona słabo na niego działa, jej "napalenie" to nie wszystko

Gość malinowa jagoda
a może bzyka inna ?? a na autorkę nie ma ochoty ?????

Gość Bzzzykacz
A może ten facet ukrywa przed tobą, że jest księdzem?

Gość malinowa jagoda
bzzzykacz heheh dobre może ?!!!!!!!

Musze stwierdzic, ze niedopasowaliscie sie, i nigdy nic z tego nie bedzie, a jesli juz to bedziesz miala dzieci jak juz pojda do szkol odechce Ci sie zyc z tym kims, dojdzie do rozwodu... szkoda dzieci, radze odejdz od niego. Byc moze trzymasz go przy sobie bo 28lat to duzo i czas sie ustabilizowac, ale co to za stabilizacja jak sie do tego zmuszasz...

Gość jdkdkduddkdk
masta a ja juz w głowę zachodzę ze może ma inna, albo umawia sie na seks , tym bardziej ze pracuje w innym miescie i przyjezdza do mnie na weekendy ale jesli chodzi o oral to ok choc dochodzi szybko , kiedys powiedzial ale jestem szybki no nie

Gość malinowa jagoda
na bank to prawiczek skoro tak odklada decyzje zeby pojsc na calość

Najbardziej wygląda to na prawictwo połączone ze strachem że się nie sprawdzi, albo panicznym strachem przed wpadką.

Gość jdkdkduddkdk
rus strach przed wpadka napewno powiem Ci tak jest moim pierwszym partnerem erotycznym długo mialam opory przed tym zeby go piescic oralnie ale w koncu sie przekonalam i lubie w ten sposob sprawiac mu przyjemnosc przecież on wie ze jest moim pierwszym czy tak trudno mu sie przyznac ze jest prawiczkiem choc kurcze chyba nieeeeee mnie sie nie przyzna na bank zreszta taki ma charakter

Gość jdkdkduddkdk
choc ja juz tez podjerzewam ze moze sie kocha z innymi ana mnie nie ma juz ochoty

Gość malinowa jagoda
moze porozmawiaj z nim ?? popytaj , podejdz moze sie otworzy