Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdjkdididi

MÓJ FACET TO CIOTA !!

Polecane posty

Gość malinowa jagoda
a moze jest biseksualista zapytaj

Moje zdanie jest takie. Albo ta panna nie jest w jego typie i go w ogóle nie podnieca, albo ma inna suczkę na boku i po dymanku z nią nie ma sił na swoją kobietę, ewentualnie zżera go stres. Może ma coś z głową?

Ja też nie chodzę do wyra z byle lampucerą. Kobieta musi mnie pociągać bo inaczej nie odczuwam przyjemności bycia z nią bądź też seksu z nia ;/

Gość malinowa jagoda
butchers zapewne masz racje te trzy opcje wchodza w gre tylko co zrobic zeby byc pwenym jednej z nich tez bylam kiedys w podobnej sytuacji

Tego nie wiem, wszystko zależy od niego, chuj wie czy autorka rozmawiała ze swoim chłoptasiem na poważnie... Powinna dac mu wybór, albo ją zerżnie albo on szuka innego faceta i wtedy zobaczyć jego reakcję...

Gość malinowa jagoda
butchers tu potzrebna jest szczera rozmowa ale jak na powaznie to zalezy od dniego czy sie przyzna, szczerze porozmawia ja mialam facea ktory mnie zdradzal i dlugo to nie wychodzilo na jaw

Eh.... też trochę przeżyłem i staram się zrozumieć tą całą sprawę ;] Nie nabijam się z nikogo, ale mówię co bym zrobił, wóz albo przewóz. Skoro typek nie chce posuwać swojej kobiety to coś jest nie tak co nie? Więc napisałem co bym zrobił na jej miejscu, a co zrobi ona to już tylko i wyłącznie jej sprawa :)

Gość jdkdkduddkdk
moj facet jak jest troszke nawalony to mowi ze chetnie by mnie wylizal , zerznal a jak jest trzezwy to caluje psioszke przez rajstopy

To ja już nie wiem skąd ty go wynalazłaś.... ;/ Pierwszy raz słyszałem o takim przypadku. Widziałem podobne, ale to jak typki byli prawiczkami i mieli poprostu stresa przed pierwszym razem..... A Twój jest jak anomalie pogodowe O.o

Gość jdkdkduddkdk
wlasnie ciezko mi go rozszyfrowac w ogole dziwi mnie jego zachowanie bo ja owszem bylam bierna do pewnego czasu a teraz robie postepy ale o to chodzi zeby sie naprzod posuwac a przeciez on sie nie przyzna bo to ujma dla niego

Gość jdkdkduddkdk
nie nie wstydzi sie pieszczoty, oral tylko z ojej stronyok dochodzi raczej szybko czasem i w 5 min

Śmiem stwierdzić że rady nie mam. Choć może.... Zwiąż dziada i żerżnij na chama :D To trochę dziwne skoro kobieta bawi się czyimś pisiorem a pan nie chce w nią wejść. Nie czaję tego :)

Tak. Ze 3 kieliszki wina, nastrój odpowiedni, coś do związania rąk i po prostu usiądź na nim jak się nie będzie spodziewał ;] Jak pieszczoty go nie krępują to musi być strach przed wpadką albo pierwszym razem. Nie widzę inaczej!

Gość sjdkdjdk
owszem piesczoty, oral z mojej strony tylko ok strach przed wpadka, przeciez nie jestem dzieciakiem ani panna ktora czyha na faceta zeby go na dziecko zlapac kurcze moze ma seks z inna tak jak sie wypowiadali poprzednicy ale w sumie przeciez nie mialby oporow zeby zrobic to ze mna

Gość malinowa jagoda
popros kolezke o minete

Gość dr. Evil
jest leniwy - nie chce mu się ruszać doopą skoro ty nieźle ruszasz głową - wynik dla niego ten sam

Gość malinowa jagoda
dziwny ten koleś albo bardzo leniwy albo ma innaaa

Gość jdkdkduddkdk
chyba znajde sobie kochanka

Gość jdkdkduddkdk
masta albo moze dac mu szanse na rozwiniecie sie pod moim wpływem ???

Gość jdkdkduddkdk
jak przyjezdza na wekend (widujemy sie w eekendy Praca) chyba jest mnie spragniony , przytula sie , caluje , chce mnie dotykac chce zebym go piescila oralnie , dochodzi wtedy a jak wspomne o stosunku , pytam dlaczego nie chce to sie denerwuje o co chodzi ?? moze ma inna

Gość malinowa jagoda
kup se wibrator

Gość malinowa jagoda
poproś kolege albo dwoch , na pewno Ci nie odmowia

Gość może ma vaginofobie
i boi sie że jak wejdzie to go juz nie wyciągnie, i będzie jak to sie mówi po ptokach albo raczej po ptoku

Gość malinowa jagoda
heheh dobre usmialam sie moze cierpi na schizofrenie

Gość jdkjdddkajaj
ktos mi moze doradzi jak go podejsc i wydebic prawde od niego o co tutaj chodzi ?? czy prawiczek , czy ma kogos, czy go nie pociagam jak porozmawiac upic czy co

Gość malinowa jagoda
zmień sobie faceta