Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamapy

Czy wy sie keidys uspokoicie !!!!!!!

Polecane posty

Gość niemamapy

???????? Dajcie spokoj tej Curus. Napierdalacie na nia jak te mocherowe berety !!! Tak naprawde nikt z was nie zna jej historii, nikt nie wie jak to bylo, jak jest i jak bedzie. I zapewne sie nigdy nie dowiecie prawdy . Powinnismy ja wspierac, ale niee bo po co kurwa, wlansie taki z nas narod. To nasz polka, powinnismy ja wspierac, nie wazne czy ejsy zle czy nie , nie wazne za czym poszla lub nie poszla. Powinnismy jej bronic, byc z niej dumni, albo jej wspolczuc, a nie mieszac ja z blotem. A wy robicie wielkie mecyje bo zwiazala sie z wielka slawa , i juz ze odrazu poszla na pieniadz, ze to ze tamto !!! a moz eon jest wielkim skurwysynem i sobie ja przygruchal , a moze tak naprawde sa szczesliwi, nie musi byc to widoczne , nie msuza sie z tym tak odnosic !!! Czy to wazne ??? Nie wazne. A ktora z was nie chiala by poczuc sie choc przez minute inaczej, stnac na takim dywanie w pieknej sukni ??? !!! nie oszukujcie sie ale choc przez chwile by kazda chiala sprobowac, i zoabczyc jak to jest, czy by sie jej podbalo czy nie . Nie oceniajcie jak nie znacie . I to on predzej wyglada mi na cwaniaka i ukrytego skurwiela niz ona , wiec przestancie po niej jezdzic . Niech dziewczyna blyszczy jesli tylko moze, niech siega gwiazd, mamy obowiazek ja wspierac posrod tych wszyyskich grubych szyszek !!!

Gość 75765
glen 🖐️ zjedz kupe :D