Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kesha

Potrzebuje dużej kasy!

Polecane posty

Gość może płytę wydaj
:)

Gość jak lubi sex
to niech sie sexi :D zarobi moze nawet wiecej :D

Gość jak da dupy
gdzies na dworcu

Odrazu zaznczam że nie interesuje mnie prostytucja chce uczciwą pracę. A coś innego oprócz ulotek, pomagania w ogródku i strony internetowe? Prosze pomóżcie jak zarobić 5 tysięcy w 18 tygodni?

Poprostu bardzo, bardzo, bardzo potrzebuję i jak zanjdziecie sposób i mi napiszecie to wtedy wam powiem do czego mi tyle forsy. Potrzebuję do 15 lipca :(

Gość nie da rady
wg prawa legalnie możesz pracować po ukończeniu 16 lat, więc zapomnij o dużej kasie wiesz, ja mam 30 lat i wyższe wykształcenie i też chciałabym znać sposób na szybką i łatwą kasę, ale niestety...

Gość Im so sorry for you
chcesz sobie zrobic aborcje w UK??

Nie, żadna aborcja bo mam 14 lat i nie jestem taka głupia. A kasę chce na ciuchy, wyjeżdżam 16 lipca na miesiąc, w mojej szafie prawie nic nie ma a jak jest to stare i nudne więc chce kase żeby kupić sobie całą "wyprawkę" łącznie z dodatkami i kosmetykami. TO ZNA KTOŚ SPOSÓB?

Gość nie da rady
kurczę, a ja na ciuchy i dodatki wydaję jakieś 900 zł rocznie... ubrać się w drogie i markowe ciuchy to każdy głupi potrafi, sztuką jest ubrać się modnie, ładnie i wygodnie, a tanio kup sobie ze 3 komplety "bazowe" , potem tylko zmienisz koszulkę i masz kilkanaście strojów na różne okazje podstawa to porządne klasyczne jeansy i uniwersalna sukienka poczytaj na czym polega dobieranie ubrań, a się super ubierzesz za 1000zł

Można się super ubrać i wydać mniej niż 1000zł Ja swoją garderobę zbieram od kilku lat, mam rzeczy uniwersalne i tzw hity sezonu, noszę to w czym dobrze się czuje i co mi się podoba :) Zarówno ciuchy używane jak i te z normalnych sklepów :P Staram się unikać bazarków choć i tam można znaleźć prawdziwe cudeńka :)

No właśnie nie wybrałam drogich firm już sobie spisałam i policzyłam ile wszytsko będzie kosztowac. Mi chodzi o 4 pary jenasów, wszytsko w dużej ilości chc codziennie zakładać coś innego a kasy troche mało w domu więc chce sama zarobić na swoje zachcianki. a firmy to: New Yorker (bluzki od 20 złotych sa nawet) Berhka C&A H&M Spriter

Gość nie da rady
po co ci 4 pary jeansów na miesiąc i to latem ??? jeansy to baza, zmieniasz tylko górę i buty buty jedne sportowe, drugie sandałki takie, żeby pasowały i do spodni i do sukienki i trzecie klapki i wystarczy a zresztą, jak już będziesz miała te 5 tys, to sobie kupisz co będziesz chciała, powodzenia ;0

Zdaję sobię sprawę z tego że rodziców nie stać na spełnianie każdego mojego kaprysu. Chyba będę roznosiła ulotki, koleżanka roznosi od roku i średnio miesięcznie zarabia 200-300 złotych wiec moze jak się przyłożę to uda mi się zarobić chociaż połowe albo 3000 :) Jeansy są różne, rurki, szerokie nogawki, ciemne, jasne, z dziurami, z kieszeniami, gładkie itd.itd.itd.

autorko chyba przesadziłąs za 5 tys to mozna mase ciuchow kupic zreszta na choelre ci latem 4 pary spodni ?? eh.... nie wierze ze nic nie masz w szafie pozatym mało realne by 14 tyle zarobiła choc fajnie ze chcialas sama

Podaj gdzie nawet za 200? Ja sprawdzam i na allegro jest firma JAPAN STYLE niedrogo bluzki które sa po 5.90 z Hello Kitty mają duże wziecie, dużo osob kupuje i komentuje poztywnie więc myślę też o allegro :)

Gość a nie ma u ciebie rynku
badz bazaru? tam sa tansze rzeczy

Gość nie da rady
napisałam wyraźnie: baza: klasyczne ciemne jeansy (jasne skracają nogę), o klasycznym kroju, granat dziecko nie masz pojęcia o modzie... ale i tak życzę powodzenia

Gość 235425
Ubrań za5koła?ty chcesz to udźwignąć?podziwiam ;) =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Ja np. kupuję w C&A. Trzeba szukać promocji, koszulki po 15-20zł, spodnie 50zł, swetry 30-50zł. Oczywiście są tez spodnie za 200zł. A po co tyle wydawać, skoro te mam sprawdzone i są dobre jakościowo. Chodzę na zakupy raz w roku. Ostatnio z mężem wydaliśmy w sumie 500zł na 4pary spodni, 2golfy, 2 swetry i chyba 10 koszulek. Wszystko w C&A

Nie będę kupowała na bazarze żeby po praniu się rozściągnęły albo skurczyły.

Gość oj kolejna paniusia nam rosnie
bez przesady, niektore rzeczy z bazaru tez maja dobra jakosc. kiedys kupilam rekawiczki na zime z Esprit...taka dobra marka, a moje rekawiczki po jednym praniu wygladaly jakbym je nosila trzeci rok.

Nie paniusia, porostu nie mam szczęścia do takich ciuchów bo po praniu wyglądają jak szmaty. ZNA KTOŚ SPOSÓB JAK ZAROBIĆ CHOCIAŻ 3000 TYSIĄCE? ZNA KTOŚ SPOSÓB JAK ZAROBIĆ CHOCIAŻ 3000 TYSIĄCE? ZNA KTOŚ SPOSÓB JAK ZAROBIĆ CHOCIAŻ 3000 TYSIĄCE? ZNA KTOŚ SPOSÓB JAK ZAROBIĆ CHOCIAŻ 3000 TYSIĄCE? ZNA KTOŚ SPOSÓB JAK ZAROBIĆ CHOCIAŻ 3000 TYSIĄCE?