Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandruska

Pytanie dla facetowD

Polecane posty

Gość Sandruska

Witam bardzo ciekawi mnie meski punkt widzienia na kobiece cialo:) Faceci co Wam sie podoba na co zwracacie uwage i co lubicie gdy jest podkreslone;)?

Gość a wiesz co to jest fansówka
wargi :classic_cool:

Gość Sandruska
ciekawe jakie;P:D

Gość Sandruska
bardzo by mi zalezalo na bardziej rozwinietych odpowiedziach;)

Gość oczy
a w szczególności oko centralne :D

Gość jan pajac
Każdemu spodoba się coś innego, dla jednego najważniejsza będzie figura, dla innego twarz, a jeszcze innego najbardziej poruszy tzw kobiecy sposób poruszania się. Obiektywna jest chyba jedynie naturalność i unikanie plastikowosci.

Gość oczy
chcesz bardziej rozwinięte to masz: kobieta musi być ładna tzn rozmiary proporcjonalne, kolor pasujący do urody itd. nikt ci nie powie że lubi blondynki z dużą dupą bo jednym pasuje blond, innym każdy kolor a jeszcze innym w ogóle nie pasują jasne włosy. tak samo duża dupa może wynikać z tego że ją po prostu odziedziczyła a może być dlatego że posiadaczka jest tłustym pasztetem itd. a poza tym każdy zwraca szczególną uwagę na co innego.

Gość a wiesz co to jest fansówka
Jakie wargi? oczywiście odp. jest tylko jedna: chętne wargi :classic_cool:

Gość Sandruska
tak wiem dlatego pytam by poznac bardziej meskie spojrzenie na kobiece cialo:) i co mozna zrobic atutem a co wrecz przeciwnie:) ja jestem niziutka;) 158 szatynka o zielonych oczach;)i bardzo szczuplutka;)... mam okragla twarz i wlosy do ramion;)

Gość liczy sie całość
trudno powiedzieć że jest jedno uniwersalne piękno .

Gość Sandruska
dokladnie was rozumiem;).. a co tej naturalnosci to jak najbardziej popieram:) sama jestem zdania ze jak laska naklada na twarz tapete to wstydzi sie swojego wygladu i ma ogromne kompleksy z tego powodu;)

Gość liczy sie całość
makijaż musi być umiejętny, kobieta umalowana nie jest wcale brzydka :)

Gość Sandruska
nio delikatnie;)i stosownie do okazji;).. jak najbardziej:D ja niemam nic do podkreslania swojej urody.. tylko do zakrywania jej :P...

Gość Sandruska
chodzę na codzień w stosownym płaszczu z epoki średniowiecza i noszę brodę dla niepoznaki wyglądam niczym Sanderus z Krzyżaków Sienkiewicza, nawiązuje do tego również mój pseudonim :).

Gość oczy
i tak większość facetów poleci na najbardziej wymalowane, nie mające nic poza wargami do zaoferowania...

Gość Sandruska
Tak sie sklada ze podawanie za mnie w tym forum nic nie da;P... zdania nie zmienie;).. cenie w sobie naturalnosc;)... i to ze staram sie siebie akceptowac taka jaka jestem:)...moge pokazac wam zdjecie nawet na ktorym jestem::P

Gość Leon zool
Podkreśl swoje atuty.zniweluj braki ale nie bądź sztuczną przy tym.zielone oczy?i juz plus raczej rzadkie sa a romantycy lubia takie.spytaj czy masz cos w twarzy pięknego faceta któremu ufasz ze nie skłamie.ja tak wybieram.podobają mi sie takie ktore maja nietuzinkowa twarz-1wrażenie.bo figura to moze byc piękna ale nie koniecznie idealna.ważna jest sympatyczność danej osoby a przy bliższym poznaniu jej charakter.widziałbym zdjęcie bym ci napisał.ale skup sie na tym co masz i podkreśl to. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość Sandruska
akurat duzymi oczami pochwalic sie nie moge;)... sa troszke waziutkie ale mysle ze wazne ze sa iinne niz wszystkie;) ale moje dlonie sa bardzo ladne:)

Gość na usta bo jak ma plaskie
to znaczy ze nie robi loda czyli odpada poza tym musi miec wielkie cycony dupe i fajna cipe

Gość Sandruska
Ma faeceta ktorego kocham i ktory stara sie bym czula sie piekna:) ale wiadomo jak to kobieta mam malutkie kompleksiki:) a wiaodomo;).... bliska Ci osoba zawsze powie ze jestem piekna:) bym sie nie przejmowala;p bardzo mnie to cieszy ale z obcymi babami jest inaczej;/ patrza na Ciebie jak na kosmite gdy nie wygladasz jak gwiazda okladki z wymalowana twarza i prowokujacych ciuchach;)

Gość Leon zool
Oczy nie muszą byc wielkie by byly piekne.moja ma super oczy mmm moje jej sie podobają ale ja w swoich nic ładnego nie widze..rozumiesz ;) http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość Leon zool
To dawaj bede kurewsko szczery.zawsze taki jestem jesli ktos tego chce.daj link do zdjecia jak chcesz.