Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiu_bzdziu

Jestem otyła, jestem atraktyjna

Polecane posty

Gość atrakcyjna otyla to jest
oksymoron

Gość
sa ludzie, dla ktorych na pewno dla wiekszosci raczej nie, taka rzeczywistosc

Mam koleżanki przy kości, które są atrakcyjne. Odpowiedni ubiór, makijaż, fryzura itd. I pewnie zaraz przeczytasz masę głupich komentarzy, ale faktem jest, że facetom podobają się różne dziewczyny.

Gość oczy
poszukaj sobie tzw. wypasacza. będzie tym szczęśliwszy im trudniej będzie ci się ruszać :D

Gość kajanka
Jak najbardziej jestes- jeśli jesteś zadbana, ładnie ubrana, masz sympatyczną twarz i ogólnie zgrabna mimo paru zbędnych kg.

Gość Serowe serce
Otyła i atrakcyjna to raczej nie, ale z nadwagą atrakcyjna zdarza się:-)

otylosc a nadwaga to 2 rozne sprawy:) nie wspomne,ze ze wzgledoe zdrowotnych lepiej sie odchudzic:) nigdy nie zapomne otluszczonego serca tlustej kury.Podwojnie pracowalo:O

Gość taka jedna z uk
nie, mozesz ladnie wygladac i byc zadbana sorry ale tluszcz nikogo nie kreci mozna miec wiecej cialka i to moze byc atrakcyjne OTYLOSC to choroba !! z tym trzeba walczyc a nie udawac ze sie jest atrakcyjnym.

Gość Serowe serce
Brzydula 30 --- jeśli mogę zapytać, w jakich oklicznościach widzialaś serce kury? Intrygujące.;-)

Oczywiście, że jest możliwe. Jeśli takie dziewczyny spotykają facetów, którzy chcą z nimi być to znaczy, że jest to możliwe.

Gość dawaj fote

Gość wewewewewewewe
niektorzy moze lubia w tluszcz wkladac,badzmy wyrozumiali.

Gość do wyzej
jak najbardziej mozesz byc atrakcyjna ja tez jestem gruba i nie ubieram sie elegancko raczej chodze na sportowo i gdybym miala isc na jakies np.wesele to nie mam nic odpowiedniego w szafie a mimo to faceci ogladaja sie za mna i nie jeden chce sie umowic.moze kreci ich moj biust?nie wiem...

Kazda kobieta jest piekna na swoj sposob :), a taka z nadwaga tudziez otyla na pewno znajdzie swych zwolennikow ;)

Gość tak zapewne lubia takie
obroncy praw zwierzat, zwlaszcza wielorybow i swiniakow

Gość
eee nie, Pusia nie napisalaby o sobie "otyla"

Gość otyłość i zadbanie
wykluczają się wzajemnie jeśli dbasz o siebie, to dbasz o swoje zdrowie Otyłość w znakomitej więksozści przypadków to wynik niehigienicznego trybu życia

Gość
jak to Pusia, ale mimo tego uwazam, ze slowo "otylosc" jej przez klawiature "nie przejdzie" uprzedzam, nie mam nic do otylych, z nadwaga, lysych, krzywych i innych

czytam wasze komentarze i po : 1) nie sjtem zadna pusia a ni bog wie kto 2) czlowiek otyly to nie czlowiek, a jakas kreatura 3) czy wszyscy wstawiaja tematy tak osobiste ze 80% twierdzi ze taka jestem? pozdrawiam

Gość do wyzej
do'' otyłość i zadbanie wykluczają się wzajemnie jeśli dbasz o siebie, to dbasz o swoje zdrowie Otyłość w znakomitej więksozści przypadków to wynik niehigienicznego trybu życia'' tu sie z toba nie zgodze nie zawsze nadwaga swiadcy o złym odzywianiu czy zaniedbaniu?a co jesli chodzi o podłoze genetyczne?????ja np.od dziecka byłam przy kosci i od dziecka walcze z nadwaga i niestety nie udaje mi sie schudnac?wiesz fajnie sie tak mowi komus kto nigdy nie miał z tym problemu.no ale niestety nie same ideały zyja na swiecie....

Gość imm
witam nie sposob zauwazyc chamskie komentarze na temat otylosci.. pisze je osoby uposledzone, wiec mozna takowe pomijac.. a tak na temat: to kwestia gustu, czy kobieta sie podoba, czy nie, dyskusja bezcelowa, wiadomo, ze kobiety puszyste moga i sa atrakcyjne! jak rowniez te przesadnie chude..

oczywiście że tak może byc autorko !!! znam wiele kobiet które mimo obfitości sa atrakcyjne