Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarlotka80

temperatura przy zaciążeniu????

Polecane posty

nooooo to u Ciebie to już bym podejrzewała ostro:):):):)...ja jeszcze mogę się załamać:(.....te piersi mnie tylko zastanawiają bo mam tak pierwszy raz.....no cóż...jak dostanę...trudno...będę dalej próbować....ale liczę że się udało....ta temperatura tylko stuknięta jest

ale jak jest wysoka to dobrze ,,,, w ciąży powinna się utrzymywać na wyższym poziomie.. u mnie z kolei jest już duże opóźnienie @, ale raczej po prostu owulacja przesunęła mi się w tym cyklu, tak myślę..prowadzę obserwację już pół roku z codziennymi pomiarami temperatury przez wstaniem z łóżka ( bo to jest bardzo istotne, po wstaniu temperatura jest niemiarodajna ) i z obserwacją śluzu...dzisiaj jest 13 dzień wyższych temperatur i coś czuję, że jutro będzie spadek ....zobaczymy jak to będzie....chociaż chciałabym aby @ się nie pojawiła :)

Gość z zapytaaniemm
szarotka a kiedy się kochałaś?

No od 10 dnia począwszy to do dzisiaj:):):):)......i to codziennie więc pewnie za często...ale ja mam takie libido że nie wytrzymuje:)......może właśnie za często i nic z tego nie będzie?????...nie wiem...dzisiaj podczas stosunku a w zasadzie po, miałam delikatne różowe plamienie:(Mam nadzieję że to nie @

u mnie @ dalej nie ma ...42 dc, ale temp, dziziaj 36,86, czyli trochę spadła, bardziej boli mnie podbrzusze, wiec czuję, że @ zbliża sie gigantycznymi krokami a Ty szrlotko jak???

Trzymam się jeszcze...:)temp. rano 37,3 ale bóle przeszły za to są kłucia i nie wiem czy to dobrze czy źle.....piersi wrazliwe ale wcale nie większe...:(

kurcze..przykro mi...a mnie bardzo boli brzuch jak przy pierwszym dniu @ i to boli tak od wczoraj....byłam pewna, że rano jak wstnę to już z @, ale nie ma jej narazie.....za to śluz...przyjrzysty i rozciągliwy jka podczas dni płodnych....;/ nie wiem..czekam dalej na @

To dobry objaw z tym śluzem chyba...u mnie nie było go wcale...ale temperaturkę miałam piękną do dzisiaj!!! I co??? i dupa...:(:(

nie przejmuj się kochana...podobna zdrowa płodna para ma w każdym cyklu 40% szans na zapłodnienie, dlatego lekarz zaczynają mówić o problemach z płodnością dopiero po roku starań....

Jak ja mam rok czekać to mnie chyba szlag trafi!!!!! Nawet nie chyba tylko z pewnością!!!!!!!!!No nic nowy cykl przed nami......i nowe starania....a w środę jestem już u ginekologa...zobaczymy co i jak dalej....

Gość gość
Witam dziewczyny czy moge byc w ciązy ? mam 20 dc i 37,6 stopni przy cyklach 25-28 dni