Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być może ciężarówka

Poradźcie dziewczyny jak wy to widzicie

Polecane posty

Gość być może ciężarówka

Być może jestem w ciąży. Nie wiem, bo to byłaby wpadka (małżeńska - więc tragedii nie ma). Miałam mieć okres w czwartek czyli tylko kilka dni temu. Zawsze bardzo regularnie miesiączkowałam, a tym razem zonk. Nic nie ma. Mam przeczucie że to ciąża, umówiłam się na wizytę lekarską w sobotę, oczywiście wcześniej zrobię też test, ale nie to mnie martwi. Niepokoję się, bo nie planowałam ciąży więc gdy już mogłam być to w niewiedzy łykałam ibuprom (bóle głowy) i to w dawce końskiej - bo z 6 tabletek na dobę (2 na raz co kilka godzin), poza tym piłam alkobhol w Sylwestra i wino w weekendy. Martwię się i boję konsekwencji. Jak Wy to widzicie?

Gość być może ciężarówka
proszę o radę

Gość o matko i corkojacy oni
pojdziesz od lekarza to sie dowiesz czy to ciaza,poinformuj lekarza ze bralas przeciwbolowki i te inne rzeczy ktore moga niekorzyystnie wplynac na ciaze i najwazniejsze nie dramatyzuj myslisz ze ty pierwsza nie wiedzac ze jestes w ciazy wielas jakas tablekte czy wypillas alkohol...jakos rodza sie nolmane dzieci

Gość o matko i corkojacy oni
nie zabardzo rozumiem pytanie jak my to widzimy??

Zanim pójdziesz do lekarza zrób badanie z krwi, bo na tym etapie raczej nie wykryje ciąży. Na podstawie bety będziecie mieli pewność. Spóźniająca @ nie oznacza ciąży. Chyba ze wiesz, kiedy miałaś owulację i czy ją miałaś. A w Sylwestra w ciąży nie byłaś. O ciąży mówimy, kiedy zarodek się zagnieżdża czyli 6-14dni po zapłodnieniu