Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimi20

Jak zrobić ten pierwszy krok??

Polecane posty

Gość kimi20

Hej. Chciałabym prosić Was o rady. Podoba mi się pewien chłopak z mojej pracy. Nie znamy się i rzadko widujemy bo pracujemy na różnych piętrach. Nie zawracałabym sobie nim głowy gdyby nie dał mi pewnych sygnałów. Tzn, jak zaczęłam pracę i minęliśmy się ten pierwszy raz to wymieniliśmy się czułymi spojrzeniami i uśmiechem a potem on zaczął mówić mi „cześć” więc wydaje mi się że zwrócił na mnie uwagę ;) Udało mi się zdobyć do niego nr i napisałam mu smsa ale on mi odp cyt. „sory ale nie odp na nieznane nr” to zapytałam się „nawet koleżance z pracy?” i już mi nie odpisałam. Podsumowując nieźle mnie spławił choć nie wie nadal że to ja napisałam. Co mam robić??? Podobno nie ma dziewczyny więc troche zdziwiło mnie jego zachowanie. Chłopak bardo mi się podoba ale nie chce wyjsc na „zakochana nastolatke” bo to dojrzały facet wiec musze to rozsądnie rozegrać. Problem jest tez w tym że jestem bardzo uparta i będę dążyć do tego żeby go poznać (oczywiście nie za wszelką cenę). Pomóżcie!! Dać sobie spokój czy działać dalej?? Jeśli to drugie to w jaki sposób?? ;)

Gość gwoli wyjasnienia...
...ale zachowujesz sie jak nastolatka bo niby dlaczego nie napisalas w pierwszym sms-ie kim jestes. liczylas na jego ciekawosc i pytania...i sie przeliczylas, jak widac. jedyne co ci zostaje, to przy najblizszym spotkaniu na schodach, zagadacdo niego.

Gość kimi20
a co by mi to dało jesli bym sie przedstawila?? jezeli on nawet nie zareagowal na to jak napisalam ze jestem kolezanka z pracy

Gość wonder fool
badz soba...jak spotkacie sie powiedzmy na pietrze zapytaj go "jak mija dzien"z usmiechem na twarzy:)...od slowa do slowa powinna wyjsc luzna rozmowa a potem juz z gorki:)

Gość wonder fool
nie pisz do niego zadnych smsow,bo to strasznie dziecinne podchody i jesli facet jest na poziomie to zignoruje Cie..najlepsze sa proste sposoby wiem bo przerabialam podobna sytuacje i udalo sie:)

Gość kimi20
macie racje.. lepiej zagadac z usmiechem niz wysylac glupie smsy.. dzieki za pomoc ;)