Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierniczek1989

Jak skończyć związek

Polecane posty

Gość Pierniczek1989

Nie umiem już sobie sama z tym poradzić i chyba dlatego wole usłyuszeć opinie osób które nie chcą tylko dla mnie dobrze ale spojrza na sprawę innym okiem. Jestem z facetem 10 miesiecy. Poczatki jak to początki były piekne. Po 2 miesiącach powiedział mi ze jest w czasie rozwodu i ma 2 dzieci. Było to jak grom z jasnego nieba. niewiedziałam co mam robić. Postanowiłam że spróbuje. Dodam że ja jestem młoda mam 20 lat on 6 lat starszy. Nie zasze układało nam sie dobrze. Chyba dlatego że ja za dziećmi nie przepadam i boli mnie to że one są i musze sie nim dzielić. Czesto były kłótnie i przykre slowa z jego strony. Ale kochałam go wieć wybaczałam. Niedawno kogoś poznałam bez zobowiązan. I chyba chciałabym z nim spróbować. zhciałabym miec kogoś kto nie będzie miał takie przeszlości. Próbowałam zerwać z nim ale nie pozwolil mi na to. Błagał prosil obiecywał ze będzie lepiej, że jestem jego całym światem... Juz nie wiem co mam zrobić by go nie zranić az tak a być w koncu sama szczesliwa a nie tylko patrzec na szczescie innych...

Gość guuupia ciiiipo