Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaaaaaa1984

niech mi ktoś doradzi prosze

Polecane posty

Gość Basiaaaaaa1984

Witajcie Kochani !! Zdecydowałam sie tutaj napisac poniewaz nigdy wczesniej nie czułam sie tak zle jak teraz :( jestem z facetem rok czasu 2 razy mielismy parodniowe rozstania pierwszym razem to on napisał jako pierwszy powiedział ze wszystko zrozumiał ze licze sie tylko ja spotkal sie wtedy z jedna dziewczyna ktora sie w nim podkochuje juz od dawna.. rozmawialam z nia i przyznała ze chciała pojsc z nim na całosc on jednak nie chciał zeszlismy sie i było fajnie przez 2 miesiace kiedy znowu ze mna zerwal ;(( po tygodniu to ja sie odezwałam bo juz nie dałam rady bez niego :( wtedy powiedział mi ze calował sie z przypadkowa dziewczyna i nawet ja dotykał ale znowu do niczego nie doszło bo on nie mogł i nawet nie chciał był wtedy pod wpływem alkoholu wrócilam do niego ale juz nic nie jest tak samo ;( nie mowi juz ze mnie kocha stał sie taki obojetny i jest przekonany ze ja z nim nie zerwe bo przeciez bardzo go kocham ale ja juz nie daje rady nie jestem juz szczesliwa w tym zwiazku wiem ze teraz on taki jest bo nie daje sobie rady z tym co zrobił ja czuje sie zdradzona i on o tym wie !! wiem ze mnie kocha bo kiedy sie widzimy ciagle mnie przytula całuje ale juz nie mowi kocham nie mowi tak jak kiedys mowił :( powiedzial mi ostatnio ze nie wie co to znaczy kochac :( co o tym wszystkim sadzicie ?? z nim mi zle ale bez niego jeszcze gorzej mialam wczesniej juz nie udany zwiazek i zastanawiam sie za co mnie to wszystko spotyka :(

Gość prawde powiem
ja Ci doradze wizyte u psychiatry.Jak na moj rozum to brakuje Ci klepek.

Gość sama musisz zdecydować czego
masz szanse na udany związek ale nie z frajerem

Gość wiollina
Wnioskuję, że jesteś bardzo młoda... Jak na mój gust to chłopak sam nie wiem czego chce, na dodatek odszedł od ciebie po raz 2 a ty zadzwoniłaś i poprosiłaś o powrót, myślę że straciłaś w jego oczach tym właśnie... a to, że cię przytula nie oznacza wcale że cię kocha, zreszta zachowuje się niedojrzale. Ja ci radzę abyś zrobiłą tak: powiedz mu stanowczo, że jego słowa i zachowanie cię ranią, zażądaj aby zmienił to. Jeśli tego nie zrobi to raz i dobrze się z nim pożegnaj.. Jeśli chłopak cię kocha to wtedy własnie bedzie miał okażję ci to udowodnić.. minie kilka dni i będzie skamlał u twoich drzwi.. Jeśli oleje sytuację to tylko się cieszyć ze to już koniec tej farsy. Brzmi drastycznie ale uwierz mi kochana, terapia wstrząsowa działa na facetów najlepiej, nie ma się co cackać nad nimi.. Pisze ci to 28 letnia babka która już ją stosowała- i działało :) trzymam kciuki.

Gość dwed
ej ty zupa, ale masz kijowe zdjecie... zamazane oko.. nie no ekstra, pewnie w urzedzie pracujesz

dwed - ile informacji naraz chcesz wyciągnąć? :P Na temat własnego zdjęcia już się kiedyś wypowiadałam. Są tacy co widzieli. Zaczaruj, to zobaczysz :P