Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati2322

Pytanko do singli!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kati2322

Hej. Ile macie lat? Wasza płeć?:) Jak długo jesteście sami? Dlaczego Wam nie wyszło w poprzednich związkach? Szukacie kogoś, jeśli tak to w jaki sposób? Ja 21 lat kobitka, sama od 4 miesięcy. pozdrawiam pa

Ja ma 58 lat od 64 jestem singlem a wszystko przez szok jakiego doznałem w wieku 16 lat gdy wszedłem na kafeterię i poczytałem tego typu "różowiutkie" pytanka :/

Gość Kati2322
Jej.... Studiuję psychologię i piszę pracę na ten temat. Jednak liczę w dalszym ciągu na pomoc :)

Dobrze, niestety ja nie mogę się na ten temat wypowiedzieć, lecz zachęcam innych do pomocy koleżance. I wybacz mą ironię lecz z racji multum podobnych tu tematów czasem chce się wyć :)

Gość Rennina
23, od 2 tygodni sama. Jest zle.

Gość Rennina
nie szukam na razie bo nie mam ochoty. a sama jestem bo jak zwykle zostalam porzucona. ale juz sie mocno przyzwyczailam do takiego stanu rzeczy.

Gość Kati2322
Właśnie najgorsze jest to że jak się ktoś zrazi do miłości to już czasem przestaje się wierzyć, że można kogoś poznać i być szczęśliwym:/

Na zawsze nie można się zrazić to przejściowe, tak jak nienawiść do dentystów tuz po kanałowym ;)

Gość Marcin84wwa
płeć: samiec :) wiek: 25 lat jestem sam od dwoch miesiecy bo za duża odległość. Poprzedni związek rozpadł sie z powodu zdrady partnerki.

Gość sirius
Ja mam 25 lat sam jestem ok 2 lat,nie mam najmniejszego problemu rozmowy z kobietami ale z ich pierwszym poznaniem.Problem mój wynika nie z tego,że tej odpowiedniej nie poznałem lecz z tego,że jestem super atrakcyjnym facetem.Ubieram się dobrze i kobiety nie raz zwracają na mnie uwagę,ale moja nieśmiałość w uczynieniu pierwszego kroku pali mnie na wejściu.Jeśli już to zrobię,to zawsze nawiązuje się miła rozmowa.Też bym chciał by ktoś tu wypowiedział się też o waszych metodach poznawania ludzi.

Gość sirius
miało być że nie jestem super atrakcyjnym

Gość Spanish senioritaa
Ja jestem sama od zawsze, widocznie taki los jest mi pisany..:) tak zastanawialam sie czy nei zostac zakonnica..

23 lata, sam od zawsze. Czy chce to zmienić?, kiedyś dawno temu tak, teraz już nie :)

Gość macie
Jeśli to do pracy, to pomagam. :) 25 lat skończone, kobitka, od zawsze w pojedynkę

Gość Fokkerrr
niestety ,nie moge Ci napisac ,za duzo pytan w jednym topiku:)

Gość Fokkerrr
nie pisac za kazda odpowiedz dostaje batona:)

Gość Onaa..
18 lat od 2 tygodnia sama i jest naprawde dobrze

Gość Spanish senioritaa
Do tych ktorzy sa sami, ja wyznaje taka zasade Jestem sama aby ktos mogl byc z kims :) Nie wiem czy to optymistyczne, ale wiem ze ta bycie singlem mi nie przeszkadza, natomiast polowa kobiet by tego nie wytrzymala..:)

Gość Rennina
Oo malo to pocieszajace-nie byc z kims, by ten ktos mogl byc z innym. Nie zyczylabym sobie takiego "radnosnego" widoku mojego ex z nowa dziewczyna w tym momencie.

Gość Spanish senioritaa
Widocznie nie bylo wam pisane byc razem ;)

Gość karolajnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 25 lat od praiwe roku jestem sama, nie z wyboru ale niestety z koniecznosci - faceci z ktorymi sie spotykam o pozal sie Boze;/

Gość elitabeta ardenowa
mam 30, sama od 1,5 roku. Patałach zapomniał mi powiedziec ze ma zone :( przez 3 lata. Teraz mam romasik , ale zwiazku nie ma i nie bedzie z tego :( bo mój "przyjaciel" tez po przejsciach (zdradzony okrutnie) boi sie zwiazku jak diabeł swieconej wody .

Gość Weroniczkaaaaaaaaaa
Cześć. Ja mam 22 lata i jestem sama od prawie roku. Dziewczyny nie boicie się że zostaniecie starymi pannami? Bo ja bardzo! Kurcze latka lecą a drugiej połówki nie ma.

Gość Dasertyn
Facet 36 lat od zawsze sam i nie szukam .

Gość KalinkA24l
24 latka, 5 miesięcy sama i podobnie jak weronika boje sie ze zostane stara panna, nie chce tego. właśnie a czy jest jakas umowna granica wieku od ktorego kogos sie uwaza za stara panne badz kawalera? wiem ze to glupie pytanie ale moze ktos wie :)

Gość a co mi tam ja tez sie wpisze
:) 25 lat kobieta sama od 1,5 m-ca:P przegrałam życie:P

Gość hgnfbfvfcfff
22 lata, sama od 3 lat bo nie umiem sie zakochac, spotykam sie czasem z kims ale zaden to nie jest TO