Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonorerere

Fioletowa, sina w miejscu intymnym !!!!!!!! CO TO ??

Polecane posty

Gość Eleonorerere

Dziś goląc się zauważyłam, że jestem fioletowa, sina wręcz w tym miejscu. Zawsze podczas golenia zaglądam tam lusterkiem aby zrobić to dokładnie i byłam w szoku jak to zobaczyłam. Chciałam zdąrzyć z goleniem przez @, bo własnie na nią czekam, a podczas niej tego nie robię i doznałam szoku, bo nie uderzyłam się w to miejsce ani nic takiego się nie stało!!

Gość w ciazy czasem
tak sinieje...

no ale skoro nie jest w ciazy???? ja poczekam na odpowiedz od kogos kto moze wie, bo tez jestem ciekawa, moze i ja tak bede kiedys miala :)

jak zaszłam w ciążę i poszłam do lekarza to powiedział że widać od razu że w ciąży jestem bo mi narządy płciowe bardzo pociemniały.

Gość wertsssss
Faktycznie, w ciąży też byłam tam sina. Teraz mam normalny kolor.

Gość Eleonorerere
Kurczę :) Staramy się o dziecko, ale akurat w tym miesiącu jakoś luźniej, raczej odpuściliśmy mocne starania. Byłam pewna, że ciązy nie będzie skoro nie było jej gdy staraliśmy sie intensywnie, to teraz tymbardziej nie. @ powinna być dziś, a nie ma :)

Hehe no to wygląda na to, że takie "luźne" podejście bardziej działa :) Trzymam kciuki :)

Gość gggggggggie gie
Jestem w ciązy i specjalnie sprawdziłam ;) mam mocno czerwoną :o taką bardziej bordową niż fioletową. Eh chyba nie ma reguły.