Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie nie ma problemu

Problem w tym ze chce Niemca

Polecane posty

Gość Niemiec
bo lubi nqasza kasse i miec wszystko podane pod nos czego polaki nie umia

Gość Vin Vin Vin
Jag tycker om henne :)

Gość a ja tez lubie
Niemcow :) Poznalam ich wielu . Ale nie generalizuję tak. Jak poznam fajnego Niemca i się w Nim zakocham, to z Nim bede. Jak fajnego Polaka, Rosjanina, Anglika i się w Nim zakocham, to też super. Ważne, żeby czuć się szczęsliwym, a nie na wstępie przekreślać kogoś za narodowśc.

Gość do Vin Vin Vin
znasz szwedzki ? Ja bardzo chcialabym się nauczyc :)

Gość Vin Vin Vin
Jag talar svenska. Tak mówię po szwedzku, od dziecka się uczyłam, bo mama jest tłumaczem przysięgłym więc innej możliwości nie było:P A tak serio uważam, że jak się rozpoczyna życie w innym kraju to bez znajomści języka ani rusz:S Chociaż Szwedzi są dwujęzykowi, bez problemu można się po angielsku dogadac, to na dłuższą metę trzeba ZNAC język danego kraju:)

Gość Vin Vin Vin
Nie będe oszukiwała, trudna jest nauka szwedzkiego:)

Gość a mozcie mi pow co to znaczy
Hey na du!:) Alles schick bei idr?

Gość Niemiec
An vin vin vin sehr witzig jak dlamnie:wenn du deutsch verstest warum bist du gestern abgehauen

Gość Niemiec
Polska kvinnor vill bara ha pengar från utländska män för att de älskar oss

Gość Vin Vin Vin
Można to mniej wiecej ak wytłumaczyc, czy wygladasz dzisiaj tak pięknie jak codziennie. To taki flirt troche:)

Gość Love High Hills
Nie przekreslam za narodowosc. Polacy sa kochani. Ale nigdy nie bylam nimi zainteresowana. Kilka lat mialam doswiadczen z obcokrajowacami. I podkreslam ze obca nacja - jest tym co czyni relacje ciekawsza. Interesujaca. Nie skreslam zadnej nacji. Ale wiem na bank, z kim bede nieszczesliwa.

Gość to co wkleilam tak znaczy
? dzieki za przetlumaczenie, a co mozna powiedziec w odpowiedzi ?

Gość Vin Vin Vin
No właśnie, bo to przeciwieństwa zazwyczaj przyciągają, ale wspólne cechy charakteru i zainteresowania trzymają nas razem. Ot co!

Gość Vin Vin Vin
Leka vuxen doktor? :P

Gość hhhgbjnkmloj
:o dopiero sie uczę tego języka, ale widzę że tu niezbyt przyjazna atmosfera panuje i mozna byc latwo zjechanym :o

Gość Vin Vin Vin
Na kafeterii zazwyczaj panuje napięta atmosfera :-/

Gość Niemiec
Du har rätt att vi inte bedöma folk efter deras speciella äusern efter charakta snälla svara på om du har förstått

Gość Vin Vin Vin
A co to za chłopak z którym rozmawiasz? Szwed, jeśli tak to możesz powiedziec tak: Jag gillar dig mycket Znaczy mniej wiecej- lubię Cię. Troche berdziej niż lubię:P

Gość Niemiec
Vin Vin vin, vi måste skriva till er alls nit mannen vi ser annorlunda om du schwdisch du kannsthast väl skrivit att du älskar oss

Gość do Vin Vin Vin
To Niemiec, ja się dopiero uczę tego języka... Zarejestrowałam się na niemieckim portalu społecznościowym, żeby z kimś sie poiwymieniac wiadomosciami po niemiecku :)

Gość Vin Vin Vin
Może to byc ciekawy początek znajomości:)

Gość niestety jeszcze
początkująca jestem i nie umiem się swobodnie porozumiewać w tym języka, muszę się zastanowic ze slownikiem zanim coś napiszę hehe :)

Gość Vin Vin Vin
niemieckiego się uczysz, czy szwedzkiego?

Gość piordea
Witam was ponownie:) A taka fajna była rozmowa , szkoda ze potem przerodziło to się w jakas niepotrzebna kłotnie. Chciałabym tylko powiedziec, że bez sensu jest ocenianie jakiś narodowosci, bo bez znaczenia jest kto sie gdzie urodził. Moim zdaniem w każdym kraju możemy spotkac i złych i dobrych ludzi, nie ma co generalizowac. Duzo zalezy od tego co wynosimy z rodzinnego domu, ale to też nie do konca jest tak. Często ludzie powielają błedy czy też sukcesy swoich rodziców, ale nie zawsze. Moim zdaniem do każdego człowieka trzeba podejśc indywidualnie. I bez sensu jest ocenianie czlowieka na podstawie pochodzenia, a uwieżcie mi wiem cos na ten temat

Gość do Vin Vin Vin
Uczę się niemieckiego :) Szwedzkiego też bym chciala, ale to może kiedys w przyszlosci . Angielskim i hiszpańskim się posługuję , a teraz postanowilam sie nauczyć niemieckiego. No i probuje hehe :)

Gość Vin Vin Vin
Ja jestem dumna, że jestem Polką, za każdym razem to powtarzam. Do tej pory usłyszałam tylko jedną negatywną opinię na temat Polaków, tak to raczej nas chwalą, mówią, że jesteśmy pracowitym narodem:)

Gość Love High Hills
o wlasnym oczom nie wierze powstal zupelnie inteligentny topic :) szwedzki, niemiecki :) prosze, prosze.

Gość Niemiec
bardzo dobrze moi mili ja tez ucze sie po polsku(to cieszy ) ich freue mich das andere leute fremtsprachen lernen wollen vielleicht kann ich helfen vin vin vin:lernst du deutsch oder schwedisch? Vin Vin Vin: du lär dig tyska eller svenska?

Gość do Niemca
Vin Vin Vin kann schwedisch und deutsch sprechen

Gość Niemiec
Toll dann können wir uns deutsch unterhalten das geht besser als auf polnisch schreibendenn ich becherschen nicht die gramatik Ich hab ja leider keine polnische tastatur sons könnte ich auch ein bisschen besser schreiben