Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie nie ma problemu

Problem w tym ze chce Niemca

Polecane posty

Gość w tej chwili piszemy po polsku
wiec , jak sie domyslasz , lub nie domyslasz (jak widac) mialam na mysli komunikację w tym języku.

Vin Vin Vin - super ze ten typ urody jest b doceniany w Szwecji. Pewnie maja tam bardzo duzo zdrowych blond Szwedek o rumianych policzkach i mocnych biodrach. Nie pzrejmuj sie - nikt sie nie czaepia. Istotnie - nie czytam literatury - gdyz moj mozg nie ma na to ochoty (chyba ze publikacje naukowe o polityce, ekonomii, prawie) Holendrzy - nie. Mimo ze sa wysocy - raczej nie. Szwedzi - za osobowosc, wysoka kulture oraz naturalna wysoka troske o inna osobe - wygrywaja :P atrakcyjne Polki moga smialo uderzac o Szwecji :P

Gość Niemiec
jak dla mnie alerdings die blondine in deutschland gilt als die dümmse frau komplimente auf der straße zu hörnen sind leider als beleidigung für die blondine bist du am fallschen meinung gelandet ist mir sehr leid dasdu noch an sowas glaubst mit vielen grüsen und veil erfolg mit deine fallschen meinung üder blondinen in deutschland

ale Rosjanin nigdy Polki nie wezmie. Rosjanki sa zbyt piekne.

Gość Vin Vin Vin
Niewiem, czy jest doceniany. Ja na powodzenie nie narzekam. Nigdy nie usłyszałam tylu komplementów co od Szwedów. Przepraszam za bluzgi:P

Gość Niemiec ma rację
Przesadzasz z tym wielbieniem blondynek przez Niemcow :)

Gość Co Ty bredzisz
że Rosjanin Polki nie wexmie ? Są piękne Rosjanki, jak i szkaradne Rosjanki, są zupelnie przeciętne itd. Tak samo sa Polki zniewalające uroda i totalnie brzydkie.... itd itd.

Gość Niemiec
man bist du häslich oder wat

Niemiec idz wyrywaj Polki na czat +komplementy na ulicy ze strony mezczyzn sa boskie

Gość Szwedzi biją wszystkich
Szwedzi są cudowni, kulturalni, męscy, przystojni:) Ale Niemcy nie eee, totalnie nie .

Gość a znasz takie powiedzonko
"na gwizdy reagują pizdy " :D Jak ci sie podobaja koplementy na uloicy, to zwykla szmata jestes... Kobieta z klasą uniesie z dumą glowa slyszac jakis tekst pod swoim adresem i pojdzie dalej, a nie sie podnieca jakie to cudowne nie bylo haha

Gość Vin Vin Vin
Ha ha ha. Jestem szczęściarą:)

Gość Sie ist
sehr haeslich !

Gość Szwedzi biją wszystkich
Vin Vin Vin - pewnie, że jestes szczęsciara . Zazdroszczę Ci Szweda w domu ! a macie dzieci ?:)

Gość Niemiec
ey wenn ich einer blondine ein kompliment mache hab ich gleich faust in der fresse kapisch wenn ja dann gut wenn nicht dann sei ruch klar, klar

ja wiem ze Rosjanki sa przepiekne. Wiecej jest na swiecie pieknych Rosjanek niz pieknych Polek. VinVin Vin super - super - ze cenia Cie tam :)

Gość Szwedzi są boscy
Vin Vin Vin - opisz swojego Szweda, jak ma na imie, jak wyglada :)

Gość ale nie przesadzaj kobieto
jedyna uprzedzona tu osoba to jestes ty, generalizujesz i wrzucasz wszytskich do jednego wora

Gość dziecko drogie na bank
jest wiecej rosjanek pieknych niz pieknych Polek, bo Rosja ma wiecej ludnosci tępa krówko :)

Gość a rosjanie moja droga
są na 5 miejscu pod wzgledem liczebności jako mniejszośc narodowa w Polsce, wiec zwiazki rosyjsko-polskie sie zdarzaja.

Gość Niemiec
wenn ich eine russische freu habe dann nur 1.Wenn sie ein kilo silikon pro brust hat 2.Wenn sie ein paar milionen aufdemm konto hat 3.Wenn sie nicht älter als 25 Jahre ist so und nur wenn die punkte efült sind dann ,aber nur dann hab ich eine russische frau schön jak dla mnie nie ma problemu/= jak tak dobrze rozumiesz niemiecki na ulicy dlaczego teraz nie jak ja sie postazalem

Gość Niemiec
Hallo hat es euch die sprach verslagen(i co wielkie wielbicielki niemcöw nie rozumiecie) da ihr nichts mehr antwortet neme ich an das ish alles auf denn punk gebracht habe üder frau und ihr könnt mir irgenteine natzion sagen ich kann euch alles über deren frauen sagen ich weiß allles über frau ich bin halt ein man und ihr nicht wiec uczymy sie dalej ja odwas wy odemnie a wtedy morze wam sie uda!!!!!!!

Gość Naiwna 67
Ludzie co Wy za pierdoły piszecie,w każdym narodzie są ludzie tacy i tacy.Ja jestem z Niemcem już dwa i pół roku,to są tacy sami ludzie jak Polacy,no może mają trochę inną mentalność.Mój Niemiec potrafi być do rany przyłóż ale potrafi też za skórę zajść jak każdy facet.Tak samo jest i z Polakami.Prawdą jest,też,że tam jest większy porządek jak w Polsce i dlatego łatwiej się żyje.26 lutego wychodzę za mąż za mojego Niemca.

Gość kocham Niemcow
1. Szwedzi sa extra - a Vin Vin moze opowie o innych nacjach. Ja tez dopowiem. 2. Rosjanki znane na swiecie jako przepiekne materialistki (wyciagna od factea wszystko, miliony portali matrrym laczacych Amerykanow z Rosjankami) 3. Naiwna - gratulacje

Gość do Niemca
Du bist geil Mann aber Du sprichst beschiessen deutsch!!!! geh mal in die Schule deutsch lernen Dummkopf!!!!

Gość do Niemca
idz sie uczyc niemieckiego bo sam syf piszesz ze az boli niedouku! Ale geil jestes :D

Gość Naiwna 67
Niemiec Du hast recht aber nicht immer.Was gechrieben hier Frauen das ist nicht war wenn hast du gelesen was ich hab vor geschrieben dann kannst du mich verstehen. przepraszam za mój niemiecki ale jestem samoukiem:)

Gość kocham Niemcow
naiwna brawo brawo widze ze juz skonczyly sie wywody o niemcach, szwedach. porzadek jest tym za co ich kocham.

Gość do Naiwnej
Masz racje ! W każdym narodzie są różni ludzie, ale niektorzy tutaj tego nie rozumieja...:/