Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek czekoladowy

Siostra mojego faceta wyśmiewa się z mojego biustu

Polecane posty

Gość 75765
no przeciez napisała,na docinki szwagierki

Gość groszek czekoladowy
Surowica jestem dokładnie tego samego wzrostu :) I też uważam, że moja figura jest proporcjonalna. No i tak, jedyne na co narzekam to docinki szwagierki :P

Gość Surowica
widać wredne babsko ma kompleksy i sie dowartościuje, bo docina komuś, komu ogromnie zazdrości.

Gość gugugaga
kamecha ty wypierdku mamuta

I co z tego, że ma duże Ty przynajmniej na starośc czy po urodzeniu dziecka nie będziesz miała obwisłych do pasa a ona zapewne tak możesz jej to w ramach odgryzania powiedzieć a po zatym duży biust to nie wszystko.

I co z tego, że ma duże Ty przynajmniej na starośc czy po urodzeniu dziecka nie będziesz miała obwisłych do pasa a ona zapewne tak możesz jej to w ramach odgryzania powiedzieć a po zatym duży biust to nie wszystko.

Gość a ja mam 24 lata i nosze takie
super, znam sie na rozmiarach, sama nosze D i wiem, ze to duzy biust. wiec albo marna prowo, ale mialo byc B...

Gość tragedia w pięciu aktach
a ja mam 24 lata i nosze takie --- hahahahha w ogóle nie znasz się na rozmiarach podajesz tylko rozmiar przeczytany na metce twojego biustonosza marnej firmy

Gość 25latka
gdyby moja szwagierka czepiala sie mnie o cokolwiek, powiedzialabym jej ze przynajmniej nie mam takiego tylka jak slonica

Gość Martini_21
Uważam, że siostra Twojego chłopaka wcale nie musi być zakompleksiona. Złośliwości, chamstwo i brak taktu nie wynikają z kompleksów, tylko ze złego wychowania bądź też podłego charakteru. Ona po prostu nie potrafi się zachować. I skoro wytyka innym ludziom (w tym wypadku Tobie) cechy elementów ciała, które jej zdaniem powinny być przyczyną kompleksów, to jest pustą dziewczyną i aż się boje jakie priorytety liczą się dla niej w życiu. A tak na marginesie to ile ona ma lat?? Bo w dorosłym życiu niektóre sprawy nie muszą docierać do rodziców (no chyba, że pobiegnie na skargę do mamusi, że odpowiedziałaś na jej prostackie docinki). Poza tym rękoczyny są zbędne, pomijając fakt, że to byłoby mocne przegięcie. Na Twoim miejscu powiedziałabym Twojemu chłopakowi, żeby ostrzej z nią porozmawiał i nie dopuszczał do tego, by jego siostra tak Cie traktowała. Poza tym jeśli ona ma takie duże piersi to będzie musiała w przyszłości wydać sporo pieniędzy i natrudzić się, żeby jej biust wyglądał w miarę normalnie. Szczególnie po urodzeniu dzieci. Poza tym mitem jest, że każdemu facetowi podoba się duży biust. Każdy lubi co innego. A mądry wartościowy facet patrzy na całokształt z dużym naciskiem na charakter.

Gość Martini_21
A tak w ogóle to znam się na rozmiarach biustonoszy. Cyferka oznacza obwód pod biustem, a literka rozmiar miseczki (A najmniejsze, większe B itd). Wiec jak to możliwe, że masz bardzo mały biust a nosisz stanik D??

Gość ja nie moge nooo
depeche 15 jesteś bezdennie głupim bachorem, wszystkich irytują twoje durne uwagi, idz spac.

Gość ja nie moge nooo
... nie znacie się na mierzeniu stanika A, B, C, D to nie są wielkości miseczki ... to jest różnica między obwodem pod biustem, a obwodem w biuście. jeśli róznica wynosi 25cm, to rozmiar miseczki jest D. czyli pod biustem może mieć kobieta np. 90cm, w biuscie 115cm i ma rozmiar 90D a inna może mieć pod biustem 65cm, w biuście 90cm i wtedy jest właśnie 65D którre jest równe 85D, 75C wielkością miseczki, ale różi się obwodem pod biustem.

Gość ja nie moge nooo
*85B

Gość groszek czekoladowy
O, widze, że jeszcze ktoś się wypowiedział. Jeśli chodzi o jej wiek to ma 19 lat, ale jak coś jej się dzieje to nie ma oporów naskarżyć :P Na początku wydawała się miła, dopiero po kilku miesiącach zaczęło jej tak odbijać. Zdecydowałam, że jeszcze raz pogadam ze swoim facetem tylko tym razem nie dam się spławić

Gość buba125
65D to mały biust, jesli uważacie że D oznacza zawsze jedno i to samo, to jesteście w błędzie. Owszem, 75 D to spory biust, natomiast 65D to biust który przy staniku o obwodzie 75 wypełnia miseczke A w porywach do B. Oczywiscie mowie o miseczkach dostepnych w lokalnych bieliźniakach, które zwykle są po prostu nieodpowiednie, gdyż są za duże w obwodzie i za małe w miseczce. Tyle że stanik dobrze dobrany jest trudniej dostepny i pewnie nieco droższy, ale od czego mamy Allegro? wracając do problemu, podziwiam Cie autorko za to jaką wykazujesz się klasą w stosunku do tej prostaczki. Chociaż moim zdaniem powinnaś jej zwrócić uwagę, ewemntualnie poprosić faceta żeby zrobił z nią porządek. Najlepszy byłby tekst jak ktoś wyżej napisał, że nie potrzebujesz wielkich balonów żeby przyciągnąć i zatrzymać faceta. Pewnie ją zatka. Gdyby jeszcze coś mówiła, zawsze możesz dorzucić, że po pierwszym dziecku będzie wyglądać niczym krowa z reklamy Milki. a tak btw, skoro Twoj facet ma tak glupią siostre, to to chyba nie świadczy najlepiej. Wiadomo że rodziny sie nie wybiera, ale jak to mówią niedaleko pada jablko od jabłoni, a oni chyba upadli z jednej;)

Przepraszam nie czytałam objaśnienia od autorki wyżej :p może ja rzeczywiście nie znam sie na rozmiarach mi bardzo trudno dobrać stanik moja miseczka to B a obwód to 65 -70 :( i cieżko mi dobrać stanik :(

Gość buba125
A ile masz w biuście i pod biustem? W biuście zmierz się luźno bez stanika, a pod biustem ciasno.

Gość TO ZNACZY 65D

Gość xerxes
twój facet powinien pokazać swojej siostrzyczce gdzie jest jej miejsce w końcu od tego jest