Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje sie wykorzystana

Mój chłopak rości sobie prawo do mojej kasy

Polecane posty

Wygrałam powiedzmy kilka tysiaków (nie jest to jakiś majątek) a on już mówi no to tyle i tyle na wakacje, tyle na imprezy, to na ciuchy, kupisz se seksowną bielizne, mi możesz kupic pasek, koszulke... i jeszcze pozyczysz mi na siilnik 4 tys super :( czy chłopak ma prawo do mojej kasy?? (nie chodzi mi w sensie prawnym bo wiem że nei ma, ale tak nieoficjalnie ma?)

Gość 75765
no prosze Cie, chyba nie jestes taka glupia,prawo to on ma do swoich gaci i smierdzacych skarpet

Gość Im so sorry for you
tssssssss srodkowy palec by zobaczyl a nie kase

nie nie ma, nawet jakby był twoim mezem nie ma najmniejszego prawa mowic ci co masz zrobic ze swoja kasa...jakis niepojety idiota a ty sie nie daj zwiesc bo to on ci powinien robic prezenty w jakiejkolwiek postaci mimo iz nie ma tyle co ty :O poprostu nie marnuj na frajera kasy

ja tez chce byc tak woim chlopakiem, bede ci moil ze cie kocham 10 a nawet 10000 razy na dzien,ale daj mi z 2tys bo mi potrzeba, a w koncu ejstes moja dziewczyna...bllalalalalla nie dawaj mu on to swienia, cche cie wykorzystac finansowo,a potem jak cie zostawi to kasa ci przepadnie, a jak mu nie dasz to zobaczysz pokloci sie z toba, ale lepiej nie da a kasa ci sie przyda ataka facet to jak kazdy inny takcih chlopakow mozesz meic duzo..... rafinowana swiana z twego kochanego,,,, nie daj sie wykorzystac!!!! SERIO GADAM Z SERCA;

ale powiedzcie, jakby to było odwortnie, to chyba miło by Wam było jakby chłopak sie podzielił?? czy to działa tylko w jedną stronę??że chlopak musi dac kobiecie a kobieta facetowi nie , bo to nie wypada?? kurcze bo nie wiem , kocham go , ale nie chce żeby był ze mną bo mu coś kupuje:(

Gość to twoje pieniadze i TY
decydujsz na co je wydasz. mozesz mu kupic pasek czy koszule, ale to TY zdecydujesz o tym, nie on. i to samo w druga strone. takie rozporzadzanie nie swoimi pieniedzmi jest dziwne. ani to maz ani narzeczony. powiedz mu otwarcie, ze ty podejmiesz decyzje jak i czy w ogole je spozytkujesz..

jakby on tyle mial to nie znaczy ze zaraz ma cie obsypac prezentami, kasa jest zawsze czyjas własnoscia i to tak naprawde tylko dzieki niej czlowiek moze byc wolny bo jest wtedy niezalezny, jakby cie naprawde kochał zrobiłby ci jakas przyjemnosc (zaden facet nie roztrwoniłby calej kasy na swoja kobiete....) a nie trzymał je dla siebie jak skapiec, kochajacy facet czułby sie szczesliwy jakby w jakis sposob mogl uszczesliwic swoja dziewczyne, zrobic jakas niespodzianke, zawsze tak było i bedzie ze to kobiety dostawały prezenty a nie chłopy...

Gość ooooooooooo_________
Inicjatywa tego, że mu pomożesz, powinna wyjść z Twojej strony. Tak samo gdybyś Ty potrzebowała pomocy, inicjatywa powinna wyjść z Jego strony. I tyle. A to, że on Ci mówi, co masz kupić itd, to myślę, że jeśli trzymalibyście wspólną kasę, to może powiedzieć, czego potrzebuje, ale nie w taki sposób, w jaki opisałaś. Ale wnioskuję, że kasy nie trzymacie wspólnej. Poza tym, on powinien zapytać - Kochanie, co zamierzasz zrobić z pieniędzmi?

niech ona mu sie nawet nie tlumaczy z takich rzeczy... ja bym juz chyba nie gadała z takim wiesniakiem

Gość no nie no
ale dlaczego nie? cos bym mu kupila, moze nawet to o czym marzy :) /silniki i inne pierdolki :p/ ale nie za taki tekst, ze on mi kasa dysponuje, rozdziela chamsko. i to jest bezczelne niezaleznie czy robi to facet czy dziewczyna.

no dobra, macie racje, to ja mu powiem że wsadziłam calą kase na lokate albo zainwestowałam w cos i nie mam ani grosza;d ciekawe czy sie wkurzy

Gość poweim ci ze kiedy
ja mojemu chlopakowi dawalam kase, bo duzo zarabialam i go wlasciwie utrzymywalam, to on sie totalnie rozbestwil i mnie przestal szanowac, zaczal ta kase wydawac na inne laski, z ktorymi okazalo sie, ze mnie zdradzal. I jeszcze pyskowal, kiedy kazalam mu czesc oddac, bo zadluzyl mieszkanie. NIE DAWAJ MU KASY, niech sie sam postara. Od niego tez nie oczekuj, niech kazde z was bedzie samodzielne. A to ze on decyduje na co wydasz pieniadze jest juz totalnym chamstwem. Chocby za to mu sie nie nalezy ani grosik.

Gość REKLAMA ERY W RADIO JAKA TO
ulokuj kase na gieldzie :)