Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina_WKLW

pekao24. przelew, błagam o pomoc bo się pogubiłam

Polecane posty

Gość alina_WKLW

witam chciałam się zapytać jak to jest z przelewem, musze koniecznie wysłac dzisiaj pieniądze a niewiem jak to zrobic, ponieważ pierwszy raz korzystam z tego. sa do wypełnienia takie pola numer rachunku -tutaj wpisac te 26 cyfr czy jeszcze tam pko, ing czy wbk? itd nazwa odbiorcy- imie i nazwisko? ulica odbiorcy-dane? kod i miasto odbiorcy dane? tytułem- niewiem co tutaj mam wpisac? nazwa przelewu- niewiem tutaj równiez? proze o pomoc bardzo gdyz nastąpiła taka sytuacje że dzisiaj muszą pieniadze wplynać na konot. pozdrawiam

Gość bzdzwiagwa
spokojnie,zaraz Ci wszystko napiszę tylko się zaloguję żebym miała to przed oczyma ;)

Gość bzdzwiagwa
najpierw po lewej wybierz przelew zewnętrzny kwota przelewu-wiadome numer rachunku---odbiorcy nazwisko,ulica miasto-to też tego odbiorcy tytułem-za co płacisz potem klikasz zachowaj i wyskakuje Ci sposób autoryzacji,czyli albo kod z karty kodów jednorazowych albo kod przyjdzie Ci smsem ;)

Gość alina_WKLW
dzieki wielkie ale w numer rachunku mam wpisac 00000000000000000000000000000 wbk? czy same cyfry?

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Alina nie badz tempa! Napisal ci wyraznie : nr rachunku odbiorcy masz tam wpisac a nr sie sklada z cyfr prawda????

Gość bzdzwiagwa
tak,sam numer,system sobie zweryfikuje jaki to bank itp ;)