Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanilka89

Zasięg na morzu

Polecane posty

Gość hhehehehehhehe
Fajny topik bo są same osobistości, a jak :classic_cool: ;)

Gość hhehehehehhehe
Jaki liny on chyba nie na zaglowcu plywa, chociaz nie wiadomo, autorka nic nie mowi czym on plywa :D moze i motorówką ;)

Nie, no nie mamy co tu gdybac, sprawa jest jasna i prosta . Nie chce zeby pisac, nie chce rozmawiac, a wiec achoj marynarzu, juz idiotki z siebie robic nie bede. Wystarczająco dlugo z siebie robilam.Ale coz... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. na przyszlosc wiem jedno. nie narzucac sie ;p

Gość Żona Marynarza hdbfdhjfbn
Skuterem wodnym :D

Gość hhehehehehhehe
A na skuterze to zlapie GSM , dalej jak 2km od brzegu strach czyms takim odpłyąć ;) :D

Gość Richard Alpert
Przepraszam że Ci to powiem, ale głupia jesteś. Chłopak pracuje tam ciężko i jest może z 2000km od lądu a Ty go posądzasz od razu że nie chce z Tobą pisać, ani nic...:o

Gość pasiakkkiii
a może ma łódz na delfiny:P I nie ma czasu pisac eseków:D:P

Moze i jestem glupia, moze to prawda. wszystko rozumiem , ciezka praca, drogo itp. ale tak czy inaczej bedzie chcial sam napisze. nie bedzie chcial to nie. no bo co mam mu slac eski na ktore nie ma odpowiedzi, i pytac kilka razy dziennie czemu nie odp ?

Gość hhehehehehhehe
Jaki statek ? Co tam robi ?

szczerze??? nie wiem co to za statek , z tego co wiem w ogole plywa na holownikach , ale czy teraz tez nie wiem.

Gość Richard Alpert
Z tym się zgodze. Więc powinnaś napisać mniej więcej tak: że esy nie dochodzą, jak będziesz mógł i chciał odezwij się całuje pa! Coś w tym stylu. Rozumiesz? A jeśli będziesz z nim już kiedyś dość długo, to namów go by kupił telefon satelitarny jak napisałem wcześniej i wtedy będziecie mogli rozmawiać częściej, jeśli będzie miał czas wolny...

Gość hhehehehehhehe
Jednym slowem za malo wiesz ;)

Gość hhehehehehhehe
Ma satelitarny na 99% bo raporty dostarczenia dochodzą ;p

chodzilo mi ogolnie jak to jest na morzu . potem myslac o nim napisalam Atlantyk, nie dodajac ze chodzi tez o Ocean. Chyba nie sadzisz, ze myle takie pojecia. Po prostu chaotycznie wypowiedzialam sie. Wiecej tlumaczyc tego nie bede.

Gość hhehehehehhehe
Iridium karta 75 minut: 150 dol. karta 200 minut: 436 dol. karta 500 minut: 658 dol. karta 3000 minut: 2716 dol 1 sms ok 0,5 dol. Ceny w cale nie takie zachęcające do ploteczek o dupie marynie.

Gość Richard Alpert
Atlantyk to nie może tylko ocean. Pamiętaj że porządny marynarz ma narzeczoną w każdym porcie :P:P:P:P:P:P

Ok, ok ale tak jak mowilam, to nie jest znajomosć na etapie,zebym martwila sie o to czy ma narzeczona w kazdym porcie, bo moze i miec na ladzie rownie dobrze.:) Co wiecej, ja tylko zadalam pytanie zeby ktos mi odpowiedzial jak to jest z zasiegiem.

Gość hhehehehehhehe
To on placi nie ty :D Sorry 1,35zł za smsa .... tez bym nie pisał "czesc kotku jak sie czujesz " :D

Gość moje 2 grosze
Nie zdazylas dobrze kolesia poznac a juz sie napalilas. Koles nnie ma zawodu, ktory sprzyja zwiazkowi. Napalilas sie i nekasz chlopa smsami w stylu " pusc sygnal/ napisz czy mam pisas". Wyluzuj i nie rob z siebie posmiewiska.

Gość Richard Alpert
Musicie się lepiej poznać jak wróci i obaczysz czy materiał na męża jest z niego, czy nie :P:P

Gość hhehehehehhehe
Łakomy kąsek ;) na statku nie zarabia sie minimalnej krajowej :P hie hie

Gość moje 2 grosze
Prestan pisac i zaczekaj az on sam sie odezwie. Jak napisze sam z siebie co sluchac i czemu nie piszesz, to zawsze mozesz napisac, ze nie dostalas od niego smsa i myslalas, ze te Twoje nie dochodza ;p Ale bedziesz miala dowod, ze on tez chce utrzymywac kontakt

Ale ja napisalam ze nie jestem materialistka :) zreszta spokojnie ja nie szukam kandydata na meza:P milo bylo sobie poflirtowac, nie znalam realiow zycia na stataku , problemow z zasiegiem kosztami itp( dzieki za oswiecenie), ale to przeciez nie koniec swiata ze nie bedzie sie odzywal.