Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawałek świata

wczesna ciąża?? plamienia

Polecane posty

Gość Kawałek świata

Słuchajcie. Ostatnia miesiączka 45 dni temu okres spóźnia mi się 2 tygodnie. Współżyłam bez zabezpieczenia w zasadzie codziennie. Mogłabym już i sama sobie gratulować obiektywnie ciaży, ale ok. 10 dni temu robiłam test Beta hcg i wyszło 0,00. Od 4 dni bolał mnie brzuch miesiączkowo, ale ból piersi jest bardzo silny jak nigdy! Wczoraj byłam pewna , że dostałam okres(spóźniony 2 tyg). A tu taki śluzik z domieszka krwi i dziś to samo. Tyle co nic. Test beta hcg robi się tydzień po ostatnim współżyciu bez zabezpieczenia. Ja współżyłam ostatni raz w noc przed badaniem. Czyli obiektywnie istnieje możliwość że podczas tych właśnie kilku dni doszło do zapłodnienia. Nie mam pojęcia wiec Czy jestem w ciaży czy nie bo beta hcg mnie zmylił. Jeśli silniejsze krwawienie się nie pojawi tylko nadal będzie to takie byle co pójdę ponownie na beta hcg za 3 dni. Chciałabym się jednak dowiedzieć czy któraś z was tak miała? Jestem całkowicie zbita z tropu. Dodam również , że jestem ciągle zmęczona i mam częste wzdęcia. Nie mam żadnych torbieli,bo byłam badana. Jak uważacie?

Gość ale badanie
beta może wykryć już 3 dniową ciążę. więc badanie beta jeden dzień po stosunku nie ma sensu. nawet jeżeli stosunek był w dzień owulacji test możesz wykonać dopiero tydzień po :)

Gość Kawałek świata
domowych robiłam 4 :p ale to przed betą. Kiedy byłam po becie stwierdziłam że ciaży nie ma i czekałam na okres.