Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellamarie

o co mu chodziło ?

Polecane posty

Gość bellamarie

Niedawno jakis miesiac temu poznalam pewnego chlopaka, ot tak przypadkiem przez znajomych. Rozmawialam z nim dosyc krotko. Po kilku dniach napisal do mnie na nk czy moglibysmy wyjsc na piwo, ja nie mialam nic ciekawego do roboty, wiec zgodzilam sie, ale zaznaczylam na wstepie, ze to kolezenskie piwo, bo mam chlopaka. No wiec wyszlismy sobie w towarzystwie. I tak sobie popijamy piwko, a on nagle zaczal na poczatku cicho, a potem przy wszystkich mowic mi komplementy, odbieralam to z przymruzeniem oka, milo sie sluchalo ale trzymalam dystans. caly czas sie we mnie wpatrywal, szukal kontaktu niewerbalnego. Po paru piwkach reszta rozeszla sie do domow, tez chcialam isc zeby nie doprowadzic do jakichs nieporozuien, ale glupio mi bylo tak wstac i powiedziec dobra to ja tez ide narazie. wiec posiedzialam jeszcze chwilke, stwierdzil ze szuka kobiety, chcialby ze mna sprobowac, ze jestem dla niego inna niz wszystkie, chcial zebym go pocalowala. ja mimo 5-6 piw zachowywalam sie z dystansem (mam raczej twarda glowe, jedyne co mi sie zdarza to czasami wyzalac i pieprzyc glupoty ale to jak wielu osobom). ewidentnie podkreslalam ze mam chlopaka nic z tego, chcial sie spotkac nastepnego dnia. chcial mnie zatrzymac zebym nie szla do domu, ale czulam ze chlopak za bardzo sie wkrecil i powiedzialam mu ze juz naprawde musze isc. nastepnie spotkalam go przypadkiem kilka dni pozniej, juz na trzezwo, tez rozmawial wydawal sie mily, zachowywal sie jakby byl zainteresowany. potem pisywal do mnie, ja i tak nie mialam nic na koncie wiec nie odp, a po drugie nie chcialam zadnych komplikacji z chlopakiem. dodam ze 9 lat starszy. o co mu chodzilo tak naprawde? mam chlopaka i umizgi? moze myslal ze jestem mloda i glupia i dam sie namowic na sex mimo wszystko? a moze naprawde sie zauroczyl ? ja jestem dosyc sceptyczna w stosunku do facetow i nie wierze im do konca, wiec juz nie wiem jak to ocenic. moze ktos sie wypowie ?

Jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze. :classic_cool: I pamiętaj że przysłowia są mądrością narodu. :P

Gość sama musisz zdecydować czego
a o co ci chodzi z tym umawianiem się sam na sam na "piwo". przecież to wygląda jak randka ;/. masz faceta się się go trzymaj a nie kuś losu... albo zreszta co mnie obchodzi.......................

Gość wrzuć na luz_
5 - 6 piw ??? o matko O_o

Gość bellamarie
bylismy w towarzystwie i dobrze. i wlasnie nie chce kusic losu wiec zerwalam kontakt z tymi piwami sie nie dziw, mimo ze jestem kobieta mam dobra glowe:)

Gość bellamarie
a ja wlasnie z takich piw sobie nic nie robie. traktuje to na prosty rozum. ide sobie pogadac a nie pogolabkowac i od razu go uprzedzilam. widocznie nie zrozumial :/ tylko ciekawi mnie czego ten czlowiek mogl ode mnie chciec

Gość bellamarie
podnosze

Gość bellamarie
czy ktos tutaj zyje?:)

Gość bellamarie
kurcze, chyba znowu nie wyszła mi prowokacja :( jak to robia inni, ze mają po 100 odpowiedzi? :O

Gość bellamarie
tak "moje drugie ja" dokladnie to mialam na mysli :P nie chce mi sie bawic w prowokacje, szkoda mi czasu na wymyslanie

Gość bellamarie
no to skoro doszliśmy do porozumenia to może uraczysz mnie swoimi wdziekami uwiecznionymi na fotce :P

Gość bellamarie
jestes moja druga osobowoscia wiec powinnas wiedziec jak wygladam :P:)

Gość bellamarie
hahahaha bardzo celna uwaga dziewczynko, coraz bardziej mi sie podobasz, nie zepsuj tego :P

Gość bellamarie
fajnie miec rozdwojenie jazni, nie sadzisz?:P

Gość bellamarie
ale tak naprawde teraz pytam z czystej ciekawosci. uwazacie ze sie zauroczyl czy probowal mnie omamic ?

Gość bellamarie
Tak się teraz zastanawiam, że może to był jakiś znajomy mojego faceta i on tak specjalnie chciał mnie przetestować? Bo się ostatnio tak jakoś dziwnie zachowuje i rzuca aluzjami :(

Gość podszywacz zmeczony zyciem
uwaga, wariatka, gada ze soba i nawet przyznała sie, ze fajnie jest mieć rozdwojenie jazni :O :classic_cool:

Gość bellamarie
Chyba nic tu po mnie :)

Gość bellamarie
no nic idę papapapa już mnie nie ma pa juz sobie poszłam 🖐️ nie ma mnie 😴 to była dobra decyzja, zeby sobie pójść :)

Gość ja odpowiem
to moze oznaczac, wszystko... ale biorac pod uwage fakty: 1.znacie sie krotko 2.wie ze masz chlopaka 3. 9 lat starszy /to ile on ma lat???/ i sila rzeczy doswiadczony 4. jak jeszcze powiesz,ze mieszkacie np. w UK to wniosek jest jeden: chce sie z Toba przespac, leci na Ciebie itp. i nie liczy na komplikacje...

Gość bellamarie
tylko dziwne bylo to ze jak dzwonil to zawsze ze znajomymi zeby sie spotkac, nawet wtedy na tym piwie powiedzial ze na chwile skoczy po cos tam do domu i zaraz wroci (nie zapraszal na noc). i wlasnie to mnie ciekawi. tak dla wlasnej wiadomosci, bo faceta zmieniac nie zamierzam

Gość ja odpowiem
a ile macie lat?

Gość bellamarie
19,28

Gość stypaj go
kto ma ile?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
wiadomo chciał cię przelecieć albo taki ma zamiar...

Gość bellamarie
ja jestem mlodsza. nie wiem, moze.

Gość ja odpowiem
podrywa Cie, czyli podobasz mu sie, leci na Ciebie itp. nie wiem w jakim towarzystwie sie obraxcasz ale tylko cham i prostak powie: 'chodz do mnie na chate' :p facet z klasa tak nie robi...

Gość ja odpowiem
a zna twojego chlopaka?

Gość bellamarie
nie no wiesz moglaby byc to delikatna sugestia a tu nic, i on nawet jak nie odbieralam to powiedzial naszym wspolnym znajomym zeby zadzwonili zebym przyszla tam do nich niedaleko. sama nie weim, na swoj sposob skomplikowana sytuacja:>

Gość bellamarie
nie zna, ale poniekad zna jego towarzystwo (chyba)