Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellamarie

o co mu chodziło ?

Polecane posty

Gość koralowy przypływ
za duzo roznica wieku i chyba gosc nie pojmuje ze 19 tez czlowiek, tylko przy takiej roznicy raczej nie do pary normalnej czy seksualnej.

Gość bellamarie
twierdzil ze chyba ja uwazam ze jest za stary, poza tym nie wyglada na az tyle dalabym mu z 24-25

Gość ja odpowiem
no dobrze, ale czego jeszcze nie wiesz? przeciez powiedzial otwarcie,ze szuka kobiety. musi ci sie podobac skoro stwarzasz takie sytuacje ze np. zostajesz dluzej niz wszyscy w knajpie i to sam na sam...

Gość bellamarie
nie w knajpie na otwartym powietrzu. zostalam powoli zaczeli sie rozchodzic ale ostatnie osoby poszly tak nagle i to by sztucznie wygladalo, ja i tak kombinowalam jak najszybciej zakonczyc spotkanie.

Gość bellamarie
nie chce innego mam swojego faceta i to z nim wiaze plany na przyszlosc, dlatego kombinowalam juz jak zakonczyc to spotkanie jak najmniej brutalnie. zreszta sam wczesniej przytaknal mi ze nie na randke tylko na piwo idziemy i nie spodziewalam sie czegos takiego :|

Gość ja odpowiem
no to normalnie cie podrywal. a jak ty poznalas swojego obecnego? musialo byc podobnie :) a poza tym za dlugo sie nad tym zastanawiasz, za bardzo analizujesz. to niebezpieczne, zwlaszcza jesli nie zamierzasz porzucac obecnego chlopaka. mloda jestes, i w tym wieku rzadko planuje sie powazny zwiazek i ten facet na to liczy, ze jeszcze zmienisz zdanie i moze... :p

Gość bellamarie
Mozliwe ze tak pomyslal:) No taka roznica ze z moim obecnym bylo najczesciej sam na sam i nie mialam nikogo wiec to inna sprawa a tutaj...?:>

Gość jukrain
tu taj to pewnie choidzlo bys została prima baleriną :P zapytaj sie go wprost czego oczekuje.