Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XREINENMEWW

---------- SIARA CZY GWARANTUJE ??????????????????

Polecane posty

Gość XREINENMEWW

dziewczyny czy siara w ciązy dokładnie w 30 tc jest jakąś gwarancją że jak kobieta urodzi to będzie miała pokarm ??? czy siara wyciekająca jest jakimś wyznacznikiem ??????????

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
raczej tak, brak pokarmu rzadko się zdarza i zwykle wynika z nieprawidłowego przystawiania dziecka do piersi będzie pokarm , nie martw się, ale nie oczekuj, że po porodzie będzie tryskać strumieniami, na początek będzie zaledwie parę mililitrów, ale noworodkowi to wystarcza, dojrzałe mleko produkuje się dopiero po ok 3 tyg, a laktacja normuje się nawet przez 2 miesiące poczytaj artykuły o karmieniu piersią, polecam http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html na eDziecko

W pierwszej ciazy zero siary pokarmu w brud po porodzie nawal..Teraz podobnie tez zero siary i innego wycieku ...Duzo lezy w psychice kobiety ja sie nastawilam ze wykarmie i wykarmilam sama piersia...:)

Gość saleminka8
ja mialam siare już w 23tc :) a w 2 dobie po cc miaąłm taki nawał,że leżeć nie potrafiłam nawet na plecach :P ale przystawić nie mogłam bo byłam na lekach