Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucypozwp.pl

jest tu jakaś kobieta która lubi oral byc lizana ?!

Polecane posty

za młoda :)) . ale też jestem z Katowic :) . wiesz, nie chcę tak eksperymentować z kimś kogo nie znam :) . jak narazie nie potrzebuje ' lizania' ;))

Gość Jestem dobry katowice
Mogę się założyć że nie ma kobiety której się to nie spodoba jak się to jej dobrze zrobi:...ona nie musi robić nic) :) :)

Gość mineta999
pewnie tak.. tylko mało która ma odwage spróbować :)

No właśnie i tu jest problem....większość myśli że chcemy tylko brać, a prawda jest troche inna bo większość z nas chce zadowalać swoje partnerki do granic wytrzymałości:)

Gość lucypozwp.pl
a juz nie wspomne o mojej kotce ktora lubi jak jezorkiem jej smyram odbycik i pipuszke!!!! miauczy jak szalona i robi mi kupke do buzi

Gość minetka fajna sprawa
jak wyzej, nie lubia te ktore nie maja dobrych doswiadczen np natrafily na sredniego kochanka ;]

Gość mineta999
ktoś się tu ładnie podszywa..... ;/ nudzi się co niektórym....

Może się i podszywa ale kobietki przestały pisać....czy Was panny, mężatki nie interesuje temat dobrego oralu?....to może być dobre hasło do nowego tematu:)

Gość myszka123456
mnie dziś w nocy mąż uraczył niezłą minetką... jak sobie o tym pomyślę to mi się jeszcze nogi trzęsą... uwielbiammmmmmmmmm

Gość Jestem tylko jego
Ja uwielbiam jak moj mis mnie tak piescic zaczyna... To jest naprawde lepsze niz wszystko inne... Kobitki przelamcie sie bo naprawde warto...:)

Gość minetka999
ja jestem ;]

Gość minetka999
a szkoda........ ;/

no tak takie drganie nóg i dziwne uczucie w środku.... tak że aż zagryza się wargi i ściska prześcieradło... takie zaraz przed szczytem;)

Gość minetka999
tak wiele kobiet to lubi a tak trudno znaleźć chętną na taką przyjemność ... :)

Gość spragniona jola
lubie lubie lubie

Gość niesmiala d
OO ja tez uwielbiam.. ;d to jest taaakie przyjemne ;d ale muszze miec nastroj.. nie zawsze mam na to ochote... no i musze czu c sie wyjatkowo swieza ;d bo inaczej to bym sie wstydzila..

Gość empatyczny oralnie
Witam chetnie poznam kobiete ktora uwielbia byc doprowadzana jezykiem do szalenstwa.Najlepiej taką ktora na sama mysl o tym leci w powietrze i ktora woli to od wszystkiego innego.Jednym slowem im bardziej lubi byc lizana,tym lepiej,szczegolnie po lechtaczce.Najlepiej z okolicy Katowic,z tych co tu pisza najbardziej podobaja mi sie wypowiedzi Oleńki 35 i niełatwej.Odewijcie sie,jesli sie nie mozemy z roznych przyczyn spotkac to choc sobie pogawedzmy,o tej jakze milej,mam nadzieje szczegolnie dla Was kobietki czynnosci z naszej strony.

Jesli sa chetne warszawianki spragnione minetki to chetnie obdaruje tymze:) ;p Sssanie lechtaczki z jednoczesnym wkladaniem paluszkow to cos co uwielbiam:) Takze jesli jakas to lubi i ma chec to zapraszam:) ;p Niekoniecznie musze cos dostac wzamian:p Po prostu przyjemnoscia dla mnie jest widok kobiety dochodzacej pod moim jezyczkiem:)

Gość empatyczny oralnie
czemu dobrze,ze okolice Katowic? kim jestes?

Gość ona+21
ja lubię.

Gość Darek
Dnia ‎2010‎-‎01‎-‎18 o 22:50, Gość diavolessa napisał:

Ja najbardziej lubię jak stoję nad facetem w rozkroku a on mnie namiętnie liże..mmmm

Super sprawa ja uwielbiam również jak Kobieta siedzi mi na twarzy i sama jeździ po moim języku.   Mniaaaaam