Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ujawnię nicku

9 facetów w wieku 22 to dużo dla dziewczyny?

Polecane posty

Gość nie ujawnię nicku

Gość fansówka i weter
Przecież licznika koło cipki nie masz nikt tego nie sprawdzi, a czy dużo, cóż masz taki wybujały temperament i niestałość w uczuciach :)

Gość też nieujawnię
dużo 🖐️

Gość niezalogowanatakajedna
Jak tak dalej pójdzie, to w wieku 30 lat będziesz musiała nogi ciasno trzymać bo ci nery wypadną...

Gość też nie ujawnię
fuck :o

Gość bfbgEF88
ja jestem w twoim wieku i mam jednego, który wlasnie za to mnie szanuje. jestes pospolitą dupodają

wg mnie normalna. Ale lepiej nie przyznawaj się tutaj do tego bo wyzwą Cię od kur.ew. Taka mentalność:O

Zależy czy każdy z nich był Twoim seksualnym partnerem czy też nie :P

Gość rozumiem ze wolisz ilosc
niz jakosc. Obojetnie kto, ale do lozka natychmiast, bo inaczej to nie bedziesz ani cool ani trendy. Ciekawe co bedzie jak przelecisz juz wszystkich z okolicy i trzeba bedzie sie wyprowadzic

Gość fansówka i weter
Jaką znów kurwą ona jest tylko uśrednieniem statystyki mówiąc brzydko. Są 30 letnie prawiczki i stare dziewice oraz panie o wybujałym temperamencie i średnio wychodzi że polak kocha się raz w miesiącu :)

Gość fansówka i weter
Nie jest powiedziane że ona ma samych obszczymurów, może mieć również wartościowych partnerów, tj bogatych atrakcyjnych fizycznie .

Gość fansówka i weter
Moje koleżanki zaczynały współżycie w 8 klasie czyli w 15 roku życia. Do 22 roku życia miały sporo czasu na wyszukiwanie partnerów to raptem 1 facet na 6 miesięcy , licząc przygody wakacyjne to 1 na rok :)

Gość nie ujawnię nicku
ja w 14

Gość Gwózdek z zamka FANA
Zgadzam się w 100% z przedmówcą. W latach 60ych kiedy zjawisko to nie było jeszcze tak nagłośnione, grupa kanadyjskich studentów z University of Toronto badała wpływ papkowania na przemiany tektoniczne w strefie okołobiegunowej. Podczas jednego z badań nieuważny student wywołał papkowanie w namiocie badawczym, doprowadził do wyjścia fansófki z grzałki metalowej (wielu naukowców sprzeczało się do tej pory, że jest to niemożliwe) i został dźgnięty! To co wydarzyło się później studenci określają mianem 'horroru', 'apokalipsy', 'piekła'. Grzałka metalowa okazała się znakomitym nośnikiem fansófek- wyszło ich z niej aż czterdzieści dwie! Jak udało się studentom zbiec z miejsca i uniknąć katastrofy pozostaje niewyjaśnione. Sami studenci starają się o tym nie mówić.(źród. Magazyn Discoveries)

Gość mam 39 lat...
...i na numerze 9 poprzestałam...

Gość maybe me maybe she
tez mi się wydaje, że dużo... 22 lata..to młodość jak nic..az 9? czy;i na pewno 3-4 to było tak na 1 noc i sex na 1 randce... na tak młodą dziewczynę to bardzo dużo. Nie wierzę, że mozna spotkac az 9 osob, które odpowiadają mi pod względem zachowania, kultury, wyglądu, sposobu bycia, zakochac sie w nich. Musiały byc to związski krótkie, płytkie np bo ładny, bo bogaty, bo ciekawe zycie. Bo razem na imprezę itp.. co to bedzie do 30? zresztą takie związki z każdym kto się nawinie na naszej drodze życia zle rokują na dalsze życie. Taka osoba nie umie stworzyc głębokiego, a zatem trwałego związku itp..

Gość mam 35 lat
i akurat okolo 35 facetow mialam i ze wszystkimi seks,to duzo????

Gość maybe me maybe she
do fansóka.. jesli taka młoda 22 lata i spała z samymi bogatymi ładnymi..to znak, że szła życiem tyłkiem. widać miała cel..może kariera..różna..z sekretarki na asystenkę..itp.... I ci faceci jedyne za co ją cenili to seks z młodym ciałem. Umysł naiwny wiec na pewno ani z nią nie rozmawiali tylko Malutka co tak i cmok. Czyli traktowanie jak głupią lalkę. dobrze to o niej nie świadczy. Moim zdaniem, Tzn inteligencji nie ma. Wrażliwosci tez nie. Bo facet musi niewiele miec by ona poszła z nim na sex. Wystarczy pozycja społeczna.

tak,to duzo,nawet bardzo duzo. ja w wieku 20 lat mam puste "konto" i podejrzewam ze w calym swoim zyciu nie bede miala dziewięciu facetów.

Gość ale dlaczego mówicie że todużo
bez przesady... nie trzeba czekać na wielką miłość, żeby iść do łóżka, a seks bez miłości nie zawsze oznacza dawanie dupy za karierę czy prezenty...

Gość maybe me maybe she
sex bez miłosci to własnie wybieranie facetów..którzy cos jej dadzą..czyli kasę, karierę, rozrywkę itp. 20 lat to sednio 2, a raptem 3 partnerów, jesli mówimy o miłosci, nawet zauroczeniu.

A może po prostu przyjemność? Czy wy tego nie rozumiecie? Nie każdy chodzi do łóżka "za coś", niektórzy robią to dla przyjemności, a jak przy tym nie lubią monotonii i zmieniają partnerów częściej niż inni, to od razu ich kamienujecie...

Gość 9 facetow to duzo nawet dla
50, wiec laska musi byc niezla :o

Gość foxy_coxy
no ja mysle, ze troche duzo. tak 3, 4 to jeszcze w miare ok, ale 9 to rzeczywiscie by bylo duzo i dla 50-letnie j pani, a co dopiero 22 latki. Ja mam 22 i jak dotad tylko jednego.

Gość maybe me maybe she
dla przyjemnosci:)? nie ma czegos takiego. Jest dla korzysci. Jakby tylko dla seksu..to by był to hydraulik..a tak nie jest. Jest to np zamozny stunet, facet z pracą, facet z pozycją społeczną. 50 latka i 9..panów..wiesz zycie sie róznie układa..potem po 35 roku zycia ludzie a zwłaszcza faceci chca tylko na 1 raz..i fakt taka pani majac 50 lat mogła miec i 11..jak tak sie jej nie układało..

A kto napisał, że nie hydraulik? Może ty sypiasz tylko z bogatymi i dobrze ustawionymi, nie każdy patrzy na wyciąg z konta i oświadczenie majątkowe... Ale jak nie rozumiesz to nie chce mi się już tłumaczyć. Idę się pobzykać. Dla przyjemności.

Gość ktosiówna
9? gdzie wy ich poznajecie? ja nawet tylu nie spotkałam, żeby sie nadawali na pójście z nimi do łóżka.

Gość Prinzessin17
Ja mam 20 lat i mialam 4 partnerow w tym 2 to tak przelotnie troche znalismy sie ze 3 miesiące " szybko sie zaczelo i szyblo skończylo"