Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifffffffffffffffar

sesja... znowu... tak bardzo chcę a poprostu się boje... Są tu studenci?

Polecane posty

Gość ifffffffffffffffar

..sesja - czas zacząc... a ja sie jak co pół roku boje , że nie dam rady, że będę mieć poprawki... że nie zaliczę wszystkiego, że nie dam sobie rady... a tu przedmioty zamiast łatwiejsze są trudniejsze... ehhh... ( tylko błagam nie pisac postów pt. trzeba było nie iść na studia, nie wszyscy musza studiować lub trzeba było wybrać inna szkołe... to nie w tym problem... )

Gość daphne 20
wspierajmy sie co dwie glowy to nie jedna :) mi zostalo 6 zaliczen, w tym polowa latwe

Gość a w czym problem
ja mam chyba gorzej , bo zaczęam po raz 2 studia i czuje, ze nie dam rady... ale moje problemy leżą w tym, ze mam cos, co zakrawa na fobie spoleczna ... :(

Gość kurczeniewiemm
ja też mam sesje i co z tego nie zdasz to poprawisz. są inne problemy, dużo gorsze niż poprawka z egzaminu. Zresztą jak się pouczysz to duża szansa że zdasz

towitaj w klubie:D ja tez sram ze strachu przed kazda sesja.jestem na trzecim roku juz a kurde boje sie dalej tak samo jak na pierwszym;) zakladam zawsze najgorsze scenariusze a jeszcze nigdy nie miaalm poprawki...

Gość ifffffffffffffffar
a w czym problem - co zaczynasz? ten sam kierunek? Ja też miałam przerwę , niestety niezależną odemnie... teraz mam 'ciągłość'... i ten ból i strach , że się z niczym nie wyrobie:( ... że zawiodę... nawet samą siebie... chcę, walczę, próbuje a gdzieś tam w tyle słyszę a jak się nie uda? a jeśli nic z tego? ... dziwne , sama sobie dziwie... nie jest to pierwsza sesja w moim życiu a jednak nie mogę się za to zabrać:( ehhhh...

Gość ifffffffffffffffar
lady - noooooooooo... to wiesz w czym problem:) u mnie jest dokładnie to samo... a teraz zamiast robić choć notatki na sesje siędze na kaffe - dramat!

Gość a w czym problem
Zaczęłam inny kierunek, niby podoba mi sie bardziej, też chcę, nawet się uczę pilnie a mimo wszystko lęki są bardzo silne :( nie wiem, czy dam rade...

ja jestem chyba u siebie na roku najwiekszym 'narzekaczem' ;) zawsze sie boje,ze nie zdam,nie zalicze itp...owszem,zdaje i to zwykle dobrze ale ile stresu i cierpienia mnie to kosztuje:P czasami to sobie mysle,ze ostatecznie nie kazdy musi miec studia itp itd-to w najgorszych chwilach;)

Gość a w czym problem
Politologia, spec. zarządzanie zasobami ludzkimi... Kierunek mi podchodzi, uczę się i idzie mi dobrze, ale za każdym razem mam takie lęki, że po prostu dochodze do momentu, kiedy mam ochote wszystko rzucic i jestem od tego o krok... Męczy mnie to wszystko strasznie, boje sie , ze i tak nie skończe tych studiow i tp.

Gość ifffffffffffffffar
ja zarządzanie projektami ... miała być farmaceutyka... nawet się dostałam na dzienne:) do krk... ale później wyjechałam... i startując po przyjeździe musiałabym zdać dodatkowe egzaminy, na któe oczywiście sie nie przygotowałam i dałam sobie spokój... czy warto? nie wiem.. czy słusznie, nie wiem... studiuje coś co lubie... ale farmaceutyka była moim planem na zycie:) .. teraz wszytko staneło na głowie... może dlatego panikuje?...

Gość qwer
jestem na I roku BHP myslslam ze to troche latwiej szy przedmiot ze nie ucza tam min.o obsludze wozka widlowego o wszytkich czesciach a aucie o alternatorach itd jest ciezko mam 3 letnia corke ogarniam dom i jakos zdaje:)

Gość a w czym problem
U mnie tak jest ze wszystkim, łatwo się poddaje... byle niepowodzenie może mnie wyprowadzić z rownowagi. Co gorsza, jestem perfekcjonistką i wszystko chcialabym robic najlepiej, a nie zawsze się udaje... a jak sie nie udaje, to bardzo latwo sie poddaje. Chcialabym spełnic oczekiwania rodzicow, ktorzy sa i tak ze mnie dumni... ale te lęki strasznie mnie wykańczają, czasem nawet ryczę do poduszki, że sobie nie poradzę, że to koniec itp. Nie wiem, czy wytrwam tak do końca. A po jakim czasie powrocilas na studia , ile mialas przerwy ?

Gość fikuśnananananna
qwer - dal mnie jesteś cyborgiem:) (bez obrazy...) ja jestem sama (jeszcze) tzn. nie mam domu na utrzymamniu, nie mam dzieci i załamuje się byle głupotą a Ty? tyle obowiązków i ciągniesz to wysztko jakoś do przodu - szacunek:) ja też boje się sesji OKRUTNIE:( ... po lo wyjechałam... wróciłam .. zaczełam I rok zarządzania i zr dziekanke na filologie ang. a że tam nas zrobili w BAMBUKO bo przyjmowali na zupelnie innych zasadach mielismy konczyc na zupelnie innych zasadach zrezygnowałam... wrócilam na II rok zarzadzania i jak narazie jestem przeazona... :( wszytkim.. przedmiotami, zaliczeniami, wszytkiego po trochu... :( powinnam byc teraz na IV roku... jestem na IIgim - dla mnie dramat do tej pory nie moge sobie z tym poradzić... ehhh... moglam teraz prznajmniej konczyć lic. moj facet mgr. i po obronie oboje moglibysmy wyjechać a tak? ... :(:(:( do dupy jest to wszytko!:( .. a sesja - dla mnie zło konieczne... boje sie strasznie.. a jak nie zalicze? a jesli nie zdam? chyba sie ząłamie!:(

Ja skończyłam studia w czerwcu 2009 ale dzielnie was wspieram:):):). Dobrze będzie!Dacie rade!!

Gość fikuśnananananna
Prowansja ... ohhhh.. ale Ci dobrze!... a nam tyle zostało!

Gość farmaceutka in progresssss
farmacetyka hahahahaha. Słyszałam o farmacji, o farmaceutyce niestety nie. Dobrze, że tego nie studiujesz :/

Gość absolwentka dawno lata juz
Do wszsytkich studentów - PRZESTAŃCIE SIĘ BAĆ I WZAJEMNIE NAKRECAC PRZED EGZAMINEM! To skutkuje. Większy STRACH wierzcie mi jest wtedy gdy tracisz wszystko 1 dnia tj. mieszkanie, pracę, lądujesz na ulicy. Cale szczęście że nie mam faceta, kochanka, dzieci czy męża - zwał jak zwał.

Gość moskala
NO ja teraz też mgr obroniłam ale ogólnie jakoś sesja nigdy mnie strasznie nie przerażała, może pojedynczych kilka cięższych przedmiotów ale i tak zawsze uczyłam się dwa dni przed egzaminem i jakoś dawałam radę (nawet całkiem nieźle) z laborkami było ciężej, wejściówki co zajęcia itp. ale mnie to interesowało i fajne rzeczy wychodziły :) teraz kolejny kierunek zaczęłam ale już zaocznie z tym że tam to się nudzę i sesja to raczej będzie formalność :P powodzenia wszystkim hektolitry kawy/energizery/pełne skupienie i będzie dobrze i następny stres dopiero z pół roku :P