Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebaba bym zjadł

Zauważyłem , że często zerkają na mnie ładne dziewczyny...

Polecane posty

Gość kebaba bym zjadł

dzis gdy rozmawiałem z kolegą na uczelni jedna bardzo ładna ciągle na mnie zerkała i teraz moje pytanie... :D czy to znaczy , że jestem taki przystojny czy taki brzydki?? jak to jest... :)

Gość turull
mysle ze dobrze wiesz czy jestes ladny czy brzydki:o skoro dziwi cie ze sie patrza i zadajesz takie pytania to stawialbym na to 2:o przystojniaków nie dziwi ze ktos na nich patrzy bo sa do tego od dziecka przyzwyczajeni;) tudzież z jakiegos powodu dziwnie wygladales tego dnia i dlatego zwracales na siebie uwage🖐️

moze jestes tak przystojny na mnie sie patsza z grymasem a to dla tego ze jestem brzydki :(

Gość kebaba bym zjadł
a potem zazwyczaj wybuchają gromkim smiechem i zataczają sie po korytarzu ze śmiechu, czy to znaczy, ze im sie podobam??

Gość Richard Alpert
Mam tak samo, ale chyba jestem przystojny. Tak mi się wydaje:)

Gość kebaba bym zjadł
dzieki za podszyw, ale wystarczy bo jutro masz prakty w zawodówce. Generalnie mam komplesky, podobno jestem przystojny, niektóre dziewczyny mówiły mi że jestem "ciacho: haha :D ale przekonany do końca nie jestem :D

Gość RihannazTarnobrzeg
Poka fote to Ci powiemy, czy się patrzą bo jesteś HOT OR NOT:)

Gość kebaba bym zjadł
przepraszam, ze tak zjadłem literki w poprzednim poscie, ale jestem tylko prostym, zaocznym studentem orania pól z wąchocka, poza tym właśnie pracuję nad swoją pewnością siebie za pomocą ćwiczeń na drążku pana Romana spod szóstki :D