Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisarka malarka

pomysł na książkę

Polecane posty

Gość pisarka malarka

chciałabym napisać książkę ale brakuje mi pomysłu o czym najchętniej byscie przeczytali?

Gość zosia sam osia
o kupie

Gość ghghgfhgffg
O Twoich fantazjach seksualnych

Gość serabc
jak nie masz pomysłu na książke to marna z ciebie pisarka

o anonimowosci na forach....o porytej psyche bywalców....do jakich wypowiedzi posuwamy sie będąc anonimowi, o życiu ,,w sieci'' E? pokokaż prawdę.może portale randkowe? a może fotka.pl...portret psychologiczny ? o absurdzie naszej kasy ( nie spotykam znajomych bo wiem jak wyglądają kto z kim się ożenił jake studia skończył gdzie balował na sylwka..kto jest rodzicem chrzestnym, jak wyglądaja ich dzieci.....zadaeykuj ANNIE Z KAFE

Gość pisarka malarka
tak myślałam, że tu pomysłu nie znajdę :o tak, mam predyspozycje, juz mam dwie książki za sobą (nie o kupie i nie o moich fantazjach - może dlatego sprzedały sie tak sobie) tak, maluję dzięki, aqua, ale to jest pomysł raczej na post na kafeterii, który zresztą już chyba sama wyczerpalaś ;-) zresztą, wpływu i tak nei będzie żadnego, bo chyba nie spodziewasz się, że po jednej książce ludzie nagle zrezygnuja z portali randkowych i usuną konta na NK... ale dzięki za pomysł i potraktowanie mnie serio jako jedyna mi narazie odpowiedziałaś 🌼

pisarka malarka............napisz mi na e mail tytuły kasiążek..z przyjemnością przeczytam.Może po tej lekturze podpowiem tematykę?