Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgoś1

kryzys po 20 latach...

Polecane posty

Witam Was.Chciałabym z kimś porozmawiać o małżeńskim kryzysie,o przekwitaniu...o braku seksu...o tym,że nie ma o czym ze sobą rozmawiać po 20 latach małżeństwa. Wiem,ze to szczególnie moja wina,to ja nie umiałam okazywać uczuć.Mam wspaniałego męża,który mnie bardzo kocha ale od pewnego czasu zmienił się...Zagłębił się w komputer i z nim lubi przebywać,pisać rozmawiać nie wiem z kim....Nie zasypia ze mną ,...Jest mi smutno i żle:(

Gość Evelinnasss
skąd wiesz, że ona ma go w dupie co?

Gość Evelinnasss
No nie umiała, ale przyznała się do błędu i chce to naprawić !!

Gość Evelinnasss
hyy .. i co kochanki szuka ? ojj :P

Gość Evelinnasss
nie wiem co , wolę o tym nie mysleć.. :| w ogóle czy każdy facet musi zdradzać .. ? :( niech się babka troche weźmie za siebie, coś zmieni .. może znów na nią zwróci uwagę :)

Gość Evelinnasss
a Ty jesteś kobietą tak? qrwa... :P chyba zostanę starą panną :P:P jak kolejny mnie zdradzi to ... :(

Gość xxxxx88
myslę, że powinnaś porozmawiać z mężem o tym wszystkim co sie dzieje miedzy wami, co czujesz, ze brakuje Ci go gdy zasypiasz. itd,poznać przyczynę jego nagłej "miłości do kompa" i tej zmiany , którą zauważyłaś. im szybciej tym lepiej, czas działa na nieekorzyść. Oddala. Z kazdym dniem będzie trudniej. szloda wspolnie przezytych lat.

...hmm.próbowała,ale zawsze kończy się awanturą a mój mąż mówi,że muszę się zająć sobą...bo duzo pisze ...opowiadań itp.itd.

...hmm.próbowała,ale zawsze kończy się awanturą a mój mąż mówi,że muszę się zająć sobą...bo duzo pisze ...opowiadań itp.itd.

Gość xxxxx88
Wiesz, po pierwsze nerwy trzeba wysłac daleko, po drugie rozmowy tego typu naszych panów nie cieszą i zazwyczaj ciężko to idzie, ale kropla drązy skałę. Niestety rozmowa to jedyny sposób na rozwiązanie problemu, Próbuj, powoli i spokojnie, Może bardziej mów co ci lezy na duszy, a małzonek pomalutku cos tam powie....może zainteresuj się tym co on robi, moze jakiś wspólny spacer, kino, cos co możecie i lubicie robić razem. wspólnie spedzony czas jest bezcenny i może przełamac złą passę. Wiem ,ze to nie jest proste. Ale jezeli przedtem rozmawialiście o wszystkim, znacie swoje potrzeby, upodobania to powinno wrócić. pytasz czy musisz rozmawiac? jeżeli chcesz naprawić wasze relacje, to tak. ale rozmawiać a nie kłócic się.

dziękuję za radę...Najgorsze jest to ,ze to mój maż dużo z siebie dawał i rozmawiał a ja brałam i ...słuchałam..teraz mi tego brakuje a sama nie bardzo umiem:(:(:( Chyba po 20 latach mężowi się znudziło ...........:(

małgoś.. On lubi... napisałaś... Banał, próbowałaś wyłuszczyć mu co TY lubisz? jeśli nie i do tego jemu ten temat niemiły... bardzo to flakami z olejem to widzę. Czyli nic się nie zmieni przez najbliższe 200 lat. :classic_cool: