Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabka2010

Może będzie lepiej jak zerwiemy kontak...

Polecane posty

Chłopak powiedział mi dziś że może lepiej będzie zerwać kontak, to skończą się nasze wszystkie problemy. :( A jeszcze wczoraj mówił, że jesteśmy razem na zawsze... Boże... ;((

Gość jurakin
no lepiej tak zrob zerwij kontrakt nie ma co, przy wybieraniu firmy trzeba byc uwaznym. Dobry przyklad pokazuje budowa stadiony we Wrocławiu.

Gość koniecznie powinnaś
zerwać KONTAK

Gość Sabka2100
ale ja nie chcę:(

Gość Zwierciadło 08.09
Na zawsze?:) A innej mówi i to publicznie, że się z nią zestarzeje:)? On wie co mówi? Czy jest nacpany? Ale nawet heroina nie tłumaczy z tak przykrych słów...Mądry facet wie, jakie słowa zabolą ukochaną. No to chyba się fajnie bawił:)

Gość Sabka2100
O pewnie się bawił i to nieźle:( i nie był naćpany... no właśnie;/ Więc skad to się u niege bierze taka bezsensowna głupota i zmiana nastrojów??

Gość Zwierciadło 08.09
Mówi, że nie lubi ludzi ze swej pracy..a to czemu? zachowuje się jak oni. Sprzedaje siebie w literach. Mądry facet wie, że WSZYSTKO CO POWIE jest jak odcisk...a tym bardziej, jak niby kocha Ją..

Gość Sabka2100
myślisz że on dobrze wiedział co mówi?? Kurcze ja chyba tez tak myślę. Niby nie dopuszczam tego do siebie, ale tez tak myslę:( I boli:(

Gość Zwierciadło 08.09
wiedział...wiedział...podpisał to... za 20 lat też będzie wiedział co wtedy napisał

Gość Sabka2100
Masz rację:( Cholera:(

Gość a właśnie że wielkiego
rozmawiasz sama ze sobą?

Gość Zwierciadło 08.09
a najgorsze i najboleśniejsze jest to, że w dniu matki Boskiej 15,08.09..jechał taki pewny siebie niebieską bryką...A wtedy tyle słów rzekł...pod adresem innej...skoro ma zamiar spędzać z nią 20 lat i ten związek taki super, po co jechał tym cambrioletem? I tak się patrzył? A potem miał żal, że taka okazja, a to moja wina, że ja ją zaprzepaściłam... matka Boska miała mnie w opiece...bo jakoś tak nie spojrzałam...Mimo że chciałam... ale by miał ubaw ze mnie...

Gość Sabka2100
Zwiercidło ja nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi:D