Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna zdradzonaaa

właśnie napisała do mnie KOCHANKA mojego M...

Polecane posty

Gość kolejna zdradzonaaa

...napisała smsa,ze właśnie z nim siedzi i zastanawia się czy my jesteśmy razem.... że on twierdzi,że nie i dlatego się spotykają...że ona może wreszcie dowie się prawdy... a ten złamas jak do niego zadzwoniłam momentalnie wyłączył tel. dla jasności to niby pojechał załatwiać to i tamto. Jest dwoje dzieci...i dopiero co ponownie mieszkał w domu po tym jak go z niego wyrzuciłam na dwa miesiące,bo nie dało sie z nim wytrzymac...= (olewał wszystko a nie mnie zwalał winę....i,ze awantury przeze mnie i atmosfera w rodzinie) wywróżyłam mu kochankę to chciał mi na dzieci przyrzekać,ze to nie prawda.nawet nie wiem czy się nie zarzekał.. brak mi słów i chyba w wielkim szoku jestem.

Gość kolejna zdradzonaaa
wybaczcie byki.. do niej nie mogę sie dodzwonić.po wybraniu numeru mam jeden z sygnałów po,którym nie ma połączenia. i jak ja mu za to podziękuję?????

Gość kolejna zdradzonaaa
nie moge sie do niej dodzwonić. moze ma poblokowane przychodzące z nieznanych numerów...nie wiem........

Gość kolejna zdradzonaaa
kurwa..........kiedyś ktoś też mi to zrobił......... co za życie......

Gość kolejna zdradzonaaa
boże nie wiem. mimo wszystko jak nie wiedziałam,to chciałam uwierzyć w jego słowa. ale,w podświadomości i tak jedno było.... załamka........

Gość kolejna zdradzonaaa
zastanawiam się ile nocy nie bedę teraz spała przez niego...dobił mnie. uwierzcie.

kolejna - no tak to już bywa :O Ja też nie wiem, ale wkurza mnie to, bo wcześniej tego nie miałam :O A z nowych rzeczy to mi tylko ząb mądrości przybył. Czyżby? :O Awesome - jeszcze się nie doczekałam herbatki, ale mam nadzieje, że w ciągu najbliższej półgodziny się uda ;)

Gość kolejna zdradzonaaa
idę do łóżka....może szybciej czas mi zleci....... on ma cały czas wył tel. zastanawiam sie czy wie,ze ona do mnie napisała... wie.nie wie???........ za jakie grzechy mnie to znów spotkało..... pytanie czy wróci d domu i będzie miał mi coś do powiedzenia?... co za życie..... moze ktoś wpadnie na pomysł co zrobić żeby sie do niej dodzwonić?

Gość kolejna zdradzonaaa
przykładny tatuś ma wyłączony tel. do domu nie wrócił. co za ludzie skąd tacy się biorą?

Gość kolejna zdradzonaaa
brak mi słów.piszę tu zeby sobie chyba ulżyć,chociaż i tak pochwaliłam się już koleżance:O na 12 mam jechać do pracy.miał siedziec z młodszym dzieckiem,ale co tam inna kobieta ważniejsza niż własne dziecko.:O:O

Gość kolejna zdradzonaaa
w sumie to mi juz chyba nerwów szkoda,ale należy mu sie...to pewne:O

Gość kolejna zdradzonaaa
do pracy nie poszłam,bo jak... a od niego znaku życia.super:O:O

Gość a ja bym się cieszyła
jakby mój mąż mnie zdradził...Głupie prawda?? ale jak ma się tak zachowywać jak dzieciak, nie interesować się rachunkami, dzieckiem....rodziną to niech sobie znajdzie kochankę a ja będę miała powód - JAWNY do rozwodu i orzeczenie z Jego winy... Ty sobie z dzieciakami poradzisz- są alimenty;)

Gość nie daje znaku życia
bo obmysla strategie stulecia , jak wróci to ci taką bajkę wysmaruje że Ci kapcie z nóg pospadają - to tak na rozlużnienie Ci piszę , głowa do góry , spakuj chama niech się nie męczy po upojnej nocy z kochanką , na takich to szkoda nerwów i zdrowia bo suma sumarum okaże się że to Ty jesteś wszystkiemu winna :O:O Myśl o sobie i dzieciach a nie o takim patałachu ❤️

Gość a ja bym się cieszyła
dokładnie;) Spakować "kochającego mężulka" i niech wraca do swojej kochaneczki...a walizeczki to mu wystaw za drzwi...po co masz sobie humor psuć i słuchać tych bajek - jak ja Cię Kochana żonko przepraszam, to się już nie powtórzy.... ona dla mnie nic nie znaczy ... po co? wywal go i będziesz miała spokój;) wiem,że to ciężko ale jak zrobisz pierwszy krok to dalej pójdzie z górki;) Powodzenia...

Gość kolejna zdradzonaaa
szanowny pan nie dał znaku życia :O:O rewelacja:O:O

Gość mariczka słodka
nawet jak wroci do Ciebie to życia nie bedziesz z nim miałą.zawsze będziessz go śledziła,za każdym razem kiedy wyjdzie z domu będziesz myslec że jest u niej .ja też to przeszłam i wiem co móie

Gość ja powiem tak.....
pewnie nie ma odwagi wrócić do domu i daje sobie na przeczekanie ...może myśli że jak Twoje emocje opadną łatwiej Cię będzie urobić ...ja już bym miała go spakowanego a walizki by stały w przedpokoju a na to wszytko jeszcze dziś bym wymieniła zamki w drzwiach a nadal ma tel wyłączony ?

Gość Angeluuś
W nocy pojechał coś załatwiać? Coś mi się wydaje że to kolejna opiowieść z serii Lidia z lotniska i jakaś tam co uciekła z miasta przed swoim byłym i byłą przyjaciółką. Ale jeśli nie to wypierdziel gnoja z domu, bo na Ciebie nie zasługuje. A tej wydrze to bym oczy wydrapała za tekst "zastanawiam się czy jesteście razem".

Gość mariczka słodka
macie racje...wyjebać huja z chaty i nie w walizki rzeczy tylko w worek po śmieciach

Gość A po co Ty właściwie chcesz
do niego dzwonić? Nie sądzisz, że teraz ON powinien??? I - powiem Ci szczerze - nie chciałabym takiego tchórza nawet jako kochanka, a co dopiero jako męża! Swoją drogą musi mieć fajny układ z tą kochanką, skoro tak go sypie... Możesz to wykorzystać i kopnąć go w tyłek, będzie w kłopocie, bo najwyraźniej z kobietą też jest coś nie tak, skoro do takich metod się musi posuwać.