Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

Camp, jesteś?

Polecane posty

nie chwaliłem, ale owszem wspomniałem o tym jak biedne cyganki okradały regularnie pół wsi i kradli pieniądze młodzieży co musiała tamtędy do szkoły przejść, i jak dostali wpierdol za karę

:classic_cool: fvfvsff, jak jesteś tolerancyjny, toleruj odmienne poglądy :) w moim przypadku jest 0 tolerancji dla pedofili :O biała siła :classic_cool:

Gość fvfvsff
" i jak dostali wpie**ol za karę " własnie się przyznałeś :-) weź się tak nie podniecaj bo widać że niewiele ci trzeba, jeden tekst pomarańczowego nika i już się agresywny robisz , bądź ponad tym skoro żeś taki inteligent :-) bywaj. nara

nie wkurwiam się, i nie jestem żadnym inteligentem, a problem mniejszości pozostawiam ci do rozpatrzenia, bo pewnie zajawke masz żeby mnie krytykować a pomyśl jak byś został okradziony w drodze do szkoły z telefonu i kasy a policja by na to wzruszyła rękami że cyganie są bezkarni... hmmm tu już byś taki tolerancyjny nie był

Gość fvfvsff
" chociaż mam poglądy odmienne o 360 stopni, jestem tolerancyjna " W takim razie kądor masz pomylenie z poplataniem w główce bo dla poglądów rasistowskich nie ma tolerancji , to tak jakby tolerowac gazowanie żydów . Nie zasłaniaj się więc tolerancją a wolnosc słowa nie jest absolutna w tym kraju bo za szerzenie nienawisci rasowej są w tym kraju paragrafy. Pewnie masz cipo jakieś 18 latek :-O siedźcie sobie tu i liżcie tyłki , siebie warci jesteście bez odbioru

nie ma tolerancji-a kto tak powiedział :O przecież to indywidualna sprawa każdego człowieka :O z wiekiem Ci sie nie udało trafić :classic_cool:🖐️ idę, będę około 13 :classic_cool: