Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roczekroczek

Co kupić na roczek chłopcu?

Polecane posty

Gość roczekroczek

Zosłam zaproszona na roczek do syna koleżanki. Nie jestem chrzestną . Więc co mogłabym kupić brzdącowi na tę okazję? Doradzcie.

Gość klocki duplo

Gość klocki nadmuchiwane
do układania piramid klocki drewniane - większe a najbardziej pewnie ucieszy się z auta ;) - specjalne autka na ten wiek

Gość roczekroczek
no właśnie sama nie wiem :O 50 zł czy to nie za mało, 100 zł czy to nie za dużo - jak dla koleżanki? Nie przelewa mi się jak każdemu na tym cholernym świecie. Na dodatek studiuję i wynajmuję mieszkanie . Dawajcie propozycję to przemyslę :)

Gość mama roczniaka
A ja uważam, ze 50 zł to i tak spora kwota przeznaczona na prezencik dla dziecka. My sobie w tych granicahc prezenty imieninowe robimy, no wiadomo plus minus ale mniej wiecej rzad wielkości ten sam, więc dla dziecka jak najbardziej kwota odpowiednia, zwąłszcza ze dla dziecka kolezanki. NIe wiem jak jets tam, gdzie mieszkasz, ale u nas można dostać i dresiki dla malucha w tej kwocie, nawet lekko na wyrost kupić można, teraz zima, ale na wiosnę będą jak znalazł, czy też bluzeczka, spodnie. A jeśli o zabawki chodzi, to grunt, by były odpowiednie do wieku. Nie wiem jaka jest ta mama, wymagąjąca (bo niektóre to TYLKo formówki, TYLKO drożyzna, TYLKO oryginały :-o) czy to normalna osoba. A powiem ci, ze i równie dobrze jest dac mamie te pieniązki w koperciei powiedzieć ze niech sama maluszkowi - jeśli jesteś pewna, ze nie przefiuka ich na pierdoły, tylko naprawdę kupi coś dziecku.