Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 i pół letni prawiczek

Czy przegrałem życie sexualne przez stulejke????

Polecane posty

Mam do was pytanie. Wiem że jest sporo osób w moim wieku , jest prawiczkami. Mój problem był spowodowany stulejką. Jestem całkiem atrakcyjnym ciemnokim szatynem, szczupłym aczkolwiek lekko umięśnionym chłopakiem. Stulejka uniemożliwiała mi zsunięcie tzw. skóry za napletek, więc umożliwiała mi stosunek seksualny. Chodziłem z kilkunastoma dziewczyn, wiem że to żaden powód do dumy. Kiedy już nieraz było blisko do inicjacji seksualnej, albo starałem się unikać, albo zrywałem z dziewczyną. Wstydziłem się swojego penisa strasznie. Tyle zmarnowanych sytuacji na rozpoczęcie życia seksualnego. Wstydziłem nawet iść do lekarza. W końcu jednak się przemogłem. Byłem na zabiegu w listopadzie, potem musieli go powtórzyć bo szwy się rozerwały. W ogóle to przyjemne nie było ani troche. Taka koronka szwów wokół całego pierścienia skóry. Kłuło to niesamowicie. Nosiłem tą korone ''cierniową'' potem jeszcze przez trzy tygodnie, przez ten czas brałem leki na osłabienie popędu, żeby nie mieć erekcji. Bo było to wtedy bolesne i groziło rozerwaniem szwów znów. Teraz na szczęście doszedłem już do pełnej sprawności. Problem prawictwa jednak pozostał I oto pierwsze pytanie: Większość dziewczyn w moim wieku, dawno ma to za sobą i czy zrobić to z dziewczyną, którą pokocham?? Boje sie jednak że jako kompletnie zielony, tylko się ośmiesze i ona powie, że jestem gamoń i nic nie potrafie. Czy może ten pierwszy raz zrobić z kobietą, która robi to zawodowo, czyli z prostytutką????? Naprać z nią praktyki?? A to drugie: Według mych pomiarów i obaczeniu statystyk w internecie, wyszło mi że mój penis jest całkiem spory jak na normy europejkie, ma 18cm. Jednakże problem w nim jest taki, że jest lekko zakrzywiony w prawą stronę. Różnie o tym czytałem i w końcu nie wiem. Czy taki zakrzywiony penis jest lepszy niż prosty, że jest jakby grubszy i lepiej stymuluje pochwe, czy to nie ma znaczenia, czy może to wogóle to nie jest przyjemne??? Chciałbym jeszcze dodać, że wiedze teoretyczną dotyczącą pozycji seksualnych mam dużą, bo czytam zarówno prase erotyczną jak i oglądam filmy video o tej tematyce, jednakże wiedza praktyczna, to poziom mniej niż zero. Chce dodać że nie siedzę na Kafe i jestem tu pierwszy raz. Prosze was co Wy o tym myślicie i doradzcie. Chce zebrać co najmniej kilkanaście opinii by postanowić co dalej. W realu nikomu bym o tym nie powiedział a tu jestem anonimowy. Prosze o rady i dla wszytkich które poradzą 😘

1. Nie rób tego z prostytutką ponieważ to niegodne i trochę niebezpieczne ;) 2. Nie martw się tak. Jeśli dziewczyna Cię pokocha to nawet będzie się cieszyła z tego, że jesteś jej pierwszym :) 3. Masz bardzo dużego. A zakrzywienie nie gra roli ;)

Dziękuje i czekam na dalsze wasze porady. Teraz idę do pracy i jak wieczorem wróce mam cichutką nadzieje, że będe miał co czytać. Dziękuje i pozdrawiam wszystkie kobiety na Kafe:) 😘

Gość tewrtweryt
Widać że masz ogromne kompleksy, dlatego właśnie powinieneś iśc do prostytutki - jesli przy niej Ci sie nie uda, to pół biedy, ale co jeśli się spalisz przy dziewczynie na której Ci zależy? Kompleksy się pogłębią. Zakrzywiony czy nie - raczej nie ma znaczenia. Stulejka miałaby, ale już jej nie masz. Wiedza na temat pozycji erotycznych ... nie wiem po co Ci ona. I tak prawie wszystkie kobiety dochodzą do orgazmu przez pieszczenie łechtaczki. Wiedzą rodem z Kamasutry żadnej nie zaimponujesz.

Gość Oszalales chlopie
A wiec czytajac takie glupotki co piszesz az mnie w dolku scisnelo :) stulejka to choroba - jesli sie z niej wyleczyles to jestes juz normalnie, sprawna osoba :) jesli zrobisz to z prostytutka to potem mozesz miec problemy emocjonale do konca zycia i zalapac jakies chorobsko! kolejna sprawa jest to, ze jesli poszukasz dziewczyny co tego takze nie robila albo ma male doswiadczeie to problem z glowy, a jesli robila a sie dowie ze nie masz doswiadczenia i bedzie sie z tego smiac to kopa w dupe!! JEsli ktos kogos kocha to na nic nie bedzie patrzyl :) uwierz! jak przypomne sobie swoj 1 raz to bylo kilka prob haha bo on ani ja nie mielismy zielonego pojecia i do teraz pamietam ten nasz durnowaty smiech z wlozeniem.. :D ale wazne ze dwie osoby tego chcialy, probowaly i byla luzna atmosfera, dlatego chlopak czul sie komfortowo itp. a bylam w wieku 19l wiec to tez w sumie nie malo (bo teraz laski zaczynaja w 14) aktualnie mam 23l czyli tak jak ty i calkowicie rozumiem twoj problem, wiec jesli innej porzadnej dziewczynie powiesz cala prawde to bedzie po sprawie :) ale KATEGORYCZNIE wybij sobie 1 raz u prostytutki !!

" Chciałbym jeszcze dodać, że wiedze teoretyczną dotyczącą pozycji seksualnych mam dużą, bo czytam zarówno prase erotyczną jak i oglądam filmy video o tej tematyce " to teraz wyobraź sobie gościa, który przeczytał wiele artykułów i obejrzał wiele filmów o jeździe na rowerze, pływaniu i skokach na bungee, ale żadnej z tych rzeczy nigdy nie robił :classic_cool:

Gość idź na kuuuurfy
ja chodze i czuje się świetnie. Wchodzisz Płacisz Ruchasz Wychodzisz Bez zbędnych formalności :classic_cool:

Gość idź na kuuuurfy
A jak nabierzesz umiejętności jak ja, bedziesz mógł ruchać normalne lachony I trenuj jak ja :classic_cool:

zaraz z prostytutką, jak jesteś przystojny to masz pewnie chętne koleżanki doświadczone;)

Gość dyżurny ruchacz IV RP
Przegrałeś życie:o Zostaniesz teraz starym prawikiem i kawalerem:o A swoją drogo tyle lat jechałeś na ręczny?? Hahahahahahahhahah:D

Gość EmiliaS.24
czekaj na tą jedyną a napewno nie pożałujesz:)

Gość RozwodnikNiePoRazPierwszy
Ewelus22 Ty jesteś ponoć doświadczona w tych sprawch to weź chłopaka na praktyke :D Zostań jego sex instruktorką :D :classic_cool:

Gość jak tam wysoko wyżej
Nie bądź głupi, zrób to z odpoeiednią dziewczyną. Masz sporego malczika, a krzywy jest lepszy ale to zależy od pertnerki:)

Gość ewelus 22
nie ma to jak po 60:) najbardziej lubię czuć ich łapy na swoich obwisłych silikonach:)mmmmm... są tu w tym wieku??

Gość ewelus 22
no dobrze,ok 50 też przyjmę między cycki:)

Gość ewelus 22
18 cm to stanowczo za mało, musi być minimum 30 a najlepiej drewniana laska bo inaczej nic nie poczuję:)

dziecko,jak już bierzesz się za podszywy to wysil się nieco bardziej:P to nawet śmieszne nie jest a wręcz żałosne

Gość Niedoswiadczona_22______
Nie ma co decydowac sie na pierwszy raz z prostytutka. Zrob to z kobieta ktora pokochasz i ktora bedzie kochala Ciebie chocbys mila na to troche poczekac. Ja mam 22 lata i zerowe doswiadczenie, tez zrywalam wczesniej jak zaczynalo sie cos dziac, ale teraz pokochalam mocno i chce sie przemoc, walczyc. Jemu tez bardzo zalezy, naprawde stara sie zebym sie przelamala ale ciezko jest, paralizuje mnie to ze on jest doswiadczony, a ja zamiast byc seksowna kobieta to jestem w lozku jak przestraszone niesmiale dziecko. Ale czuje ze jesli teraz sie nie przemoge to bede tak uciekac cale zycie a skoro go kocham to warto. Ale latwiej by mi bylo z prawiczkiem takim jak Ty, bo tak ciagle czuje ze wszystko robie nieudolnie chociaz on nie daje mi tego odczuc i jest szczesliwy z kazdego mojego postepu. To daje duzo radosci.

to nie na temat jak już coś. A co do mnie- uważam że każdy ma prawo żyć jak chce

Gość dyżurny ruchacz IV RP
Niedoświadczona22 to zgadajcie się, on zarucha Ty się przełamiesz i wszyscy bedą szczęśliwi:D:D Same plusy:D

Gość czy ty chcesz sie
zarazić HIV????

Gość depeche 19
Czekaj i zrób to z tą jedyną:)

Gość dzonny minneciarz
Może teraz, kiedys napewno nie. Też miałem stulejke ale usunąłem ją jak miałem 13lat.

Gość Gentelmen i filozof
Idź do prostytutki

Po pierwsze 18 cm- ok, chociaż myślę, że rozmiar nie ma znaczenia. Zakrzywienie w którąkolwiek stronę również. Po drugie- ŻADYCH PROSTYTUTEK, wydajesz się być wartościowy więc nie daj się zeszmacić, zresztą chyba jesteś w stanie zdobyć kobietę w sposób inny niż za gotówkę. Po trzecie- to jakiś głupi pogląd , że jak ktoś nie uprawiał seksu do tego dwudziestego któegoś roku życia to lipa, mierzenie wartości faceta ilością partnerek itd. Jak spotkasz kobietę, którą pokochasz i przyjdzie co do czego, wszystko potoczy się samo. Seks jest naturalny, jestesmy do tego stworzeni, nikt nas tego nie uczy, wiemy jak to robić, a potem tylko doskonalimy się w tym;))

Brzydki ..nie ma takich badań przesiewowych. W praktyce stulejkę usuwa się u kilkulatków, bo zazwyczaj rodzice zauważają ten problem. Zabieg,pomijajac znieczulenie, wybudzenie, przygotowanie pola operacyjnego,trwa 20 minut, to kosmetyka, wiec w sumie az dziwne, ze nasz autor tak dlugo zwlekal. Nie mniej, dobrze ze ma to za soba;)