Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 i pół letni prawiczek

Czy przegrałem życie sexualne przez stulejke????

Polecane posty

Gość KOKSIK 46546570P-
idz na kórfy

Gość prawda jest taka ze jest
bardzo duzo dziewic, gdyz nie moga se one znalezc odpowiedniego partnera. Nie masz co sie przejmowac, jak znajdziesz se dziewczyne, ktora Cie pokocha, to bedzie sie cieszyla, ze jestes prawiczkiem. Wszystko jednak zalezy od Twego systemu wartosci. Jezeli jestes porzadnym czlowiekiem, to jak przezyjesz swoj pierwszy raz z dziewczyna, ktora pokochasz i ona Ciebie to bedziesz sie cieszyl, ze ona jest dla Ciebie ta jedyna i bedziesz chcial jej dochowac wiernosci. Jezeli jednak nie, to lepiej zebys se troche potestowal, zebys nabral doswiadczenia i wiedzial co jest dla Ciebie ok w seksie. Ja natomiast stracilam dziewictwo w wieku 22 lat z 23 letnim prawiczkiem. Jestesmy teraz narzeczenstwem prawie w 5 letnim zwiazku. Cieszymy sie, ze jestesmy dla siebie jedynymi partnerami i jest nam ze soba dobrze. Gdy mi powiedzial, ze jest prawiczkiem, to owszem, bylam troche zdziwiona, ale po chwili sie cieszylam, ze bedziemy dla siebie pierwszymi partnerami. Na poczatku szlo nam troche niezrecznie, jednak nabralismy doswiadczenia i teraz jest super. Nie idz do prostytutki, bo se zniszczysz psychike. Poczekaj az nadarzy sie okazja z normalna dziewczyna. Tylko uwazaj i sie zabezpieczaj. Wszystko jeszcze przed Toba.

Gość prawda jest taka ze jest
a co do skrzywienia to nie masz co sie przejmowac. Prawie kazdy facet ma jakies. Dziewczyny nawet nie zwracaja na to uwagi.

Gość DENIS FAJFER
Czekaj na dziewice :D

Gość ciekawe???????