Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaaaewaa

Jak sprawdzic komputer meza? Mysle, ze mnie zdradza.

Polecane posty

Gość gość
Jedyny sposób: Keylogger i będziesz wiedzieć wszystko

Gość Huszlek
Jak się nie wyloguje, pójdzie np. prać prysznic czy coś takeigo - zgadaj go, to może zapomni. Ewentualnie, jeżeli się nie uda - może detektyw? Są agencje (jak np. AD sprawdz wierność) które się w takich sprawach specjalizują, moim zdaniem to na tyle poważna sprawa, że warto cos takiego brać pod uwagę

Gość gość
U mnie w szkole (jestem nauczycielem) jest na komputerach zainstalowany www.minimonitoring.com.pl Każdy uczeń może przed komputerem spędzić konkretny limit czasu. Wcześniej niektórzy uczniowie przejmowali ogólne komputery i po prostu nikt z tym nic nie robił. Oprogramowanie rozwiązało problem automatycznie. Wielu próbowało złamać blokady. Nic z tego :)

Gość 4gg4gz
Każda firma potrzebuje swoich zadowolonych klientów oraz odpowiednich zysków. Aby móc to zdobyć, wystarczy postarać się o właściwą pomoc, jaką będzie gwarantować agencja reklamowa Lublin. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Ja mam 3 sposoby: 1) jeśli znasz zaufanego informatyka, to niech Ci zainstaluje jakiś program dzięki któremu będziesz mogła się dowiedzieć jakie strony przeglądał. 2) Kup małą kamerkę i obserwuj. Najlepiej ustaw tak aby jak najlepiej "obejmowała" monitor kompa. 3) Wynajmij jakiegoś detektywa, będziesz miała informacje i materiały najszybciej...