Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hktil

Atmosphere-skd te zawyzone ceny na Allegro?????

Polecane posty

Gość hktil

Przeciez rzeczy te mozna kupic za 4 funty czyli za ok16 zl!!a ceny na allegro siegaja 200zl!!Ktos mi to moze wytlumaczyc?

Gość zastanawiam się dlaczego
:) a jak myślisz ?

Gość niewiedza kupujcych
przyczynia sie do takich cen.Biedne ludki,kupuja najtanszy szmelc za gruba kase:)

Wiesz co to jest popyt i podaż. Nawet dzieci w podstawówkach mają teraz tak zwaną "przedsiębiorczość". :\

P.S. Uwierz, że większość ludzi już wie ile to kosztuje :]! No ale chyba nie polecisz sobie samolotem do Londynu, żeby kupić jedną torebkę i buty. Tym bardziej, że tych rzeczy już tam pewnie nie ma ;)

Gość otóz to np
saszki na ktore jest teraz szał kosztuja w Irlandi...4 euro:-Pa ludzie kupuja za ok 50 zeta +przesyłka:-P

A te saszki to myslisz, ze warte sa 4 euro? hahaha. Tak samo na Tobie ktos zarabia. i co nie jest Ci szkoda? Przeciez mozesz poleciec do Chin czy Tajwanu i kupic sobie te saszki a mniej niz 4 euro

Gość otoz to np.
a tu juz piszesz bzdury, chodze w szaszkach za 4 euro (ala Emu) juz drugi rok w tej samej parze!!!!I wygladaja ok, a do Chin lec sobie sama, tez mi przykład...myslisz czasem?:-P

A Ty myślisz? Nie ma takiego debila, co by dla szmacianych butów za 4 euro do Irlandii czy UK leciał. Prędzej kupi za 29 zl na All (bo za tyle są) i wierz mi, większość osób wie e to chinskie gowni za kilka funciaków. Jeśli nie zrozumiałaś aluzji, to świadczy to o Twoich brakach umysłowych a nie moich :) no ale oświecaj dalej oświeconych :] Pozdro

Gość bla bla bla_23
ojj uwierzcie mi nie kazdy wie co to za ubrania. baa nawet ludzie mysla ze to jakas super firma jest. ostatnio moja kolezanka zachwalala mi pod niebiosy sklepy z uzywana odzieza( ze tak ladnie napisze) i mowi mi, ze mozna nawet kupic ubrania z metka w niskiej cenie i za przyklad podala mi ze kupila nowa bluzeczke atmosphere za 15 zl. "atmosphere za 15 zl czaisz??" ehhh......

Gość sadfg
stąd tez właśnie uważam,ze Polska to Afryka ale taka sprzed 100 lat:D

Haha. "afryka sprzed 100lat". male masz pojecie o Afryce! :) az przykro sie takie rzeczy czyta. alez ludzie w PL sa niewyedukowani ... brrr ... blablabla 23: mnie zadziwia "znajomosc" marek wsrod wlascicieli lumpeksow ;) czasem jak mowisz takiego primarka wycenia jak bog wie jaka marke. sama nie raz spotkalam sie z takim zjawiskiem ze byle szmata, zmechacona i powycierana ale z metka zary kosztuje 30 zl, podczas gdy cudna cekinowa spodnica z nexta, nowa z metka kosztuje 10 zl. to zjawisko jest widoczne zwlaszcza w malych miasteczkach. p.s. sama kupilam kozaki z primarku za 50 zl na alle bo byly to najtansze i najladniejsze buty na all :] i naprawde mialam swiadomosc, ze sa warte jakies 2-3 funciaki, no ale nie polece nagle za jedna para do jukej ;) czasem mam wrazenie, ze najwieksze pretĂŠnsje o windowanie cen maja: a) osoby, ktore zazdroszcza sprzedawcom tego, ze zarabiaja na tyn krocie b) osoby, ktore nie maja dostepu do primarka ani pienuedzy by kupic rzeczy drozej na allegro.

Autorko, to klienci dyktuja ceny na allegro. dopoki beda tysiace chetnych na prajmarkowe szmatki w cenie x5 zawsze znajdzie sie czlowiek, ktory sobie na tym dorobi :] to sa akurat najprostsze prawa rynku. i wszytsko w tym temacie :)

Gość Laady Gaga
Anxipanxi jestes wulgarna

Gość dfghnjm
napisałam afryka SPRZED 100 lat.Wiem,ze Afryka ma bogate miejsca.Anxipanxi stara dupa.

Gość bla bla bla_23
az z ciekawosci zajrzalam na te allegro wpisalam atmosphere i zdebialam. a jakie zachety" 100% orginalna metka", "ubieraj sie jak w londynie" a ludzie sa naiwni. moj znajomy chodzi po lumepksach i bierze wszystkie ubrania, w tym te najokropniejsze, oby tylko byly orginalne i najlepiej z metka i sprzedaje je na allegro. i np. koszulke za ktora dal 4 zl sprzedaje za 50. i naprawde niezle na tym zarabia :) a ludzie kupuja jak swieze buleczki. taki jest u nas popyt na orginalne ubrania

Gość do anxipanxi
Jestem autorką tego topiku i uwierz mi,ze stać mnie na takiego primarka (zreszta każdego by było stać).Od ponad 6 ciu lat mieszkam w Uk.

Gość fcndjksa
chyba tez zaczne sie w to bawic. Biorac pod uwage liczbe lumpeksow w Londynie zbije fortune:P

Do osoby z ost. posta: To w UK sprzedaje sie w lumpach rzeczy z Primaku? zwazywszy, ze one duzo nie kosztuja, czy to jest w ogole oplacalne? ;) i ciekawe jak ksztaltuja sie ceny takich rzeczy w ang lumpku? hehe :) wiesz cos wiecej na ten temat moze?

Gość ASDRF
Ja zauwazyłam,ze w angielskim lumpku(rzeczy wycenione)są w granicach od funta do 10 funtów(maksymalnie)-za kurkę ,płaszcz w dobrym stanie i gatunku.Poza tym jest pewłno bibelotów,płyt cd,ksiązek ,dodatków.Ostatnio rzecz z atmosphere (tunika)była za 2.99 i nawet ją kupiłam bo była nowa i nawet całkiem fajna;)

Gość ja wiem po ile
są rzeczy w primarku, ale kupuję je na allegro, bo nie opłaca mi się lecieć do uk po np torebkę z Primarka.

Gość ujkilopiImo
i kupujesz rzeczy tak tandetne,placac za to kupe kasy>???gdzie tu logika?

Gość kasia kasienka
ojj wiecie co primark jak na takie ceny to ma bardzo dobrej jakosci rzeczy. mam pare ubran z primarka i praktycznie nie sa zniszczone a duzo w nich chodze i czesto piore. mam koszulke, ktora ma prawie 3 lata i w ogole nie jest zniszczona, wiec jesli chodzi o jakosc nie ma co narzekac za taka cene