Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

baby, ja już spadam do domu, nareszcie.... jakoś w tej pracy się mi dzisiaj dłużyło. Może uda mi się wejść wieczorkiem na kafe, chyba że M mnie wcześniej zaciągnie do łóżka albo ja jego, w końcu szaleję, no nie? :) hehehe. No ale piszcie dziołchy, co by nasz temat nie spadł za nisko, bo tego nie przeżyję... Acha, i mieć pozytywne myśli :) no to jak nararazie papapa

Czesc dziewczyny pisałąm wczesniej ze kiepsko sie czuje i jest co raz gorzej teraz mnie jeszcze nogi bola myslałam ze mnie cos zbiera i chciałąm wziasc tabletki zeby sie nie rozchorowac i zrobiłam test taki z allegro dostałąm je razem z owulacyjnymi i wyszłą mi jasne kreska ale jeszcze sie nie ciesze bo to moze byc fałszywy alarm cos nie wierze tym testa z allegro chociaz te owulacyjne były dobre zobaczymy pozdrawiam

Gość xellkaa
Dzięki lola :) dopisuję się do tabelki NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL xellkaa.................28.........15.01.........14.02.... ........ .9

xellkaa fajnie że do ans dołączyłaś!!!!!

xellkaa wpisałam cię do tabelki NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Beacik26..............26........ 20.02......... ?.....................4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- xellkaa.................28.........15.01.........14.02.. .. ........ .9 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?.........

Gość xellkaa
może za dziewiatym razem się uda... :)

Cześć dziewczyny! Co tam u was słychać ?Jak miną wam dzionek? xellkaa nie martw się na pewno będzie dobrze!Teraz pójdzie łatwiej bo masz nasze wsparcie:)

cześć!!!! xellkaa witamy u nas!!! fajnie, że dołączyłaś :) pomimo że @ mam dopiero 20.02 to już z mężusiem działamy. A co się będziemy obijać? hehe Dziewczynki, poprawiłam tabelkę wg. kolejności : Lola, majeczka, agaz, już nie mogę się doczekać Waszych testowanek i dobrych wieści :) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 xellkaa.................28.........15.02.........14.02.. .. ........ .9 Beacik26..............26........ 20.02......... 21.02............. 4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?.........

Witam Panie :) i równiez naszą nową kolezanke xellke, fajnie że do nas dołączyłaś:) Zobaczysz tu z nami i z naszym wsparciem będzie dobrze:) No Agaz widze że ciekawośc wzięła u Ciebie góre:) No ja dziś tez miałach wielką pokuse testować ale opanowałam się i tylko o 6:00 zmierzyłam tempke pokazało 37 st. Niewiem czy to moja prawdziwa temperatura czy to dzięki cieplusiej kołderce tak mi ciut podskoczyła hehe:) Wczoraj zaczęły mnie boleć cycusie, kurcze tak jak przed @:( Ale staram sie bys dobrej mysli że nie przyjdzie i zrobie taki piękny prezencik na walentynki dla męzusia:) Kurcze ale wtedy by było skakanie do sufitu :):):) Beacik masz racje działaj, działaj ;) jak pamiętam to stosujesz mędotę co drugi dziń,tak?:) a może częściej ;)

Cześć dziewczyny!Ale z was ranne ptaszki!:) Beacik 26 działaj tym razem na pewno się uda- trzymam za ciebie kciuki :) majeczka87 życzę Ci z całego serduszka aby ta wstrętna@ nie przyszła !Agaz jak tam samopoczucie? majnona, oOomadalenaoOo, FeBe, xellkaa, Talia_D Co tam u was słychać?

Czesc dziewczyny zrobiłam drugi test i jest 2 kreseczka jasna ale widoczna nawet maz widział w nocy wymiotowałam i czułam sie okropnie ale jeszcze sie nie napalam bo np torbiel moze tez pokazywas 2 kreseczki narazie poczekam jeszcze i zrobie test w czwartek Majeczka a ty kiedy zrobisz test ja jak bym sie tak zle wczoraj nie czuła i chciała wziast tabletke tez bym nie robiła trzymam kciuki za Ciebie cos czuje ze ze bedzie dobrze i zobaczysz dwie krechy pozdrawiam

Ale wiadomość!!! Agaz jestem pewna w 100% że mozna Ci juz GRATULOWAĆ dzidzi:):):) Na bank jesteś w ciąży i nie żaden torbiel, ostatnio przecież byłaś u lekarza i wszystko było ok więc to napewno fasolka:) Super a teraz prosimy o mocne fluidki ****************:) Jeszcze raz gratulacje! :) :):) Kurcze teraz żałuje że ja nie zrobiłam teściku, a jutro zrobie z samego rana ale przyznam bardzo się boje :( Ty przynajmniej zaczęłaś mieć jakieś typowe objawy a u mnie tylko ból cycusiów to nie za wiele... a ja tak bardzo pragnę zobaczyc te dwie kreseczki:):) Napewno jesteś szczęśliwa, kurcze a która z nas by nie była super!!!

dziewczyny jeszcze nie ma co gratulowac ja sie narazie nie nastawiam strasznie sie boje zeby sie nie okazało ze ciaza sie nie rozwija jak za pierwszym razem a w sumie to jeszcze nie ma pewnosci ze jest tak na 100 % wymioty tak wczesnie sie nie zaczynaja wiec nie wiem czy to objaw ale tem. mam dalej wysoka ale juz mnie dzis nic nie boli na szczescie zostałam dzis w domu i leze sobie w łóżeczku i jeszcze nic nie jadłam majeczka zrób test jutro pozdrawiam

nie no, agaz mnie teraz rozwaliła.... Jaki znowu torbiel???? Przepraszam bardzo, czy na testach jest napisane, że oprócz ciąży wykrywają też torbiele???? :) No pytam się!!!???? Agaz, jak w pysk strzelił to ciąża, i nie ma innej opcji :) No ja myślę, że czwórka to szczęśliwa liczba i reszcie się też powiedzie. A ja narazie co drugi dzień szaleję, choć ostatnio 2 razy w ciągu dnia :P No ale w dniach zapowiadających owulkę postanowiliśmy, że będziemy się starać codziennie :) ostatnio chyba przegapiłam te dni, bo myslałam że jest owulka jest wcześniej a była na bank później no i troszkę nam nie wyszło to planowanie.... Ale nie poddaję się i ostro waleczę w tym miesiącu. A majeczka też mnie rozwala, tempka wysoka a ona nie testuje, a ja już chcę bić brawa i przesyłam bukiety 🌻🌻🌻 :)

Ach Beacik jakie prześliczne kwiatuszki, dziekujemy dziękujemy:):) No Agaz wiesz tak sobie pomyslałam że niby człowiek zadowolony, szczęśliwy jak zobaczy te 2 wyczekiwane kreseczki ale gdzieś tam w główce są jakieś obawy, czy aby wszystko dobrze dalej będzie. Ja to tez jestem taka przewrażliwiona i ostrożna, ale znowu tak się zamartwiać za wczasu to też nie potrzebne, bo jeszcze na maleństwu sie toodbije. Trzeba mieć nadzieje i wierzyć że wszystko będzie dobrze a dzidzia będzie się zdrowo rozwijała i coraz bardziej uwydatniała brzuszek:) Kurka pewnie jakbym dziś zrobiła test to pewnie bym tylko go zmarnowała, bo wiadomo wieczorem zawsze fałszerstwo wychodzi:( Ah musze czekać do jutra:)

Majeczka ja wczorajszy test zrobiłam popołudniu i pokazał jasna kreseczke ale moze poczekaj do jutra z rana zrób test pocieszam sie ze jak byłąm w pierwszej ciazy nie było zadnych oznak kompletnie nic a teraz sa wiec moze dzidzia sie rozwija i dlatego te objawy Beacik dziłąjcie co drugi dzien a w okolicy owulacji codziennie my tak zrobilismy i chyba sie udało (ale stwierdzimy to napewno po wizycie u lekarza) pozdrawiam Was goraco

Gość xellkaa
hej :) milo ze moge byc z Wami i tez sie dzielic swoimi staraniami :) spodziewam sie okresu 14.02 wiec jeszcze dwa tygodnie... najgorsza jest zawsze druga powola cyklu. Bylam u gin. w srode - mialam 13 d.c. i pani doktor powiedziala, ze widzi kieszonke plynu co oznacza, ze pekl juz pecherzyk i mamy sie starac... no i sie staralismy, ale co z tego wyjdzie? juz sobie powiedzialam, ze testowac dopiero bede jak co najmniej tydzien spozni mi sie okres, bo juz tyle testow zmarnowalam... ech ale teraz pani dr powidziala, ze wykresy mam dobre, wiec nie mam nic juz mierzyc ani liczyc, tylko sie starac - duzo i czesto :) i jak sie nie uda za pol roku (czyli w sumie po 1,5 roku staran) to przyjsc. czasami mysle, ze gdybym sobie odpuscila albo nie chciala, to bym zaraz zaszla... co wy na to? trzymam kciuki za Wasze kreseczki!!!!

xellkaa nie martw się teraz na pewno się uda!Niestety tak to już jest ,że jeżeli czegoś pragniemy musimy wiele przejść,żeby to dostać.Masz racje,że najlepiej było by odpuścić sobie ,ale niestety ciężko jest nie myśleć o tym czego się tak bardzo pragnie!

oOomadalenaoOo ja też nie wiem co mam myśleć!od wczoraj trochę mnie mdli ale nie cały czas, kręci mi się w głowie i strasznie mnie boli głowa.Myślę,że łapie mnie jakaś choroba.Ponadto chyba zbliża mi się@ ponieważ wczoraj i dziś bolał mnie brzuch:(

oOomadalenaoOo a powtarzałaś test jeszcze raz?

Ja też czekam z testowaniem do końca tygodnia.

Gość xellkaa
Czasem sie zastanawiam, czy juz po "starniach" nie powinno sie czegos robic, co mogloby przeszkodzic - np. noszenie ciezkich, zakupow, cwiczenia, basen itp... hmmm co jeszcze mi glupiego przyjdzie do glowy :) ale to przeciez niemozliwe, bo nie mozna lezec i czekac

Czesc Dziewczyny :) Co tam u Was slychac? U mnie dobrze tylko jakos dziwnie sie czuje... boli mni brzuch jak na okres i wlasnie mam stan podgoraczkowy..37stopni. jest mi troszke zimno.. w dzine wszystko bylo dobrze choc brzuch od wczoraj mnie pobolewa podobnie jak na okres..a to dopiero 20 dzien cyklu wiec troche szybko jak na @. Nie wiem co sie dzieje... A jak tam Wy kochane sie czujecie? :)

Zapomnialam dodac ze czesto czuje mrowienie w jajnikach ale czesciej jakby w macicy.. sama nie wiem czy juz znow nie zaczynam w sobie szukac jakis objaw ale ja nawet o tym nie mysle..a czuje :O

no nie, 10.00 rano i nikt jeszcze nie zajrzał? jak tam się macie? nie wywiało Was? u mnie halny przez całą noc szalał i szaleje do teraz... Madalenko, to czy poczekasz do końca tygodnia, czy zrobisz test teraz nic nie zmieni, albo jesteś w ciązy albo nie :) ale nie ponaglam. Lola a Ty co? też strajkujesz?

Cześć wszystkim! A ja wczoraj tak się napalałam na dziś rano na zrobienie testu że aż go wcale nie zrobiłam, jak nic w świecie zaspałam do pracy i nie było mowy o testowaniu, ledwo co sie wyrobiłam. Ale z drugiej strony to mysle że może to jakiś traf że tak wyszło może jeszcze na dzisiejsze robienie testu za wcześnie. Postanowiłam tak jak lola i madalena zrobie teściora w piątek, będe twarda i pewna, że jest juz odpowiedni czas na testowanie:) Cycki mam normalnie jak kamienie a bolą jak jasna cholera, i coś w środki mnie mąci, niewiem czy to żołądek czy co:( Dziś wnocy źle spałam, chyba dostaje świra...;) przez to wszystko. Muszę zająć się sesją a z tym dać sobie wolne do piątku. W piątek napewno zrobie bo w sobote mamy małe spotkanko ze znajomymi tak więc wiadomo :)trzeba byc juz pewnym czy jest fasoleczka:) Beacik jak tam starania pewnie pełna parą i z podwójną dawką hehe :):):) Dziewczynki a co tam u Was słychować? Talia jak tam samopoczucie??:)