Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

Majeczka, no wczoraj ze staranek wyszły nici... obejrzałam M jak M i zasnęłam, mój siedział przy kompie więc nawet nie przylazł do wyrka żeby nie rozbudzić :P ale dzisiaj to sobie odbijemy :) zakładam sexi ciuch, parę drapieżnych ruchów i już jest mój hehehehehe :) ale mam wizje!:) Dziołych, podziwiam Was za tą cierpliwość, naprawdę.Ale może to i dobrze, bo gdyby jednak @ przylazła, to może rozczarowanie mniejsze....

Hej Dziewczyny! Jak tam u Was? Moje samopoczucie? Tak jak wczoraj..brzuch mnie boli nadal. Nie wiem czy moze wszystko mi sie naprawde rozregulowalo ze moze @ przyjdzie...? Choc mam cicha nadzieje, ze moze przez najblizsze 9 miesiecy jej nie ujrze ;)

TaliaD no ja trzymam za Ciebie kciuki tak mocno jak tylko się da, żeby tylko to wstrętne małpisko nie przylazło. :)

Czesc dziewczyny jak tam samopoczucie? u mnie nawet niezle chociaz troche mie mdli Talia D Majeczka trzymym kciuki za Was zobaczycie ze bedzie dobrze ja tez bym pewnie czekała do piatku z testem chyba ten piatek to jakis szczesliwy dzien na testowanie :) tak cos czuje Kurde nie wiem czy isc juz do lekarza czy moze jeszcze poczekać ? a ta pogoda to mnie dobije ale chociaz mrozu juz nie ma pozdrawiam goraco

agaz, strasznie się cieszę, że Ci się udało, naprawdę :D 🌻 ❤️ Ja myślę, że jeszcze troszkę za wcześnie na wizytę u lekarza. Najlepiej jest iść tak w 7tc, wtedy można już zrobić usg i można dojrzeć fasolinkę. Tak doczytałam na innym forum, które tętni do dziś. Ale oczywiście zrobisz jak uważasz :)

Cześć dziewczyny. Ja jestem załamana,płakać mi się chce:( Nie wytrzymałam do piątku i zrobiłam test- jedna kreska:(:(

Czesc dziewczyny, dlugo mnie nie bylo ale caly czas o was myslalam, zwlaszcza o testujacych w tym tygodniu. Wczoraj wpadlam na chwile i nawet zaczelam pisac posta tylko ze zadzwonil telefon i nic z tego nie wyszlo :( aga, gratulluje drugiej kreseczki! mialas wczesniej jakies objawy inne niz przed @? Pamietam tylko, ze mialas mdlosci i bylas zmeczona... A jakies inne wskazowki? Nie wiem... znacznie powiekszone piersi albo ten slynny bialy sluz? Mow nam wszystko, wiesz ze jestesmy strasznie ciekawe ;) lola, tylko nam sie nie zalamuj dziewczyno! Po pierwsze: czekaj na @ (a raczej na jej nie dadejscie) i dopiero potem rob test. Moze jeszcze za wczesnie? Po drugie: nawet jesli sie nie udalo w tym miesiacu to nie znaczy ze sie nie uda w nastepnym! majeczka - hehe dobre z tym zaspaniem. Czy to aby nie podswiadomosc? ;) Ja mialam w planach podzialac troche wiecej z moim mezulem ale ostatecznie wypada nam srednio co 2 dni. W sobote byl padniety po calym tygodniu pracy, w poniedzialek ja bylam niezywa bo wrocilam pozno i na dodatek strasznie bolaly mnie wzsystkie miesnie po niedzielnej wyprawie w gory. No i tak zawsze sie cos znajdzie. Ale sie nie poddaje - stosuje metody Beacika na podgrzanie atmosfery ;) sciskam mocno wszystkie babulce

o kurde, lola, tak mi przykro, ale może jest tak jak pisze FeBe, że za wcześnie na test? No i czuję się winna, bo to ja Was tu nakręcam na zrobienie tych testów.... Buuuuuuu :( Ale może jeszcze nie wszytko stracone? A robiłaś z porannego sikaczka?

Hej dziewczyny, Chciałabym dołączyć do waszego topiku. My z mężem dopiero statujemy ze staraniami, zaczniemy jak mi się @ skończy. Mieliśmy zacząć trochę wcześniej ale niestey po drodze "przyplątał się" do mnie torbiel na jajniku. Brałam 3 m-ce tabletki anty i torbiel zniknął. Lekarz powiedział, że możemy rozpocząć starania już od lutego. Jak widzicie nie mam żadnego w tym temacie doświadczenia ale chciałabym od czasu do czasu podczytywać co tam u was i jak wam idą starania. Pozdrawiam

Witaj haga :) Cale szczescie ze torbielicho sobie poszlo precz i mozesz zaczac starania. Wpisuj sie do naszej tabelki i wpadaj na topik jak najczesciej :)

Hehehe tabelka... może mnie ktoś wyśmaiac ale już od kilku miesięcy marzyłam żeby się do jakiejs wpisac....szczególnie do tej z zaciążonymi ...:) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 xellkaa.................28.........15.02.........14.02.. .. ........ .9 Beacik26..............26........ 20.02......... 21.02............. 4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- haga...................28..........02.03.........02.02..............1 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?.........

Beacik26 test robiłam z porannego moczu.Trudno będę próbowała dalej.Tym razem postanowiłam trochę wyluzować i przytulać kiedy mi przyjdzie na to ochota. haga fajnie,że do nas dołączyłaś! pozdrawiam

no ja już w domku. Co tam porabiacie? Ja kątem oka oglądam Majkę, gary umyte, tylko pranie na mnie patrzy z miski, żebym w końcu się za nie wzięła i wyprasowała, a tak się mi nie chce..... M siedzi u sąsiada, więc mam jak narazie luz, ale za godzinkę idę się kąpać i robić na bóstwo, co by mnie mój chciał :P w ogóle to muszę przejrzeć bieliznę, bo nie wiem w czym sie by tu pokazać... hmmmm... a może nic nie zakładać? hehhe :) A Wy jak laseczki? co tam dla swoich miłości szykujecie na wieczór, co?

ach, no i haga witaj :) fajnie że dołączyłaś. Widzę, że dopiero pierwszy cykl u Ciebie, ale mam nadzieję, że jeden jedyny :)

Gość kreit
Witam, pomogę parze lub kobiecie chcącej mieć swoje dziecko, a nie mogącej z powodów takich jak np. związek lesbijski, brak płodności partnera, lub brak partnera. Jestem 22-letnim przystojnym szatynem o niebieskich oczach, 178cm wzrostu. Grupa krwi 0 Rh+, nie pale i nie pije. Ogólnie zdrowy. Jestem dobry z nauk humanistycznych, ale matematyka tez nie jest mi obca. Trenuje w siłowni domowej, latem gram w piłkę nożną, zimą jeżdżę na nartach. Zapewniam 100% dyskrecji jak i higieny Mogę dojechać w każde miejsce Polski Po skontaktowaniu się wysyłam moje zdjęcie. Więcej informacji udzielę gdy do mnie napiszesz kreit@wp.pl GG 19924118

ja też mogę? znalazłam was Agaz :) to moje dane do tabelki, mam nadzieje ze dobrze wpisalam.. samosiaGosia 27 16.01.10 02.02.10 16 :*

samosiaGosia :) cześć ,kopiuj tabelkę i sie dopisuj, nie mogę się połapać w tych Twoich datach :P

dobra laski, skoro nie ma żadnej to spadam, idę wziąć kąpiel a potem sex party :P juhu!!! będę jutro po 10.00. Miłej nocki!! :)

NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 xellkaa.................28.........15.02.........14.02.. .. ........ .9 Beacik26..............26........ 20.02......... 21.02............. 4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- haga...................28..........02.03.........02.02.. ............1 samosiaGosia.........27.........16.01..........02.02..............16 cieszę się,że mogłam dołączyć do waszej tabelki :D stosunkowo udanej nocki Beacik ;)

agaz tak bardzo się cieszę że wam się udało!!! serdecznie gratuluję i życzę samych przyjemnych objawów :D

Gość anitia
Hej dziewczyny z mila checia dolacze. Ja w grudniu stracilam mojego aniolka w 11 tygodniu, no i w ubieglym miesiacu zaczelismy starania no i bylam przekonana ze mi sie udalo, zrobilam test w niedziele rano wyszly dwie kreseczki, druga bladziutka jak nie wiem co, ale byla tam. A w poniedzialek rano budze sie a tu okres, no i jakim cudem powiedzcie???? Prawdopodobnie nastapilo wczesne poronienie no wiec wracam do starania w przyszlym miesiacu. Ciesze sie ze moge do was dolaczyc no i gratuluje tym komu sie udalo. NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 xellkaa.................28.........15.02.........14.02.. .. ........ .9 Beacik26..............26........ 20.02......... 21.02............. 4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- haga...................28..........02.03.........02.02.. ............1 anitia..................28........01.02...........01.03.............2 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?......... 16:13 [zgłoś do usunięcia] lola

Hej Lasencje! Fajnie,ze nasze grono sie powieksza! Witam nowe forumowiczki! Musze sie przyznac ze dzis zrobilam tescik.. nie wiem po co bo dopiero mam 22 dzien cyklu.. nie wytrzymalam i zrobilam..oczywiscie jedna kreska :@ jak zwykle!Wiem, ze sie posieszylam ale do cierpliwych raczej nie naleze..:( niestety! Agaz26 Gratuluje! Bardzo sie ciesze, ze Ci sie udalo! Buziale:*

powinnam testować i testowałam wczoraj z samiutkiego ranka i nic..ZNOWU jedna krecha.. i tak niedlugo juz będzie 17 cykl starań.. :( buziaki;(

Talia ja też nie należę do cierpliwych i robię wcześniej.. nie wiem czy to dobrze ale co tam! tyle czekamy na fasolki że chyba nam wolno prawda? najważniejsze to nie poddawać się.. a z tym to u mnie najgorzej.. buzki :*

Gosia nie wolno nam sie poddawac! Nawet o tym nie mysl! my tez staramy sie juz ponad rok i tez nic...co miesiac jedna kreska.. juz tez przestalam liczyc na druga ale dalej probujemy! w tym cyklu zaczelam brac Femifertil... mam nadzieje, ze pomoze! Jesli nie (odpukac) to wysylam M do lekarza! Ale oczywiscie mam nadzieje (i staram sie w to wierzyc), ze obedzie sie bez tego! ;)

I czuje, ze w tym miesiacu tez nic z tego nie bedzie... :( niby od 3 dni brzuch mnie pobolewa ale to pewnie bol poowulacyjny, czesciej tak mam, w sumie ostatnie pare miesiecy :O Jak pisalam wczoraj wieczorem tempka skoczyla mi ciutke do gory..mielam 37.1 mierzone pod pacha..tego nie rozumiem! Tak mialam przez jakas godzine, moze poltorej i spadla. Nie wiem co to milo znaczyc :S