Gość anitia Napisano Luty 7, 2010 Talia a gdzie ty mieszkasz tak wlasciwie? W jakim kraju? A kiedy powtarzalas test mialas dokladnie taki sam czy moze innej firmy, bo rozne testy maja rozna czulosc wykazywania ciazy. No wiec jeszcze sie nie zalamuj. Ewentualnie powtorz test jutro rano z porannego moczu, ponoc poranny jest najlepszy jest w nim najwieksze stezenie hormonu. Trzymam kciuki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaninimowaja Napisano Luty 7, 2010 dziewczyny - dzięki ! my staraliśmy się dłuugo - 1,5 roku . stwierdziliśmy że chyba coś jest nie tak, poszliśmy do kliniki ds niepłodności porobić badania . na kolejnej wizycie usłyszęliśmy że ja mam jakiś meksyk z hormonami i będzie mega problem :/ wtedy odpuściliśmy "starania" i .. po 3 tygodniach wyszły owe 2 słabiutkie kreseczki na 2 testach. dziewczyny tu, na forum poradziły mi udac się do najbliższego laboratorium i kilka godzin później miałam wynik beta dodatni Talia u nas to sie robi w laboratoriach - tam gdzie badania krwi i moczu. sądzę , że przy każdym szpitalu lub większej klinice muis być takie laboratorium życzę Wszytskim stęsknionym pięknych brzuszków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosiaGosia 0 Napisano Luty 7, 2010 słuchajcie kochaneod kilku dni okropnie bolą mi piersi i są ciut twarde, od tamtej pory około miałam podwyższoną tempkę 36,8, a dzisiaj jak mierzyłam to miałam 36,5. wiem że to nieduża różnica ale jest. zwłaszcza że podobno w dniu @ spada tempka a u mnie nawet śladu nie ma że mogłabym ją dziś dostać, a zawsze tak było. piersi bolą, brzuch też od czasu do czasu.. nie wiem co myśleć ale się nie nastawiam bo będzie potem płacz. mój poprzedni cykl miał 22 dni, dziś jest 22 dzień cyklu i takie coś.. :* talia gratuluję awansu do tabelki zaciążonych :D aaninimowaja Tobie również gratuluję i życzę pomyślnego rozwoju ciąży :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 7, 2010 SamosiaGosia mam nadzieje ze ci sie uda i nie chce byc zlym prorokiem ale jak temeratura spada to na okres jesli nie spada w dniu spodziewanej miesiaczki i dalej sie utrzymuje a miesiaczki nie ma to wtedy jest to rozumiane jako sympton ciazy, no ale jak sama powiedzialas to nie jest duza roznica. Wiec niestety musisz czekac dalej a najlepiej po prostu zrob test, jesli to jest twoj dzien spodzeiwanej miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 7, 2010 samosiaGosia nie dziekuje bo to nic pewnego..mysle, ze penie znow sie nie udalo z moim szczesciem.. :( ale sie nie poddaje! jak @ przyjdzie to bedzie nastepny miesiac staranek ;) od paru dni mierze temperature i mam 36.5 takze na ciaze to raczej nie wyglada..przynajmniej tak mi sie wydaje. Trzymam za nas kciuki! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 7, 2010 Anitia mieszkam w Holandii.. test robilam tej samej firmy takze juz calkimj mam metlik w glowie.. wstrzymam sie pare dni.Wkoncu wszystko bedzie jasne, albo przyjdzie @ albo i nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 7, 2010 Ahh no i zapomnialam dopisac ze tesciki 2 robilam wczoraj.. dzis powtarzalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 7, 2010 Talia_D Tak pytam bo ja mieszkam w Angli i tutaj tez nie robia hcg jak sie chce, dla nich juz test ciazowy zakupiony w sklepie jest wiarygodny oczywiscie jesli @ sie spoznia. Hcg robia tylko w przypadkach gdy maja watpliwosci. Miejmy nadzieje ze jednak jestes w ciazy, powtorz jeszcze raz rano z porannego moczu wtedy jest najwieksze stezenie hormonu. A tak w ogole to ile spoznia ci sie @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Luty 8, 2010 Czesc dziewczyny co tu dzis tak pusto ?? jak tam po weekendzie? znowu zimno kiedy sie to skonczy Talia D najlepiej powtórzyć test a jak nie wyjdzie a @ nie przyjdzie to lepej udać sie do lekarza pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 8, 2010 @ jeszcze mi sie nie spoznia! to moj 26 dzien cyklu, wczoraj liczylam. Dzis rano powtorzylam test i znow jest baaaaaaaaaaardzo slaba kreska.. sama juz nie wiem o co chodzi..przedwczoraj byly kreski na 2 testach..wczoraj nic..tylko pod swiatło widoczna :P hehe no i dzis znow baaaardzo słaba kreska..sama juz nie wiem o co chodzi! dzieki dziecwczyny! Fajnie z kims o tym ''pogadac'' bo jeszcze nikt o tym nie wiem..nawet M :P A jak tam u Was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 8, 2010 cześć Talia D na pewno to ciąża, serdeczne gratulacje!!!! Kreseczka wychodzi słabiutka bo zrobiłaś też przed dniem spodziewanej @, więc nic się nie martw, za parę dni wyjdzie piękna, wyraźna i gruba. :) Majeczka, ale wieści, ja to czułam babo, że tak się stanie, również serdecznie gratuluję!!!!!! :D Ale fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 8, 2010 NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 xellkaa.................28.........15.02.........14.02.. .. ........ .9 Beacik26..............26........ 20.02......... 21.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... Talia_D................22..........?..............?..... ............... aaninimowaja........?............?.............?......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 8, 2010 halo, jest tu kto? no tak, ja ja wchodzę na forum to nigdy nikogo nie ma... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xellkaa Napisano Luty 8, 2010 hej, ja jestem i tak patrze, ze sie tabelka ciezarowek powieksza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 8, 2010 hurra, xellka fajnie że jesteś :) no ja tez na to zwróciłam uwagę. Też już bym tam chętnie dołączyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 8, 2010 Witajcie ! :) Ale się za Wami stęskniłam babki:) Dopiero się dorwałam do komputera ;), wczoraj cały dzień byłam teściów a jak wróciłam to nie miałam już na nic siły. Talia według mnie to jeszcze troszke za wcześnie na teścik bo to dopiero 26 dc ale zaczynaj być już dobrej myśli, coś czuje że jak zrobisz go za kilka dni to 2 krechy będą widoczne jak ta lala :) Trzymam kciuki jak zawsze ;) aaninimowaja gratuluje fasolki :) lola co tam u ciebie? Beacik jak tam starania kiedy finiszujesz? Zobaczycie nidługo będzie tylko jedna tabelka ta druga a ta pierwsza zniknie :) No teraz czekamy na 14 luty i walentynkowe gorące wiadomości :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 8, 2010 Hej no i ja rowniez nie mialabym nic przeciwko zmienic tabelke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 8, 2010 majeczka87 u mnie bez zmian!Muszę zrobić test jeszcze raz ale jak na razie nie mam jak go kupić bo jestem chora:(Ale jak tylko mi przejdzie i @ nadal nie będzie lecę do apteki:)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 8, 2010 no ja z M jeszcze sobie dogadzamy :) na wieczór też się szykuję :P jednak obawiam sie że przegapiła mowulkę, jednak nie będę z tego powodu płakać, trudno sie mówi, próbuje się dalej :) Mam dobry humor, czerpię z seksu tyle ile się da, czyli przyjemnośc i bliskość, a reszta sama przyjdzie, tak sobie postanowiłam :) i dobrze mi z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 8, 2010 laseczki, ja uciekam, ale będę od rana tu jutro zaglądać bo szefa nie ma, to co se będę żalować, trza korzystać z wolności!!! Pozdrawiam Was gorąco!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Luty 8, 2010 Czesc dziewczyny, ale super, dol tabelki zaczyna nam sie wydluzac! Mnie od piatku cos pobolewa w podbrzuszu, bardzo nisko. To nawet nie jest bol tylko takie dziwne ciagniecie od czasu do czasu i uczucie niepokoju (jakby mnie cos gilgotalo od srodka). Od razu chcialam do was przyleciec i sie konsultowac ;) ale okazalo sie ze byla awaria lacza i bylam 3 dni bez internetu. Moze to i lepiej, bo nie chce sie znowu nakrecac niepotrzenie. Maz by sie smial, ze "znowu jestem w ciazy" :P Czekam cierpliwie na walentynki. Na ogol ich nie obchodzimy ale kto wie, moze w tym roku bedzie inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 8, 2010 Trzymamy kciuki FeBe, mam nadzieje ze dla ciebie te walentyki beda bardzo udane, ja mam nadzieje zaciazyc w walentyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Luty 8, 2010 Dzieki anitia! Walentynkowa atmosfera na pewno przyniesie wam szczescie w staraniach. A my - jesli sie nie uda - bedziemy probowac dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 9, 2010 Dzieki dziewczyny za mile słowa! Mam nadzieje ze bedzie tak jak moiwcie! ;) Chyba bym oszalała z radości :P hehe Troszke sie wstrzymam jeszcze. narazie dosc testow..naszczescie juz mi sie skonczyly i sie nie pokosze:P poczekam jakby do okresu mniej wiecej..tylko ze nie wiem kiedy ma byc bo ostatnio wszystko sie poprzestawialo w tym moim cyklu.. A jak tam u Was zlecial poniedzialek? osobiscie nie cieprie poniedzialkow i ciesze sie ze juz minal:P Pozdrawiam. Buzialki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 9, 2010 Pobudka dziewczyny, nie spac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 Dzień doberek :) już jestem, wypiłam kawkę, poplotkowałam z dziewczynami z pracy i teraz udaję, że coś robię hehe. FeBe widzę, że u Ciebie jakieś prorocze znaki się pojawiają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 no i co, nie ma żadnej ???? ale jesteście, samą mnie na topiku zostawiacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 9, 2010 Hej ja jestem jakby co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haga 0 Napisano Luty 9, 2010 Ja jestem , tylko że nie mam co pisać bo narazie nic się nie dzieje. Mierzę sobię temperaturę mam 8dc i dzisiaj nieznacznie wzrosła ... ciekawe czy to na owulacje ??? Miałam wogóle przez kilka cykli nic nie robić tylko kochać się z mężem ale jakoś atmosfera tego orum mi się udzieliła i sprawdzam tą temperaturę.... Tak sobię myślę że gdyby wszytko było zgodnie z normą to ok walentynek powinniśmy mieć największe szanse na spłodzenie dziecka.... Ale kto wie dzisiaj też mogłoby być, bo dzis mamy z mężem 4 rocznicę naszego związku hehehe więc napewno jakaś faj na kolacja będzie i inne takie :) Ha ale się rozpisałam ! Pozdrawiam. A tym zaciążonym życzę zdrówka przede wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Cześć dziewczyny :) Zaglądam na nasze kafe a tu pustki :( Coś nie możemy się sptkać w tym samym czasie. Babeczki jak tam wam dzionek mija? U mnie albo się wydaje albo wstrętne przeziębienie mnie łapie, niedobrze:( Nic dziwnego taka pogoda... Wiecie że jeszcze nikomu nie powiedziałam o tym że prawdopodobnie zafasolkowałam tylko mąż wie :) Może i to głupie ale jeszcze nie mogę w to uwierzyć że to prawda :) Agaz a jak u Ciebie powiedziałas juz o tym rodzince? A wy kobietki kiedy byście to ogłosiły? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach