Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

dobra majeczka ,już tak nie piszę, wszak nie mogę denerwować ciężarnej :P No nic, ja zmykam do łóżeczka, bo jutro na 7 do pracy.... ale się mie nie chce.... Ehhh, miłej nocki 🖐️

dziewczynki plamienie minęło ale na razie się nie ciesze bo to możne być zwiastun @.a test hmmm...... nie uwierzycie szukałam go wszędzie dzisiaj rano i tak jakby się rozpłynął w powietrzu. zrobię we wtorek rano

Cześć dziewczyny :) No wiecie co ledwo nasz topic odgrzebałam, gdzie sie podziewacie????. Beacik nie udawaj że taka zapracowana hehe :) Myszko to dobrze że plamienia minęły czekamy na jutrzejsze ranne wieści :) U mnie słoneczko ładnie świeci, ale co z tego jak ciagle tylko zima i zima juz mam jej serdecznie dość :( A tak co u mnie więcej hmm... cycusie mnie bolą i twarde jak cholera, aż w nocy sie obudziałm bo zapomniałam sie i połozyłam na brzuch i auuu:( A jak wam mija dzień laseczki ?

Hej dziwczyny!! Zacznę pesymistycznie... Nam się chyba nie udało, niestety temperaura spadła więc chyba nie będzie mi dane cieszyć sie z 2kresek w tym miesiącu. Myślę, że nie udało się z powodu braku śluzu, bo miałam wszytkie objawy owulacji poza tym śluzem. Myślę że w przyszłym cylku zastosuje olej z wiesiołka, bo czytałam że to poprawia śluz. No cóż nie udało się, ale nie przejmuję sie tym bo w sumie nie liczyłam, że za pierwszym razem się uda.

Hga według mnie to jeszczeza wcześnie na takie prorokowanie. Przecież @ masz dostać ok. 02.03 to przecież jeszcze gromada czasu! Ja tez miałam dostać @ na początku miesiąca, i zrobiłam test dopiero po dniu spodziewanej @ i się udało ale i tak była blada kreseczka. A wcześniej to wcale nie myslałam czy się udało czy nie bo nie miałam podstaw do takiego myslenia. Także główka do góry :) czekaj cierpliwie do dnia @ i zrób teścik i wtedy będziemy miały odpowiedni czas do dyskusji bo teraz to naprawdę za wcześnie, cokolwiek sądzić :D Trzymam kciuki :D

a jeszcze dodam że tempke zaczęłam sobie mierzyc od 25.01 czyli 10 dni przed @. Będzie dobrze zobaczysz :)

hehehe dzięki za pocieszenie... Wolę się teraz nie nastawiać na dobre rezultaty żeby potem nie było dużego rozczarowania. Poczekamy zobaczymy ....

Czesc dziewczyny co tam u Was ?? mam nadzieje ze wszystko dobrze Majeczka fajnie masz ze swieci u Ciebie słoneczko bo u mnie pada snieg i juz mam go naprawde dosc Mnie troszke mdli i mam zgage i ogólnie kiepsko sie czuje jakos brak u mnie humoru i najchetniej lezała bym w łóżku cały czas a tu niestety w pracy trzeba siedziec ale jeszcze 2 godzinki Jak tam postepy u Was dziewczyny ??jakies przeczucia?? wczoraj byłam u kuzynki co ma 1,5 miesieczna córeczke jest cudna i taka malutka tez juz bym chciała:) pozdrawiam Was gorąco

:) to ja, no majeczko dzisiaj wyjątkowo byłam zapracowana, ale tylko jeden taki dzień w tygodniu się mi zdarza, niestety.... No ja za 5 dni mam mieć @ no i jakoś nie nastawiam się na nic. Ani na @ ani na 2 kreseczki. Jakoś zobojętniałam w tym tygodniu.Będzie co będzie :) Myślę co by tu na obiad zrobić i nie mam pojęcia..... a jescze tylko mam 20min żeby coś wymyślić, bo po pracy na zakupy, żeby ten obiad było z czego zrobić.

Gość anitia
Cos jakos nikogo nie ma na naszym topiku, co sie dzieje dziewczyny, majka sie skonczyla :) ogladacie teraz olimpiade czy jak? :) Ja tez nie wiem czy cos z tych tegomiesiecznych staran cos wyjdzie, nie chce sie nakrecac bo potem gorsze rozczarowanie, no co nie znaczy ze nie mam nadziei. Jutro w koncu dzien wolny ale i tak troche roboty mnie czeka, niestety. A tak bym sobie polezala nic nie robiac. Fanie by bylo :) pozdrawiam

Hej laseczki :) Jak tam u was ? jak sie czujecie? Bo ja dalej mam bole brzucha jak na @... jutro bedzie 34 dzien cyklu, ostatnie pol roku trwal moj cykl 34 dni i 34 @ przychodzila.. boje sie bardzo jutrzejszego dnia.. boje sie ze to malpisko sie pojawi :( Juz bym chciala miec to za soba i w koncu wiedziec jak jest.I tak sie dziwie, ze tyle czasu wytrzymalam z testowaniem! :P hehe ale jutro juz chyba go uzyje ;) Pozdrawiam Was cieplutko! :x

Gość anitia
Talia a masz jakies objawy ktore daly by ci podejrzenia ze moze jednak ta malpa nie przyjdzie? Mam nadzieje ze jutro ujrzysz swoje 2 kreseczki, trzymam mocno kciuki, jak tylko mozesz dawaj nam znac, czekamy niecierpliwie.

Tak 2 testy ktore wykonalam okolo 26 dnia cyklu wyszly pozytywnie! obydwa! drugie kreseczki byly jasne ale byly.. lecz kolejnego dnia juz nic na tescie nie widzialam.. Od okolo 2 tygodni boli mnie brzuch jak na @, piersi bola od paru dni... najpierw bolalo mnie jakby pod pachami ale blizej piersi.. potem przeszlo i cycuchy zaczele bolec. Ostatnio przeciagnelam sie w lozku to poczulam w podbrzuszu bol jakby mi sie co naderwalo.. od paru dni jak wstane z z lozka lub z kanapy robi mi sie slabo i ciemno przed oczami... Wczoraj stalam w kuchni i poczulam ze cos polecialo..polecialam szybko do kibelka i zobaczylam bezowawom..zoltawa wydzieline...ale ile?! normalnie sie polalo :O od jakiegos czasu mialam jakies wodniste, bialawe przezroczyste no i dzis znow tak jest. Nie wiem juz sama co sie dzieje .. niedlugo sie dowiem ;)

Gość anitia
Trzymam kciuki zebys jutro znowu zobaczyla 2 kreseczki tylko juz takie wiesz, grubasne :)

Nie dziekuje... :P zeby nie zapeszyc.. rano bede testowac :O dam znac co wyszlo, mam nadzieje ze jutro bedzie moj najszczesliwszy dzien w zyciu :P

cześć dziewczynki :) ja już zwarta i gotowa od rana, no i czekam na Was. A najbardziej to czekam na wiadomości od Talii, wszak dzisiaj testuje :D na bank wyjdą II ciemne krechy, jak już w 26dc wyszły słabe. No ale, niech tradycji stanie się za dość :)

Gość anitia
Hej Beacik, no wlasnie ja tez tak wpadlam zobaczyc czy juz sa jakies wiadomosci od Tali. Ciezko mi pisac bo tak mocno kciuki zaciskam. A do naszych ciezaroweczek mam pytanko, kiedy dziewczyny pojawily wam sie jakies pierwsze objawy i jakie ze podejrzewaliscie ze moze jednak zobaczycie 2 kreseczki? Ja juz nie pamietam co sie ze mna dokladnie dzialo jak bylam zaciazona. Niby nie nakrecam sie w tym miesiacu ale kazdy jakis maly bol jajnika, tlumacze sobie ze moze jednak cos tam sie dzieje i to dlatego. Dzisiaj rano poszla mi krew z nosa i tez sobie to tym samym tlumacze ze moze przez oslabienie organizmu zwiazanego z poczeciem fasolki. Wtedy jak bylam w ciazy tez wiem ze mialam krwotoki z nosa. Ale widzicie, mialam sie nie nakrecac. No ale co ja zrobie jak nadzieja ze mna wygrywa. A dzisiaj jedna z kolezanek prawdopodobnie bedie rodzic, i az mnie w brzuchu skreca, powinnam byc juz w 21 moze 22 tygodniu wlasnie, czyli juz bym czula ruchy mojego malenstwa. Ale to ciezko dziewczyny sie znosi, naprawde.

Dziewczyny co sie z wami dzieje spicie jeszcze? Jakmozeczie. :)

hej dziewczyny...no niestety test nic nie pokazał :( a tak liczyłam ze będą 2 krechy. nie mam @ więc znowu czeka mnie kuracja duphastonem :( i pewnie znowu clostibegyt.mam juz dosyc.Talia trzymam kciuki napisz jak najszybciej co i jak.

Przykro mi myszka, ale dopoki nie ma okresu to jeszcze ciagle jest nadzieja, wiec nie zalamuj sie, i dawaj nam znac.

anitia ja juz nie mam nadziei za każdym razem tak jest ze nie mam @ a test jest negatywny.i kończy sie na wywoływaniu duphastonem

Hej dziewczyny! zrobilam test... 2 kreseczka pojawila sie po okolo 10 minutach.. znow jest slaba..ciut lepiej widoczna jak tamte na poprzednich tesctach... nie wiem juz czy to tylko ja te kreseczki widze czy jak to jest..zwariuje niedlugo! Myslalam ze zobacze 2 grubasne kreseczki a tu co ? znow taka slaba.. :( nie wiem co juz mam o tym myslec!

Kurcze Talia nie wiem co powiedziec, bo tylu dniach powinny ci sie juz dwie grubasne od razu pojawic. Moze sprobuj sobie zrobic jednak ten test na krew, w tym wypdaku bys miala 100 procent pewnosci. Albo sprobuj jeszcze jutro albo pojutrze powtorzyc. Caly czas trzymam kciuki.

Cześć dziewczyny! Przez parę dni byłam trochę zajęta i nie miałam czasu odwiedzić naszego topiku.Talia_D anitia ma rację najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza i zrobisz test z krwi.

hej babeczki! Od rana mam straszna migrene, myslalam ze zwariuje jak sie rano obudzilam. Nie pojechalam nawet na zajecia, wzielam tabletke i jakos dopiero teraz powoli przechodzi. Talia, hmm... dziewczyny maja racje, w tym przypadku najlepiej zrobic bete. No bo gdybys nie byla w ciazy to nie powinno byc nawet sladu drugiej kreski. A juz na pewno nie w kilku testach robionych w odstepach czasu. Szybciutko biegnij do laboratorium i daj nam znac!

No chyba tak trzeba bedzie zrobic.. tylko ze teraz nie mam jak poniewaz teraz jest karnawal i do lekarza nie moge isc bo zamkniete... wszystko jak na zlosc :(

TaliaD, hmmmmm dziwna sprawa z tym testem. A z jakiej firmy jest ten test? W zasadzie to nie powinno mieć większego znaczenia, ale czasem testy mają mniejszą czułość na hcg, więc różnie bywa. Ja myślę, że skoro jest kreseczka, to nie powinno to już mieć znaczenia. A jak długie masz cykle?Bo jeśli ok. 34 dni, to zagnieżdżenie komórki było na 100% później, więc test może nie wykazywać jeszcze tak mocnej kreseczki. Tak uważam....

No przez ostatni czas mialam wlasnie cykle 34 dniowe...lecz moj ostatni cykl trwal 28 dni.. teraz nie wiem kiedy mam sie @ spodziewac..jak juz to dzis powinna przyjsc a tu nic.. brzuch pobolewa czasami na na @ , bole sa mniej bolesne ale ani sladu @ i mam nadzieje ze tak bedzie!! testy robilam zwykle paskowe, zamowione przez internet z firmy sensitest. Zawsze je uzywam i nigdy wczesniej nawet sladu nie bylo zeby jakas druga kreseczka byla...tylko wlasnie ostatni czas cos tam zauwazylam, wiec jak teraz bedzie to nie wiem!Jutro moze przejde sie do lekarza jak bedzie mial czynne..moze poprosze o test z krwi ale moj lekarz jest taki zacofany ze pewnie i tak powie ze mam czekac.. Pozdrawiam !

A ty Beacik jak tam sie czujesz? Kiedy zamierzasz sie testowac? Juz zakupilas testa :)? Trzymam kciuki