Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

A my z mężem ustaliliśmy że żadnych prezntów sobie nie robimy jedn powód to brak kasy a drugi to to że wystarczy fajnie spędzony dziń razem miła kolacja. Poza tym liczymy, że super prezentem będzie spłodzenie potomka hehehe Mi wystarczy że dostałam od niego na Mikołaja książkę o ciąży i wychowaniu dziecka.... i głupia poryczałam się jak bóbr bo wtedy jeszcze walczyłam z torbielem i nie mgliśmy się starać.... Tak więc na razie nie chcę prezentu od męża bo boję co teraz wymyśli hehehe Pozdrawiam

no i lipa :( zaczęło mi sie dzisiaj jakies dziwne plamienie więc pewnie nic z tego :( juz nie chce brać tych leków ;(

myszka, a moze to plamienie to wcale nie na @?

zrobiłam dziś test, z racji tego że testy u mnie nieużywane żyją max jeden dzień stwierdziłam że już najwyższa pora. dziewczyny, to co ja teraz czuję to jest nie do opisania! lekka druga kreseczka na teście :D:D:D:D:D:D nie do opisania! wiecie tylko wy i mój M ale mówię wam ten topik jest szczęśliwy!!! zrobię betę jak dojadę żeby się upewnić :D ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochane moje trzymam za pozostałe kciuki tak mocno jak tylko potrafię:D:D:D:D:D

Gratuluję !! Wow statystyki naszego forum wciąż się poprawiają... Dzięki wam mam coraz większą nadzieję, że nam też się uda....

hej dziewczyny :D Nie no SamosiaGosia wiadomość wiadomość cudowna !!! :) Ciesze się razem z Tobą bo wiem jakie to uczucie zobaczyć choć jaśniutką ale 2 kreseczkę :) Gratuluje z całego serduszka :) Jak za kilka dni powtórzysz teścik napewno będzie już dużo dużo ciemniejsza. SUPER! Albo dla większego upewnienia tak jak wspomniałaś bete. Naprawdę ten nasz topik ostatnio dobrze się spisuje ;):D:D Teraz kolej na następne dobre nowinki. Wierzcie mi kochane że uda się każdej na 100% :) Dziewczynki u mnie dziś kiepski dzień i czuje się fatalnie, przeziębienie mnie wzięło, z nosa leci jak z kranu i głowa mi pęka. Nic nie biore bo boje się o maleństwo i tak się męcze i czekam aż samo przejdzie:( Haga co do prezentu na walentynki to Twój pomysł jest normalnie cudowny :) Myszko nie martw się może to zupełnie co innego niż @, może jutro minie :) Bądż dobrej myśli. Główka do góry :) FeBe trzymam kciuki aby Twój prezencik wypalił :D xellkaa co tam u Ciebie ? Mam nadzieje że @ nie przylazła :) A pozostałe laseczki co porabiają? Już tutaj opowiadać co tam u Was? Agaz, Beacik, Lola, Anitia :)

Hej właśnie weszłam na chwilkę na nasz topik zobaczyć co słychać a tu taka wiadomość!!!!!SamosiaGosia gratuluje!!!!!!! Ja@ nadal nie mam ale jakoś nie wygląda mi to na ciąże:( boję się,że zrobił mi się jakiś torbiel:(OBY NIE!!!!!!!!Miłego wieczorku!

lolu mi też nie wyglądało gdyż nic kompletnie nic mi nie podpowiadało że mogę być w ciąży. plamienia miałam zawsze przed @ więc norma tylko zdziwiła mnie ta podniesiona tempka od ok 10 dni i ten spadek w środku. zrobiłam go bo już długo leżał :P od wczoraj aż i nie spodziewałam się że tak będzie. powiem jeszcze że rzuciłam tylko okiem jak się malowałam i aż mnie zatkało. totalne zaskoczenie :D :D potem pojawiło się pytanie "co teraz? jak to powiem mężowi?" wiecie że nie potrafiłam wykrztusić z siebie nawet słowa? a on się śmiał tylko ze mnie bo coś mu chcę przekazać a on nie wie co.. nie wiedziałam jak mu to powiedzieć, nie wiedziałam jak zareaguje, czy się ucieszy, czy nie.. ucieszył się bardzo na szczęście. na razie nie powiemy o tym nikomu żeby nie zapeszać. z drugiej strony boję się że to może być pomyłka albo że mogę maleństwo stracić.. :*

Gość anitia
Samosia GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! w koncu sie udalo, co. Myszka plamienie to jeszcze nie okres, w czasie ciazy tez zdarzaja sie plamienia wiec jeszcze nic straconego. Co do ciezaroweczek mam nadzieje ze sie dobrze czuja. Majeczka na twoje przeziebienie duzo cytrynki owocow, mleczko z miodkiem i przejdzie. Lola a czemu ty jeszcze nieprzetestowana? Na co ty dziewczyno czekasz? Nie trzymaj nas juz w niepewnosci. A w ciazy nie musisz miec zadnych objawow. Jak ja byla w ciazy to ciagle sie zastanawialam czy jestem w ciazy bo nie mialam zadnych objawow z wyjatkiem braku okresu i 5-ciu pozytywnych testow - bo nie moglam uwierzyc i powtarzalam.

Gość Warto miec nadzieje
Boze jak bym chciala miec juz u swojego boku slodkie male malenstwo. Obecnie juz po dniach płodnych teraz tylko czekanie az ta wredna @ sie nie pojawi.Wszystkim dziewczyna starajacym zycze dwoch kreseczek a tym co juz sie pojawily gratulacje.

W czwartek jestem zapisana na wizytę u lekarza bo coś mi się nie podoba:( Od czasu do czasu bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi.Nie wiem co o tym myśleć.Pójdę do lekarza i zobaczę co jest grane.Jeżeli będzie dobrze to da mi skierowanie na test ciążowy z krwi ,który jest pewniejszy niż te zwykłe testy. anitia robiłam już test chyba trzy dni po spóźnieniu się@ i wyszedł niestety negatywny:(Więc teraz wolę zrobić test z krwi i będę miała 100% pewności.

Gość xellkaa
Hej Kochanie, dzieki na mile slowa pocieszenia - jeszcze nie mam @ ale takie jakby plamienie, ale to po prostu @ sie rozkreca, wiec juz ten cykl uwazam za stracony. Gratulacje samogosia :) to niesamowite zobaczyc te upragnione 2 kreseczki!!! Upieklam mezowi sernik, wspaniale mi wyrosl i sie udal i nie ma zakalca, wiec moze to nie @ ;) Buziaczki, dobrej nocy

Witam dziewczyny! Widze, ze juz chyba o mnie zapomnialysie :P SamosiaGosia GRATULUJE!! Super wiadomosc!! :) Fajnie, ze Wam sie udalo! Kurde, obrobilam sie dzis szybciej w domku..myslalam, ze bede wczesniej mogla sie tutaj pokazac ale jak zwykle nie wyszlo.. moj tesciu caly wieczor uzywal komputer i nie mialam jak :( dopiero skonczyl... Dzis mam 31 dzien cyklu..no 32 sie zaczal :P i @ jeszcze nie ma (odpukać) mam nadzieje, ze sie nie pojawi! Testu nie powtarzalam ;) ,ze mi sie udalo wytrzymac :P poczekam jeszcze pare dni. Ten topik taki szczesliwy, wiec napewno sie uda! ;) jak nie teraz to nestepnym razem ;) A co tam u Was kobitki? Pozdrawiam :)

cześć laski!!! GosiaSamosia, no to pięknie, serdecznie Ci gratuluję 2 kreseczek!!!! Cieszę się Twoim szczęściem, naprawdę :D Super wiadomość, od razu człowiekowi lepiej na duszy.Teraz możesz odetchnąć, choć i tak pewnie adrenalina na 100% podniesiona. :) hihihi,jednak uczucie musi być niesamowite. Majeczko, mówisz że wstrętne katarzysko Cię dopadło... ehhh ta zima potrafi dać w kość. Więc herbatka z miodem, sok malinowy, kocyk i odpoczywaj kobieto, żeby Ci się jeszcze cos gorszego nie przypałętało. Sobota mija, a ja jeszcze nic nie posprzątałam, M jedynie odkurza a ja włączyłam laptopa, żeby do Was zajrzeć. Ale widzę, że chyba wszystkie zarobione :) No nic, życzę spokojnego i co dla niektórych, radosnego weekendu z zafasolkowania. Może uda się mi jutro tu zajrzeć Papapa 🖐️

no muszę coś tu napisać, żeby nasz topik nie uciekł za daleko :) No ale rozumiem, pewnie każda już zaczyna przedwalentynkowe skeczyki i trenuje przed jutrem hehehe :) Życzę Wam udanego weekendu pełnego miłości i sexu :D Do szybkiego klikania 🖐️

Gość anitia
He beacik Jestem zestresowana. Dzien owulki, mam nadzieje ze sie uda, i najgorsze jest zawsze to ze trzeba czekac te kolejne 2 tygodnie zeby zrobic test, i pytanie czy w tym miesiacu sie uda, i przsede wszystkim czy sie uda utrzymac to malenstwo. Niby od kiedy stracilam niunio juz minelo ponad 2 miesiace ale do tej pory jak widze malenstwo to lzy mi sie cisna do oczu, w tym momencie powinnam byc jakos ok 20 tyg c powinnam juz czuc malenstwo w sobie a jednak go nie ma, ciezko mi z tym strasznie, i kazdy miesiac wydaje mi sie ze bedzie lepszy, i jestod czasu okresu do czasu owulki a potem strach, stres, szukanie objawow ciazy, rozczarowanie i placz. To jest straszne. Nigdy nie myslalam ze to dotknie mnie, zawsze mialam @ jak w zegarku moglam przewidziec nawet godzine kiedy dostane wiec sie nie spodziewalam zadnych problemow, a teraz co. sama nie wiem co sie ze mna dzieje. Boje sie ze nigdy nie uda mi sie donosic. Dziewczyny dodajcie mi troche otuchy :(

anitia, bardzo mi przykro, że spotkało Cię takie nieszczęście.... nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, jednak nie możesz się poddać kochana. Był pewnie jakiś powód tego, że organizm odrzucił fasolkę, najważniejsze przecież jest zdrowie Twoje i dzidziusia które się rozwija w brzuszku. Nie napiszę, że może dobrze, że tak się stało, bo tak wcale nie myślę. Jednak życie toczy się dalej, jest nadzieja na kolejne dzieciątko i nie jest od razu przesądzone, że i z nim będzie podobnie. Wiem, że się tego obawiasz, ale musisz wierzyć, ze tym razem wszystko się uda i będziesz się cieszyć ciążą, a potem widokiem kochanego maleństwa. Ja jestem przekonana, że tym razem na bank wszystko będzie w jak najlepszym porządku, więc głowa do góry, nie załamuj się i nie martw na zapas. :) Jesteśmy przecież my, i na pewno będziemy Cię wspierać jeśli będzie taka potrzeba :D No i masz męża, który pewnie Cię bardzo kocha i też potrafi powiedzieć kilka czułych słów na pocieszenie,a co najważniejsze, to mocno przytulić. Słoneczko i dla Ciebie zaświeci, zobaczysz :)

Gość xellkaa
Jednak @... wklejam tabelke z nowymi datami NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................28.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... Talia_D................22..........?..............?..... ............... aaninimowaja........?............?.............?........ .................

Gość xellkaa
Zapomnialam, ze wlasnie mi roczek przybyl... NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... Talia_D................22..........?..............?..... ............... aaninimowaja........?............?.............?........ .................

Xellka najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe! :) I w ogole wszystkim duuuzo milosci w tym rozowo-serduszkowym dniu ;) samosiaGosia - gratuluje i ciesze sie razem z Toba! Chociaz Ty uratowalas ten cykl. Ja od rana mam nieproszonego goscia :P @ przylazla chociaz wiedziala, ze nikt jej nie chce widziec, zwlaszcza nie w walentynki. Ale coz... Pozostaje mi tylko poprawic tabelke i wziac na luz, tak jak ostatnio napisala xellkaa. anitia - dzialaj ostro ;) Talia - zawsze o tobie pamietamy! My traktujemy cie juz jako kobiete ciezarna i nie zawracamy ci glowy powtarzaniem testow ;) lola, bedziemy czekac na dobre wiesci od ciebie (ale i tak wiemy juz swoje :P) myszka, jak tam sytuacja? majeczka, od ciebie zawsze bije pozytywna energia, nawet jak sama nie czujesz sie najlepiej. Kuruj sie kochana (najlepiej nie wychodz spod cieplej kolderki). Beacik, haga, aga i reszta dziewczyn - wielki buziak dla was!

NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ...........1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 xellkaa.................29........13.03.........14.03.. .. ........10 FeBe...................27.........13.03..........14.03.. ........ ..5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... Talia_D................22..........?..............?..... ............... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. samosiaGosia.........27........?................... ..........

witam! mam pytanie dziś 34dc. , bóle prawego jajnika od jakichś 3 dni, temp. spadła na 36,5 a miesiączki wciąz brak?

Gość anitia
aniaw2010 po prostu zrob test :)

Fajnie, ze pamietacie :) hehe ale ja nie czuje sie jak ciezarowka.. nie wiem jakos nie jestem przekonana ze moglo sie udac.. :( choc mam nadzieje ze sie myle! poczekam jeszcze troszke! A jak tam u Was niedziela walentynkowa leci? :) Buziaaaaaaaaaaaaaale!

halo, halo witam wszystkie walentynki :) 😍 życzę Wam duuuużo miłości i spełnienia przede wszystkim marzenia o 2 kreseczkach!!! jak tam dzionek mija? ja wrócilam z zakupów, ale nic nie kupiłam.... masakra.... i tak niedziela zleciała.

Witam walentynkowo :) Kochane ja też życze wszystkim spełanienia marzeń o 2 cudownych kreseczkach :) Będzie dobrze, zobaczycie tylko główka do góry i tyłeczki w odpowiednim momencie :D Ja już czuję się lepiej katarek mi prawie minął, gorzej z samopoczuciem "ciążowym":), kręci mi się w głowie, mdli w środki, lenia mam strasznego, kompletnie nic mi się niechce robić i tylko bym sobie leżała i drzemała :D Jutro dzwonie do ginka i umawiam się na wizyte w tygodniu, szczerze to juz nie mogę się jej doczekać :) Wczoraj zakupiłam witaminki Feminatal N. Laseczki do których przylazła @ - nie martwice się, wszystko możliwe że to wasza ostatnia :) Myszko a co u ciebie robiłaś dziś teścik ? Co tam dziewczynki jeszcze u Was? Pozdrawiam buzialki:)

majeczko, to dobrze że katarzysko przeszło. :) Ja też bym chciała mieć już mdłości i nne objawy ciąży.... jak narazie to czuję jedynie lekkie pobolewanie jajników i macicy a tak to zero objawów, więc pewnie i w tym miesiącu się nie udało,ehhhhh Oglądam kątem oka Nigdy w życiu, a M komentuje hehehehe. Mam ubaw :)

Beacik a skąd takie przypuszeczenia że się nie udało, no wiesz Ty co! Karygodny zakaz takiego myślenia :) O tym czy się udało to po pierwsze jeszcze dużo za wcześnie mówić a po drugie to być może te bóle to dobry znak . Także kobietko proszę mi tu się pesymistycznie nie nastawiać za wczasu :):) Wiesz że na naszym topiku ostatnio epidemia 2 kreseczek także nie martw się i Ciebie ona dopadnie :D