oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 21, 2010 hej beacik, a jakos mija dzionek ja wlasnie z pracy wrocilam a co u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Styczeń 21, 2010 Witajcie kochane :) Ja juz po egzaminie - poszlo calkiem niezle. Nastepny za tydzien ale robie sobie 2 dni przerwy od nauki - musze ponadrabiac zaleglosci w pracy. Juz sie pozbieralam po moim rozczarowaniu i czekam cierpliwie na koniec @. Juz mam nauczke na przyszlosc zeby sie nie nakrecac malo specyficznymi objawami i bardziej wyluzowac. Jestesmy dopiero kilka miesiecy po slubie (chociaz mieszkamy razem od ponad 3 lat) i nie musimy sie az tak bardzo spinac. Tym bardziej, ze jak sie czlowiek za bardzo stara i kalkuluje to wtedy nic z tego nie wychodzi. Pewnie dlatego duzo latwiej jest zajsc w ciaze kiedy dwoje ludzi po prostu ponosi namietnosc i zapomina o realnych konsekwencjach. A wiec dziewczyny zyczmy sobie nawzajem wiecej luzu w tej kwestii i samych spontanicznych uniesien ;) Zreszta tego samego zycze takze krytykom naszego forum, ktorzy nijak nie moga zrozumiec sensu jego istnienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 21, 2010 FeBe dobrze powiedziane, gratuluje egzaminku i trzymam kciuki za nastepny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 21, 2010 ciekawe co tam z majnoną, może już testowała? FeBe gratuluję egzaminu , super że poszło gładko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 21, 2010 FeBe równiż gratuluje!!! Co tam u was słychać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jessica_27 0 Napisano Styczeń 21, 2010 FeBe gratuluję dobrego egzaminu :). Ja też mam jeden juz za. Dziś cały dzień spędziłam na nauce, ale średnio moglam się skupić. Cały dzień jest mi mdławo :/. Niestety ja mam taki delikatny żołądek, że byle co mi może zaszkodzić. Ech. Generalnie dlatego nie pisałam dziś za wiele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Cześć dziewczyny:) A co tu żadnej nie ma? Ledwo nasze kafe znalazłam tak się opóźniło:) Jak tam dzionek się zaczął? Kochane wczoraj według kalendarzyków w necie miałam owulke, a w nocy nic nie było:( Ale mam cichą nadzieje że poprzednie dni wystarczyły... :):) Wczoraj brzuszek w dole o całości mnie bolał, ledwo do domu z pracy zaszłam:( niewiem czemu... Beacik wiesz ten topic co sama założyłam owocuje jak ta lala, dziś zobaczyłam że kolejna dziewczyna na nim ogłosiła że teścik wyszedł pozytywny:) Szczęściary, my tez tak chcemy:) Wierze że niedługo i tu u nas będą same dobre wieści :) Beacik robisz jeszcze jeden test? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Dzien dobry wszystkim U mnie jakos dziwnie juz 4 dzien mi wychodzi test owulacyjny nie wiem czemu jak wróce do domu to zrobie ponownie meza maltretuje wczoraj go 2 razy dorwałąm:):) U Was tez tak zimno Beacik jak tam z testem?? pozdraiwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 22, 2010 agaz nie mecz go tak bo biedak bez skuteczny bedzie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Uuu Agaz ale z Ciebie wojowniczka :):):) Niunia a ty robisz testy na owulke płytkowe czy paskowe? Bo ja niby wczoraj ją miałam mieć i zrobiłam paskowy to druga kreska była bledsza od pierwszej i według instrukcji to wynik negatywny:( a u Ciebie 4 dni owulka wychodzi nieźle ale chyba to coś nie prawidłowo, sama niwiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Ja robie paskowy tez mi sie wydaje ze to dziwne jak wróce z pracy to zrobie test jak znowu wyjdzie to napisze do pani Magdy wiec pewnie wieczorkiem mi odpowie Mój mąż to w sumie jest zadowolony:):) ale dzisiaj chyba dam mu odpoczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jessica_27 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Hej dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Wyszły mi 2 kreski, ale ta druga jakoś taka... blada..? Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 22, 2010 jessika gratulacje dla pewnosci powtorz test za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Jessika gratuluje super wiadomosc powtórz test za dwa dni powinno juz pokazac gruba kreske Suuper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jessica_27 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Właśnie boję się pomyśleć, że naprawdę się udało.. Zrobię powtórkę za kilka dni :>. Mam stresa, hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Woww Jessica! To juz chyba wiemy skad te mdlosci ostatnio ;) Trzymaj sie dzielnie i koniecznie powtorz test jutro albo pojutrze z rana. (na wszelki wypadek nie gratuluje zeby nie zapeszac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Jessica GRATULACJE aby to było to :):):) napewno jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 halo, halo :-) jestem!!! Jessica Ty spryciulo, jak to zrobiłaś hehe???? No pewnie że to ciąża, co się jeszcze zastanawiasz? Zaraz nam tu wysyłaj pozytywne fluidki ************ No ja postanowiłam, że jakoś wytrzymam do jutra i zrobię test, jeśli tylko @ nie przylezie do tego czasu. Jessica, natychmiast nam opisuj tę szczególną chwilę, gdzie, co i jak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Jessica_27 Gratuluje Fajnie że Ci się udało!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 no i tabelka, żeby było na bierząco: NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 Jessica_27............27.........25.01.............?.... ............2 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... ? ............. ? ..............5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 o ,teraz dobrze NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... ? ............. ? ..............5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 22, 2010 beacia trzymam kciuki za ciebie, ja musze jeszcze tydzien sie wstrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 madalenko, ja to już nie mam nadziei, i zapewne spadnę na sam dół naszej tabelki staraczkowej, ale trzymam mocno kciuki za Was wszystkie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 22, 2010 beacik nadzieje trzeba miec zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jessica_27 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Dzięki za wsparcie :). Dopóki się to nie zrobię drugiego testu to jeszcze się nie nastawiam :). Generalnie lekko mnie mdli (rano nie, tylko w ciągu dnia aż do późnego wieczora. Jak zjem na chwilę jest spokój. A potem znów.. Do tego, czuję się jak na miesiączkę. Brzuszek mnie podolewa, czuję się „Pełna” „napuszona” - to moje określenia @ :D Poza tym to nic. Piersi w ogóle jakby śpią. Ale tak miałam ostatnie cykle.) Zobaczymy co będzie :). Oczywiście, że przesyłam dobre fluidy ******** :). Damy radę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 no proszę, jakie tu pustki, czyżby wszystkie zabiegane i zarobione? Ja już odliczam czas do 15.00, tak mi się już nie chce siedzieć w robocie.... :-O a w ogóle to zjadłabym coś kalorycznego, np.pizzę mmmmmm :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Dziewczyny zrobła ponownie test owulacyjny i dwie krechy jak byk nie wiem co to znaczy moze mam cos nie tak z chormonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 22, 2010 agaz26 Może testy masz jakieś wadliwe!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 22, 2010 NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 Beacik26..............26........ 23.01......... 23.01............3 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Kurcze mysle ze wadliwe nie sa ale podobno stezenie LH moze byc jeszcze podwyzszone i dlatego wychodza pozytywnie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach