Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaagrzechuwartaaaa

Chce zrobic ex chlopakowi zarcik

Polecane posty

Bylismy razem jakies 5miesiecy, jakis czas temu spotkalismy sie przypadkiem, to byla impreza, wymienialismy spojrzenia no i zaczelismy rozmawiac, on byl pijany w cztery doopy.Po imprezce wyladowalismy w lozku, kiedys sie obudzil, pamietal ze uprawialismy sex ale nie wiedzial czy w gumce czy bez(oczywiscie bylo z gumka) Rozstalismy sie dlatego, bo on nie wiedzial czego chce, niby mnie pokochal ale jednak nie chcial bys uwiazany;)No i podziekowalam za zwiazek. Po tym naszym spotkaniu nie odezwal sie ani razu, chcialabym go troche powkurzac.Mam taki plan;Za tydzien albo dwa powiem ze jestem w ciazy, on mysli ze spalismy bez zabezpieczenia, ciekawa jestem jak on zareaguje i pewnie spierdole mu kilka dni, tak jak on mi kilka miesiecy, a przyznam ze bardzo mi zalezalo na nim.Co myslicie??:DOczywiscie po tym jak go oklamie, w pozniejszym czasie wyznam prawde:D

Gość ja powiem tak.....
mnie osobiście takie podchody nie bawią i uważam że to dziecinada ...a co zrobisz jak rozpowie wszystkim w koło że jesteś w ciąży łącznie z Twoją rodziną i swoją i zacznie planować ślub ?....dopiero wtedy będziesz miała dylemat to odkręcić daj sobie spokój

lomatko bosko.Wybacz ,ale dla mnie to jest pomysl rodem z serialu brazylijskiego.A nie lepiej skupic sie nad czyms wartosciowym-praca, nauka, sport, no nie wiem jeszcze co.Zamiast o tym zapomniec i wycignac wnioski na przyszlosc to snujesz intrygi bezsensowne.

Gość moskala
Olej typa bo jeszcze ci opinię popsuje wśród znajomych albo zemści się jak się dowie prawdy i wtedy dopiero będziesz płakać. nie umie się zaangażować to niech spada. sex z ex nigdy nie prowadzi do niczego konstruktywnego

przyznaje, ze to glupi pomysl, ale ta satysfakcja...:DNawet potrafie wyobrazic sobie jego mine:D On chcial zebysmy byli razem, ale bez zadnych deklaracji, chodzi mi o to czy jestesmy para czy nie, niby bylismy a jednak ciagnelo go do tej wolnosci.Mysle, ze gdybym tak zrobila, zaproponuje aborcje. Zalezalo mi na nim, ale juz mi przeszlo, a przespalam sie z nim bo jest zajebistym kochankiem:D

Gość matkooooo
mysle ze to dobry pomysl. JA NA TWOIM MIEJSCU BYM TAK ZROBILA . niech sie troche pomartwi i ma za swoje. hehehe

mam lepszy pomysl, pojde na impreze gdzie on takze przychodzi i dam sie poderwac jakiemus kolesiowi i tak jak z nim przespie sie z nim po imprezie, ale bedzie zazdrosny!! :D i dobrze mu tak :D

Gość moskala
Możesz grać na zazdrość ale czy wart na złość jemu spać z obcym typem po imprezie? Nie lepiej poznać kogoś innego, wejść w szczęśliwy związek i tym samym pokazać eksowi że ułożyłaś sobie szczęśliwe życie z kimś innym?to go zaboli bardziej

A jak np bedzie szczęścily i powie, że zrozumiał, ze cie kocha i chce z "wami" byc to żal bedzie ci doope sciskał i nie bedziesz wiedziała jak to odkrecić...

martaaaaaagrzechuwartaaaa mam lepszy pomysl, pojde na impreze gdzie on takze przychodzi i dam sie poderwac jakiemus kolesiowi i tak jak z nim przespie sie z nim po imprezie, ale bedzie zazdrosny!! i dobrze mu tak Podszywowi dziekuje, pomysl moze i fajny, ale o zazdrosc mi nie chodzi. Wiem, ze on nie chce stalego zwiazku, chce sie jeszcze bawic, a jednoczesnie chcial miec kogos blisko do sexu przytulania, chodzenia do kina itd...Wiem, ze by sie skrzywil gdybym tak zrobila jak pisze. Lalunia-ja juz go nie chce, nawet za doplata:DTo nie chodzi o to, mi juz przeszlo, tylko ta satysfakcja...pewnie by sral w majty:D Testy ciazowe moge kupic nawet trzy, domalowac druga kreseczke i git:D

Gość moskala
Widzisz ta chęć zemsty jednak świadczy o uczuciu :P obojetny ci nie jest w każdym razie. ja to rozumiem, też bym jednemu eksowi jakiś numer odwaliła..no w sumie to zrobiłam,ale nie było to celowe :P czyli on chce byście byli tzw.friends with benefits? do pogadania, przytulenia seksu ale nie na wyłączność? wkurzają mnie tacy faceci

...ale nie na wylacznosc, dokladnie tak jak napisalas.No moze cos tam do niego czuje, przyznam sie:P Jeszcze zaden facet nie byl takim wspanialym kochankiem:PTo tez musze przyznac. Ja przed snem mysle o tym planie, wyobrazam sobie jego reakcje i jak mu szczena opada:D Taka mala zemsta, zebym wiedziala ze to sie tak skonczy jak zaplanowalam to bym juz dzialala:D:P

Gość bla_bla_bla
faceci to jednak swinie:O

Gość jffjdjdjdjsks
A jak planujesz mu o tym powiedziec- ze niby poronilas czy przyznasz sie do klamstwa?? pomyslalas co wtedy??

Chcialam napisac do niego na gg, dzwonic nie bede:D Cos w tym stylu: "Witaj! Chcialam zadzwonic do Ciebie, ale usunelam Twoj numer, mysle, ze powinienes o tym wiedziec, jestem w drugim tygodniu ciazy.Nie wiem jeszcze co zrobie, czy urodze dziecko, czy tez nie, tez brales w tym udzial, dlatego Cie o tym informuje" I tyle:D:D Ja wiem, ze on dostanie szoku, zeby zawalu nie dostal haha:D On nie chce byc uwiazany, chce jeszcze szalec, do tego kumple...maja na niego ogromny wplyw. Mysle, ze by zaproponowal aborcje, a wtedy ja na to, ze nic z tego:D Glupie to, ale moze by mial nauczke na przyszlosc:D

Gość on Cie on Cie on Cie
NIE KOCHA !!! Zrozum to wreszcie i nie osmieszaj sie.Przelecial Cie po pijaku,zrobilby to z kazda jaka byla obok wtedy chetna.........

Albo jeszcze takie mysli przychodza mi do glowy, zeby napisac, ze jestem w ciazy i usune ciaze.

Gość ja powiem tak.....
ile Ty masz lat dziewczynko że tak idiotyczne pomysły Ci chodzą po głowie ?

Gość on Cie on Cie on Cie
Jest super kochankiem jak piszesz i pewnie czeka na WARTOSCIOWA dziewczyne i taka CHCE na STALE,a nie taka JAK TY co DAJE NA IMPREZACH PIJANYM. ::BUHAHA.!!!! ...wiec,za co ta zemsta,ze czeka na swoja polowke..?,bo Ty na pewno nia nie jestes !!!

Gość dwustu ufoludków i trzy mrówki
Ja bym tak zrobiła :) Mi tam się ten pomysł podoba :) Szkoda, że nie zrobisz tego osobiście, bo Jego mina byłaby na pewno bezcenna :D Nie odmawiaj sobie :) Niech ma :) Dlaczego Ty masz się Jego komfortem psychicznym przejmować, skoro On nie przejmował się Tobą? Bycie świętoszkowatym i "ponad to" staje się na dłuższą metę nudne :)

dziecko, Tobie po prostu żal dupę ściska że z nim nie jesteś i łapiesz się głupich zagrywek. Nie wiem kogo próbujesz oszukać pisząc że już Ci przeszło. Gdyby Ci przeszło, miałabyś gdzieś chorą satysfakcję. Chyba że aż tak bardzo zakompleksiona jesteś i chcesz się dowartościować, to już lepiej wrzuć swoje zdjęcia na fotka.pl i podniecaj się komentarzami.

Gość osmieszysz sama siebie
jestes ZALOSNA.!!!! ZERO KLASY...........

Gość szkoda tylko ze Ty
żadnej nauckzi na przysżłosć z tej sytuacji nie wyniesiesz Niektórzy nawet na własnych błędach się nie uczą Na miejscyu tego faceta odpisałabym Ci:" Hej, dobrze, że piszesz, bo ja też już nie mam do Ciebie kontaktow, a musże ci coś powiedizeć. Robiłem sobie test na hiv i wyszedł + Może zbadaj się, co?

Gość i co autorko zrobisz

Hiv odpada, chociaz on nie wie, kochalismy sie z gumka.Jak bylismy razem zawsze gumka:D Ile mam lat nie wazne, nie pisze, ze tak zrobie, ale takie pomysly przychodza mi do glowy, poza tym nie poszlam z nim do lozka od razu kiedy sie poznalismy, a po dluzszym czasie:P A na imprezce oboje slinilismy sie na siebie:PInne doopy tez tam byly. Ja wiem, ze on chce byc ze mna, ale na jego warunkach, bo mowil kiedy juz sie przebudzil, a ja na takich nie chce:D A ta ciaza...nauczka dla niego, ja zadbalam o to zeby kochac sie z guma on napierdolony nawet nie wiedzial ze ja mial:DAle i tak byl boski:P

Gość i co autorko zrobisz
on sypia i z innymi dupami,nie tylko z Toba,nie przeszkadza Ci to ??????

Gość Marta opamietaj sie
nie dla psa kielbasa.:):):)

Gość ja powiem tak.....
ja nie rozumiem jaki masz w tym cel ?...myślisz że po czymś takim facet nagle zacznie myśleć o Tobie poważnie i zwiąże się z Tobą ?...a ta nauczka jaką chcesz mu dać to niby czego dotyczy ?...tego że ma nie uprawiać seksu po pijaku ? i jak masz zamiar to później odkręcić ?...powiesz mu że to był żart że Ci się wydawało ?....i tak w obu wypadkach narazisz się na śmieszność i kpinę ale w sumie rób jak uważasz