Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 martaaaaaagrzechuwartaaaa

Chce zrobic ex chlopakowi zarcik

Polecane posty

Bylismy razem jakies 5miesiecy, jakis czas temu spotkalismy sie przypadkiem, to byla impreza, wymienialismy spojrzenia no i zaczelismy rozmawiac, on byl pijany w cztery doopy.Po imprezce wyladowalismy w lozku, kiedys sie obudzil, pamietal ze uprawialismy sex ale nie wiedzial czy w gumce czy bez(oczywiscie bylo z gumka) Rozstalismy sie dlatego, bo on nie wiedzial czego chce, niby mnie pokochal ale jednak nie chcial bys uwiazany;)No i podziekowalam za zwiazek. Po tym naszym spotkaniu nie odezwal sie ani razu, chcialabym go troche powkurzac.Mam taki plan;Za tydzien albo dwa powiem ze jestem w ciazy, on mysli ze spalismy bez zabezpieczenia, ciekawa jestem jak on zareaguje i pewnie spierdole mu kilka dni, tak jak on mi kilka miesiecy, a przyznam ze bardzo mi zalezalo na nim.Co myslicie??:DOczywiscie po tym jak go oklamie, w pozniejszym czasie wyznam prawde:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja powiem tak.....
mnie osobi艣cie takie podchody nie bawi膮 i uwa偶am 偶e to dziecinada ...a co zrobisz jak rozpowie wszystkim w ko艂o 偶e jeste艣 w ci膮偶y 艂膮cznie z Twoj膮 rodzin膮 i swoj膮 i zacznie planowa膰 艣lub ?....dopiero wtedy b臋dziesz mia艂a dylemat to odkr臋ci膰 daj sobie spok贸j

Udost臋pnij ten post

lomatko bosko.Wybacz ,ale dla mnie to jest pomysl rodem z serialu brazylijskiego.A nie lepiej skupic sie nad czyms wartosciowym-praca, nauka, sport, no nie wiem jeszcze co.Zamiast o tym zapomniec i wycignac wnioski na przyszlosc to snujesz intrygi bezsensowne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moskala
Olej typa bo jeszcze ci opini臋 popsuje w艣r贸d znajomych albo zem艣ci si臋 jak si臋 dowie prawdy i wtedy dopiero b臋dziesz p艂aka膰. nie umie si臋 zaanga偶owa膰 to niech spada. sex z ex nigdy nie prowadzi do niczego konstruktywnego

Udost臋pnij ten post

przyznaje, ze to glupi pomysl, ale ta satysfakcja...:DNawet potrafie wyobrazic sobie jego mine:D On chcial zebysmy byli razem, ale bez zadnych deklaracji, chodzi mi o to czy jestesmy para czy nie, niby bylismy a jednak ciagnelo go do tej wolnosci.Mysle, ze gdybym tak zrobila, zaproponuje aborcje. Zalezalo mi na nim, ale juz mi przeszlo, a przespalam sie z nim bo jest zajebistym kochankiem:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matkooooo
mysle ze to dobry pomysl. JA NA TWOIM MIEJSCU BYM TAK ZROBILA . niech sie troche pomartwi i ma za swoje. hehehe

Udost臋pnij ten post

mam lepszy pomysl, pojde na impreze gdzie on takze przychodzi i dam sie poderwac jakiemus kolesiowi i tak jak z nim przespie sie z nim po imprezie, ale bedzie zazdrosny!! :D i dobrze mu tak :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moskala
Mo偶esz gra膰 na zazdro艣膰 ale czy wart na z艂o艣膰 jemu spa膰 z obcym typem po imprezie? Nie lepiej pozna膰 kogo艣 innego, wej艣膰 w szcz臋艣liwy zwi膮zek i tym samym pokaza膰 eksowi 偶e u艂o偶y艂a艣 sobie szcz臋艣liwe 偶ycie z kim艣 innym?to go zaboli bardziej

Udost臋pnij ten post

A jak np bedzie szcz臋艣cily i powie, 偶e zrozumia艂, ze cie kocha i chce z "wami" byc to 偶al bedzie ci doope sciska艂 i nie bedziesz wiedzia艂a jak to odkreci膰...

Udost臋pnij ten post

martaaaaaagrzechuwartaaaa mam lepszy pomysl, pojde na impreze gdzie on takze przychodzi i dam sie poderwac jakiemus kolesiowi i tak jak z nim przespie sie z nim po imprezie, ale bedzie zazdrosny!! i dobrze mu tak Podszywowi dziekuje, pomysl moze i fajny, ale o zazdrosc mi nie chodzi. Wiem, ze on nie chce stalego zwiazku, chce sie jeszcze bawic, a jednoczesnie chcial miec kogos blisko do sexu przytulania, chodzenia do kina itd...Wiem, ze by sie skrzywil gdybym tak zrobila jak pisze. Lalunia-ja juz go nie chce, nawet za doplata:DTo nie chodzi o to, mi juz przeszlo, tylko ta satysfakcja...pewnie by sral w majty:D Testy ciazowe moge kupic nawet trzy, domalowac druga kreseczke i git:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moskala
Widzisz ta ch臋膰 zemsty jednak 艣wiadczy o uczuciu :P obojetny ci nie jest w ka偶dym razie. ja to rozumiem, te偶 bym jednemu eksowi jaki艣 numer odwali艂a..no w sumie to zrobi艂am,ale nie by艂o to celowe :P czyli on chce by艣cie byli tzw.friends with benefits? do pogadania, przytulenia seksu ale nie na wy艂膮czno艣膰? wkurzaj膮 mnie tacy faceci

Udost臋pnij ten post

...ale nie na wylacznosc, dokladnie tak jak napisalas.No moze cos tam do niego czuje, przyznam sie:P Jeszcze zaden facet nie byl takim wspanialym kochankiem:PTo tez musze przyznac. Ja przed snem mysle o tym planie, wyobrazam sobie jego reakcje i jak mu szczena opada:D Taka mala zemsta, zebym wiedziala ze to sie tak skonczy jak zaplanowalam to bym juz dzialala:D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bla_bla_bla
faceci to jednak swinie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jffjdjdjdjsks
A jak planujesz mu o tym powiedziec- ze niby poronilas czy przyznasz sie do klamstwa?? pomyslalas co wtedy??

Udost臋pnij ten post

Chcialam napisac do niego na gg, dzwonic nie bede:D Cos w tym stylu: "Witaj! Chcialam zadzwonic do Ciebie, ale usunelam Twoj numer, mysle, ze powinienes o tym wiedziec, jestem w drugim tygodniu ciazy.Nie wiem jeszcze co zrobie, czy urodze dziecko, czy tez nie, tez brales w tym udzial, dlatego Cie o tym informuje" I tyle:D:D Ja wiem, ze on dostanie szoku, zeby zawalu nie dostal haha:D On nie chce byc uwiazany, chce jeszcze szalec, do tego kumple...maja na niego ogromny wplyw. Mysle, ze by zaproponowal aborcje, a wtedy ja na to, ze nic z tego:D Glupie to, ale moze by mial nauczke na przyszlosc:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on Cie on Cie on Cie
NIE KOCHA !!! Zrozum to wreszcie i nie osmieszaj sie.Przelecial Cie po pijaku,zrobilby to z kazda jaka byla obok wtedy chetna.........

Udost臋pnij ten post

Albo jeszcze takie mysli przychodza mi do glowy, zeby napisac, ze jestem w ciazy i usune ciaze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja powiem tak.....
ile Ty masz lat dziewczynko 偶e tak idiotyczne pomys艂y Ci chodz膮 po g艂owie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 on Cie on Cie on Cie
Jest super kochankiem jak piszesz i pewnie czeka na WARTOSCIOWA dziewczyne i taka CHCE na STALE,a nie taka JAK TY co DAJE NA IMPREZACH PIJANYM. ::BUHAHA.!!!! ...wiec,za co ta zemsta,ze czeka na swoja polowke..?,bo Ty na pewno nia nie jestes !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwustu ufoludk贸w i trzy mr贸wki
Ja bym tak zrobi艂a :) Mi tam si臋 ten pomys艂 podoba :) Szkoda, 偶e nie zrobisz tego osobi艣cie, bo Jego mina by艂aby na pewno bezcenna :D Nie odmawiaj sobie :) Niech ma :) Dlaczego Ty masz si臋 Jego komfortem psychicznym przejmowa膰, skoro On nie przejmowa艂 si臋 Tob膮? Bycie 艣wi臋toszkowatym i "ponad to" staje si臋 na d艂u偶sz膮 met臋 nudne :)

Udost臋pnij ten post

dziecko, Tobie po prostu 偶al dup臋 艣ciska 偶e z nim nie jeste艣 i 艂apiesz si臋 g艂upich zagrywek. Nie wiem kogo pr贸bujesz oszuka膰 pisz膮c 偶e ju偶 Ci przesz艂o. Gdyby Ci przesz艂o, mia艂aby艣 gdzie艣 chor膮 satysfakcj臋. Chyba 偶e a偶 tak bardzo zakompleksiona jeste艣 i chcesz si臋 dowarto艣ciowa膰, to ju偶 lepiej wrzu膰 swoje zdj臋cia na fotka.pl i podniecaj si臋 komentarzami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osmieszysz sama siebie
jestes ZALOSNA.!!!! ZERO KLASY...........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkoda tylko ze Ty
偶adnej nauckzi na przys偶艂os膰 z tej sytuacji nie wyniesiesz Niekt贸rzy nawet na w艂asnych b艂臋dach si臋 nie ucz膮 Na miejscyu tego faceta odpisa艂abym Ci:" Hej, dobrze, 偶e piszesz, bo ja te偶 ju偶 nie mam do Ciebie kontaktow, a mus偶e ci co艣 powiedize膰. Robi艂em sobie test na hiv i wyszed艂 + Mo偶e zbadaj si臋, co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co autorko zrobisz

Udost臋pnij ten post

Hiv odpada, chociaz on nie wie, kochalismy sie z gumka.Jak bylismy razem zawsze gumka:D Ile mam lat nie wazne, nie pisze, ze tak zrobie, ale takie pomysly przychodza mi do glowy, poza tym nie poszlam z nim do lozka od razu kiedy sie poznalismy, a po dluzszym czasie:P A na imprezce oboje slinilismy sie na siebie:PInne doopy tez tam byly. Ja wiem, ze on chce byc ze mna, ale na jego warunkach, bo mowil kiedy juz sie przebudzil, a ja na takich nie chce:D A ta ciaza...nauczka dla niego, ja zadbalam o to zeby kochac sie z guma on napierdolony nawet nie wiedzial ze ja mial:DAle i tak byl boski:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co autorko zrobisz
on sypia i z innymi dupami,nie tylko z Toba,nie przeszkadza Ci to ??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta opamietaj sie
nie dla psa kielbasa.:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja powiem tak.....
ja nie rozumiem jaki masz w tym cel ?...my艣lisz 偶e po czym艣 takim facet nagle zacznie my艣le膰 o Tobie powa偶nie i zwi膮偶e si臋 z Tob膮 ?...a ta nauczka jak膮 chcesz mu da膰 to niby czego dotyczy ?...tego 偶e ma nie uprawia膰 seksu po pijaku ? i jak masz zamiar to p贸藕niej odkr臋ci膰 ?...powiesz mu 偶e to by艂 偶art 偶e Ci si臋 wydawa艂o ?....i tak w obu wypadkach narazisz si臋 na 艣mieszno艣膰 i kpin臋 ale w sumie r贸b jak uwa偶asz

Udost臋pnij ten post