Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaagrzechuwartaaaa

Chce zrobic ex chlopakowi zarcik

Polecane posty

spotkalismy sie przypadkiem po dluzszym czasie na tej imprezie, kiedy juz mi przeszlo i przestalam o nim myslec:P Gapil sie caly czas na mnie, no i ja tez zerkalam potajemnie:PNo i podszedl sam i zaczal wypytywac, jak po Swietach, Sylwku...No i tak sie zaczelo. A jak sie skonczylo to wiecie:PZ tym, ze on nie wie ze mial gume i dlatego taki pomysl z ta ciaza, zeby go troche postraszyc a potem powiedziec "Zartowalam" tak jak Ty zartowales sobie ze mnie:D:P

Gość Love High Hills
zart jest nie na miejscu. Moj byly wybaczylby mi wszystko. Jednak nie zapomne jego miny, gdy rozstawalismy sie. Byl bardzo pewny tego, ze uda mu się poznac piękną i inteligentną Rosjankę. Powiedział mi, że właśnie na żonę wybierze Rosjankę. Cenie sobie jego szczerość. Jednak wnioskuję, że troche zawiódł się. Rosjanki wybitnie podkreślają jak bardzo ważny jest portfel mężczyzny. Wazne są dla nich piękne stroje i drogie i dobre kosmetyki. Domagaja się, aby mężczyzna za nie płacił. Mam nadzieję, że znalazł - lub znajdzie sobie uroczą. rozumną Rosjankę.

Gość MARTA POPIERAM

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bzykasz sie zawsze po pijaku,co z Ciebie za kobieta,taka zapchajdziura ?.............................

Gość Love High Hills
ale obecnie jest za pozno by odgrzewac kotlety.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bzykasz sie zawsze po pijaku,co z Ciebie za kobieta,taka zapchajdziura ?............................. Ja bardzo malo pije, bylam prawie trzezwa, jesli juz pytasz:D Bierzecie wszystko zbyt powaznie, moze cos tam jeszcze czuje, a raczej tego sexu z nim nie da sie zapomniec, pasowalismy idealnie jesli o to chodzi.Nie jestem jakas zrozpaczona, zdesperowana, podchodze do tego z humorkiem.Wiem, ze on nie jest gotowy i nie jest dojrzaly do tego zeby zostac ojciem, ale jednak kutas pcha i nie mysli niczym innym:P:D Nawet nie chodzi o nauczke bo watpie zeby czegokolwiek sie nauczyl, ale o satysfakcje:D Wiem, ze taka wiadomoscia spierdolilabym mu chociaz kilka godzin jego zycia:D:D:P

Gość Love High Hills
zajmuje sie poszukiwaniem odpowiednich ludzi - moze znajde mu skromna Rosjanke. Nie mial swiadomosci, ze Polki sa kochane, skromne i najlepsze na swiecie :P A jak nie znajdzie pięknej Rosjanki - może znajdzie kochaną Polkę np. w Krakowie :)

Jesli to zrobie:D:D to za jakis tydzien dopiero:P A Ty z ta Rosjanka, nie kumam o co Ci kaman...?:D:D

Gość Love High Hills
Marta moj byly szuka żony w Rosji.

Gość kąkol b
zrób mu jesień średniowiecza na naszej klasie :classic_cool:

Nie no, na klasie nic robic nie bede, taka glupia to nie jestem, wyjde na idiotke:D najlepszy plan, to poinformowac go na gg kiedy bedzie dostepny, poczekac na odpowiedz, chwile pogadac i czesc.Za kilka godzin napisac, zwykle...ZARTOWALAM SKARBIE:D:D Tak mnie dzisiaj naszlo na zarty:D:P

Love High Hills -no to zrozumialam, ale nie rozumiem w czym masz problem?jesli szuka rosyjskiej blaci to niech szuka:D

Jestem lekko walnieta, sama do siebie sie smieje:D:D:D "Skarbie nie gniewaj sie naszlo mnie dzisiaj na zarty":D:D:D:D

Gość TH is iT
Ale kurwa ale kurwa ale kurwa

TH is iT Ale k**wa ale k**wa ale k**wa A Ty kutafon smierdzacy!:D

Gość do martaaaaaagrzechuwartaaaa
Dobry pomysl:Dale sie usmialam:DZrob jak piszesz hahahaha

Gość Love High Hills
tak tylko napisalam - jesli zartujesz - to ja tez przytocze zart. No i właśnie moj byly pojechał do Rosji szukac żony. Niedawno ośiwdczyl mi, że chce mieć ze mną dziecko. Z tego żartu ja też bardzo się śmieję :)

Gość Love High Hills
czy ktos jeszcze sie smieje? :)

Pojechal szukac i co?Teraz chce dziecko z Toba?Nic juz nie rozumiem...Opowiedz cos wiecej;)

Gość Bardzo nie lubię...
Marta, nie rób tego. Mężczyźni potrafią być podli. Chcesz, żeby jego wszyscy kumple myśleli, że byłaś w ciąży i usunęłaś? Wiesz, jak się możesz "zemścić"? Rozpalić go i zwiać. :D

Gość Love High Hills
To znaczy kiedy probowalam ponownie zblizyc sie do niego - powiedzial ze wyjezdza na 2 lata do Moskwy. Tamze planuje ozenic sie. Dwa lata minely. Nawiazalam z nim zyczliwy kontakt. Mimo, ze z gory zakladalam, ze niestety nam juz nigdy nie wyjdzie. Nie potrafie wybaczac. Zartem zapytalam, czy chcialby miec dziecko ze mna. Na co on, ze chcialby miec ze mna dziecko. To bylo urocze, ale tez b smieszne :) Taka historyjka zartobliwa.

Gość Sabka2100
jestem za:d

Gość taaaaaa żart chłopakowi
puszczasz sie z każdym i kazdemu chcesz taki numer wyciąć? Żałosna jesteś. I bezmyślna.

Gość Sabka2100
jestem za!!! :D

Mnie rzucono po okresie roku. Również miałam pomysł na tego typu zemstę, ale zrezygnowałam. Co jeśli znajomi,rodzina by się dowiedzieli o tej zmyślonej ciąży? :/

Gość xyzxyz
o matko! co to za dziecinada:o ile Ty masz lat,że uważasz to za fajny i zbawny pomysł? 15?

Ile masz lat...ile masz lat...Po co Wam to wiedziec?:D zart jak zart, troszeczke nietypowy, ale to ma byc zart, jesli tak zrobie:P On tak szybko nie pozali sie rodzinie, bedzie sie wstydzil, znam go:D Chyba ze ukochanemu kumplowi a on mi zwisa szczerze mowiac:classic_cool: Znam go tak dobrze, ze wiem, ze taki zarcik go zalamie:D Jest takim facetem ktory lubi swoja prywatnosc, wolnosc...nie chce zeby ktos mu przeszkadzal a jednoczesnie potrzebuje bliskosci haha:D

Jak juz pisalam bierzecie to zbyt powaznie do siebie:classic_cool: On caly czas mysli, ze spalismy bez gumki, ja nawet zartowalam jak juz wstalismy, co by zrobil gdybym byla w ciazy...powiedzial, ze mam nawet nie wspominac o tym i tak nie zartowac, dlatego taki pomysl bo wiem ze dostanie sraczki, goraczki bialej i co jeszcze mozliwe...jak bym mu powiedziala ze jestem w ciazy:D

Gość Love High Hills
Generalnie moj byly mnie kocha i chcialby do mnie wrocic. Ale to ja jestem w tej kwestii decyzyjna. Dziecko byloby szansa na wzmocnienie relacji.